facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Ревю | 06.11.2012 | автор: Иво Цеков


оценка:
Производител:
Criterion
Издател:
Electronic Arts
Жанр:
Състезание
Платформа:
PC
сайт на играта »

плюсове

изключително красива

играта онлайн е по-силната страна

някои спиращи дъха моменти при гонките

минуси

проблемно АІ

досадна полиция

липса на елементарна история за сингъл кампанията

дори онлайн няма да ви задържи за дълго

Не е тайна, че оригиналната Need for Speed: Most Wanted е една от най-любимите ми игри изобщо. С нея съм прекарал десетки часове пред РС-то си навремето, пробвал съм PSP версията й и до ден-днешен я пускам от време на време на своя ХВОХ360. В много отношения шедьовърът на ЕА Black Box представлява идеалът ми за подобен тип аркаден рейсинг и подобно на мнозина други геймъри бях доста развълнуван, когато научих, че Electronic Arts възнамерява да издаде рибуут на играта. За съжаление подобно на много добри намерения и това си остава до голяма степен нереализирано, поне що се отнася до удоволствието, което може да извлечете като самостоятелен играч пред екрана.

Въпреки че на кутията на играта пише Need for Speed, не ви трябва много време, за да разберете, че това е игра, по-скоро издържана в стила на серята Burnout, отколкото на славната поредица. Разбира се, в това няма нищо чудно, предвид че на кормилото на проекта стои именно студиото Criterion, създало Burnout и това си личи – за добро и за лошо.

Да караш с цел

Всички аркадни игри от Need for Speed досега се опитваха да разказват някаква история, която поне малко да оправдава високите скорости и да дава чувство за прогрес в света на играта. От оригиналната Most Wanted през Маги Кю в Undercover та чак до Кристина Хендрикс в миналогодишната The Run, сюжетите не бяха особено дълбоки, но колкото и кичозни да са те, придаваха известен екзотичен характер на заглавията. В Most Wanted на Criterion обаче всякаква история отсъства. От самото начало играта ви поставя в големия отворен свят на град Феърхевън, като единствената задача пред вас е да се изкачите до върха на т.нар. Top 10 Most Wanted класация. Безличните ви противници нямат присъствие или индивидуалност, а са представени единствено като модели автомобили с минимален брой Speed Points, които трябва да достигнете, за да ги изместите от списъка.

Когато натрупате определена бройка Speed Points получавате възможността да предизвикате директно съответния член на Топ 10. Ако го победите, печелите колата му, а изпълняването на специфичните за всяко возило предизвикателства ви дава уникални ъпгрейди като по-здрави шасита, по-добри гуми, нитро и т.н. От друга страна обаче, въпросното нитро е заключено за всяка кола и се налага да го отключите повторно всеки път, когато се качите на нов автомобил. Нови за серията са преките сблъсъци – takedowns – с които може да извадите от строя противников автомобил. Ако пък катастрофиралият сте вие ще ви се наложи да изгледате съответната анимация на сблъсъка. Въпреки че е кратка и поне в началото забавна, скоро тя се превръща в досада предвид, че не може да я пропуснете. Повтарянето на тези сцени отново и отново определено не е приятно (спомнете си за смъртта на героя ви в Too Human).

Полет над асфалта

Всяка от колите,  до които имате достъп всъщност вече се намира някъде в града като единствената уловка е, че трява да я откриете, за да я подкарате. Веднъж намерена, колата става достъпна за различни състезания, ъпгрейди и т.н. Управлението в Most Wanted определено попада в графата „аркадно“, като в началото не е изключено да се затрудните малко, докато свикнете с овладяването на автомобилите и дрифтинга. Самите трасета са направени ефектно и включват преки пътища, остри завои, рампи за скокове, насрещен трафик и всякакви други препятствия. За разлика от стари Need for Speed игри, но пък подобно на Burnout заглавия, тук трасетата не са изкуствено ограничени по време на състезание, което означава, че поне на теория може да преминете далеч не само по един предварително зададен път. Лошото е, че често пъти дори секунда невнимание ще ви коства пропускане на завой и съответно чекпойнт и при липсата на всякаква друга опция за връщане назад не ви остава нищо друго, освен безславно да рестартирате цялото състезание. Подобен тип дизайн по принцип работи по-добре при офроуд игри, като например в поредицата Motorstorm, където във всеки един момент имате поне по три възможни пътя, пригодени за различните возила. Досадните проблеми, произлизащи от липсата на изкуствени ограничения на трасето при състезание в Most Wanted ми напомниха защо навремето така и не успях да посветя повече време на Midnight Club: Los Angeles.

Изкуственият интелект на вашите опоненти не помага с нещо. Т.нар. rubber-banding, който е бичът на всеки рейсър от въпросното заглавие на Rockstar та чак до привидно детската, а всъщност доста трудна порази тази причина ModNation Racers, присъства и тук. Изкуственото регулиране на поведението на другите рейсъри работи и в двете посоки, но по-често е във ваша вреда. С други думи това означава, че доста често противниците ви имат възможността магически да се телепортират пред вас, въпреки че сте ги задминали с мръсна газ преди секунди. Понякога става и обратното и колите отпред нарочно забавят скорост, за да ви позволят да ги настигнете.

Избягай от закона

Полицейските гонки са солта на всеки аркаден рейсър и полицията във Феърхевън далеч не се състои от чичковци с наднормено тегло, наблягащи повече на поничките, отколкото на гоненето на престъпници. Всъщност е точно обратното – пригответе се за доста динамични, вдигащи адреналина, но и късащи нервите преследвания. Вашите взаимоотношения със закона се определят на шест Heat нива, от които зависи дали ще бъдете преследвани от анемични полицейски патрули или по следите ви ще тръгнат мощни коли, хеликоптери и какво ли още не. По принцип полицейските преследвания тук са забавно допълнение към основните състезания, но местната полиция наистина е непримирима. Дори когато не искате нищо друго, освен просто да се доберете до следващата начална точка на състезание може да се окажете обект на нежелано внимание. Блюстителите на закона действат много – може би дори прекалено – агресивно и ако наистина искате да се отървете от тях, просто се оставете да ви хванат. За това няма реално наказание, а и парадоксално е, че така ще стигнете по-бързо до целта си.

Гледка за милиони

В едно отношение новата Most Wanted спира дъха и това без съмнение е визията. Още от първата сцена играта пленява с атрактивни гледки и добре изпипана околна среда. Когато покарате по-дълго из Феърхевън ще се убедите колко добре реализиран е виртуалния град. От локвите по улиците след дъжд до изгряваото над небостъргачите в центъра слънце всяко място и локация изглеждат страхотно.

Презентацията на колите също е на отлично ниво е всеки един модел е изпипан до висока степен. Може би от безупречните премиум модели на Gran Turismo 5 и прецизността на Forza 4 насам не е съществувал толкова добър и автентичен авто парк.  Това се отнася както до популярни зверове като колите на Porsche, таак и до по-слабо познати на широката публика модели като тези на Caterham.  Преди всяко състезание имате възможност да се насладите на кратка въвеждаща анимация, която предшества летящия старт, която често пъти изглежда доста атрактивно. По отношение на музиката в играта тя е в традиционния формат на игрите на ЕА, като по време на състезание може да сменяте различните радио станции и парчета. За съжаление озвучението не е на ниво и при липсата на история и съответно диалози, единственото което ще слушате е скучния и адски бързо омръзващ говор по полицейските честоти. Освен това Интерфейсът на Most Wanted по време на състезание често пречи, тъй като не толкова нужната информация (например спечелените при дадена маневра точки) се изписва в самия център на екрана и се задържа доста дълго, докато моментното ви място в класирането е запратено горни ляв ъгъл.

Сингъл режимът на Most Wanted определено разочарова. Да, графиката е страхотна и адреналинът на моменти скача, но Феърхевън е пуст град и стимулът да продължавате напред не  голям. Проблеми като свръх агресивното AI на полицията и на противниците ви също пречат удоволствието. Известно удоволствие може да откриете в онлайн среда, но лично за мен Need for Speed: Most Wanted на 2012 г. сами ми напомни колко добра и изпреварила времето си е Need for Speed: Most Wanted на 2005 г. 


Карай с приятели

Ако искате да се сдобиете с Most Wanted само заради сингъл плейъра в играта, по-добре изобщо не го правете. Онлайн режимът не е нещо, което ще играете с месеци наред, но определено е по-същественият компонент от пакета. Независимо дали сте с познати или се състезавате със случайни хора, тук забавлението е по-добро. Със своята смесица от конкретни състезания и свободно каране, мултиплейърът отново напомня на Burnout Paradise. Още щом влезете онлайн, играта изисква от вас да достигнете определено място и ви награждава с определен брой точки, ако го направите първи, така че дори да не е състезание само по себе си, дори самото влизане ви появяване вече създава конкуренция. Може да сменяте автомобили от всеки клас и по всяко време според желанията и изискванията на конкретната надпревара, както и да ги ъпгрейдвате с течение на времето. Получавате Speed Points за абсолютно всичко, което правите онлайн - от изваждането на опоненти от строя до стигането пръв до началната линия. Важно е да знаете, че нито една от отключените в сингъл играта коли не се пренася онлайн, така че ще трябва да вложите още усилия, за да ги придобиете отново. Състезанията са няколко типа, като нито един не е особено задълбочен, защото очевидната идея е просто да се забавлявате без много-много да му мислите. Освен колите ви, друг елемент, който не присъства онлайн са полицаите и този път това изглежда като грешно решение, защото иначе в тях има потенциал. За игра, която носи името Most Wanted в заглавието си, тази е дори по-назад и от Hot Pursuit по отношение на онлайн преследванията.
 
системни изисквания
OS: Win Vista/7; CPU: Core 2 Duo 2.4 GHz или Athlon X2 2.7 GHz; 2 GB RAM; видео: GeForce 8800GT или AMD Radeon HD 3870 с 512 МВ RAM
напиши коментар
 

81 мнения
профил »
любчо каза на 07.11.2012, 15:28 ?. :
Редактиран на 07.11.2012, 15:29 ?.

Мислех, че по голяма простотия от The Run няма да направят и, че са се научили от грешките си! Но за съжаление не се оказах прав. Толкова ли е трудно да измислят някаква история? Имат невероятна графика, но това не означава, че до тук трябва да спрат. За мен тази поредица се изравнява с игрите с коли, който излизат от студия, който не са високо бюджетни! Тук говорим за ЕА хора...

924 мнения
профил »
SvRomanov каза на 07.11.2012, 15:35 ?. :
Редактиран на 07.11.2012, 15:36 ?.

Пълна гавра с оригинала, просто двете игри нямат нищо общо, освен името.Управлението е убийствено аркадно и измислено, Hot Pursuit 2010 в момента ми се вижда като Live For Speed.Визията наистина е на ниво, единственото свястно нещо в играта.Играта е толкова брутално безлична че чак те хваща яд колко потенциал е прахосан.300км/ч РЪЧНА ДРИФТ OMG СКОК ОТ 50 МЕТРА ИСКРИ БУМ БАМ ОГЪНАТИ ЛАМАРИНИ OMG FTW !?!?!? 1/6 оценка, не си заслужава дори да се пираттства.

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 07.11.2012, 15:45 ?. :

Управлението в аркаден рейсър е аркадно? Това ли ти е ключовия негатив към играта? Nigga ти какво очакваше? СИМУЛАТОР?

924 мнения
профил »
SvRomanov каза на 07.11.2012, 16:10 ?. :

Дори и за аркаден рейсър е аркадно, така по-ясен ли бях ?Дал съм сравнение с НР 2010, недей да четеш по диагонал.Историята не е задължителна за рейсърите, вярно.Ама първия Most Wanted изби рибата именно благодарение на това.Това че ти си свикнал да играе само Форца си е лично твой проблем.И последно, като не си играл играта какво си седнал да правиш забележки, от липса на внимание ли страдаш ?

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 07.11.2012, 16:16 ?. :

Стига си се нервил, аргументите ти и на всички други постнали тук са смешни, това не трябва да съм играл играта за да го вида. И да споменаваш името на Forza е глупаво, играл съм много аркадни игри тази генерация включително Need for Speed-овете до момента и мога да кажа че като чувство за скорост Burnout винаги е била на светлинни години от всичко Need for Speed-ско(с изключение на тези на Criterion естествено).

Всъщност най-вероятно съм играл доста повече рейсъри от теб, така че да се сопаш така е доста нагло.

Изглежда до момента всички тука МРАЗЯТ играта обаче НЕ ЗНАЯТ защо я мразят. Щото няма история? Щото е прекалено аркадна? Няма такова нещо като прекалено аркадна рейсър игра.

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 07.11.2012, 15:37 ?. :

Ахахаха история. Това не е adventure игра motherfucker, история и да има ще е повърхностна и клиширана. "OMG ти си нов, неизвестен състезател, ТРЯБВА да победиш най-добрия и да му вземеш колата докато слушаш американски инди рок и тъпстеп!" SOOO EPIC.


37 мнения
профил »
sportna каза на 07.11.2012, 15:39 ?. :

Истината е че играта може да се номинира за провал на годината

114 мнения
профил »
bulgariandragon каза на 07.11.2012, 18:19 ?. :

Не вярвах че ще стане, но съм съгласен със Sean. По - добре без история отколкото със отвратително клише с табелка ''история''!

377 мнения
профил »
gua543 каза на 09.11.2012, 17:21 ?. :

Абе айде стига сте говорили глупости бе, всяка NFS игра досега си е имала история. Може да не е била за Оскар обаче винаги е била над средното.

261 мнения
профил »
bo6kata каза на 11.11.2012, 19:58 ?. :

И винаги е имало много мацки !

37 мнения
профил »
sportna каза на 07.11.2012, 15:37 ?. :

Ами слаба игра.Дървено управление лоша история тъпо мулти

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 07.11.2012, 15:40 ?. :

"липса на елементарна история за сингъл кампанията"

"лоша история"

Чакай ся, лоша ли е или липсва?

37 мнения
профил »
sportna каза на 07.11.2012, 15:43 ?. :

Обърках се.Наистина липсва история

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 07.11.2012, 15:50 ?. :

Не съм играл играта и вероятно няма да я играя скоро, ама това са някои от най-смешните негативи които някога съм чувал за АРКАДЕН РЕЙСЪР. Липсвало история.. управлението в АРКАДЕН РЕЙСЪР било АРКАДНО. То по тая логика ВСЕКИ аркаден рейсър е лоша игра.

924 мнения
профил »
SvRomanov каза на 07.11.2012, 16:12 ?. :

DiRT и GRID също са аркадни рейсъри, ама управлението им е светлинни години над това.

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 07.11.2012, 16:18 ?. :

Бъркаш handling(поведение) със управление.

529 мнения
профил »
ildana каза на 07.11.2012, 16:01 ?. :

Пълно разочарование,незнам само защо я,кръстиха така та опетниха и това име.Остава само Underground да направят и него да опетнат.

114 мнения
профил »
bulgariandragon каза на 07.11.2012, 18:22 ?. :

Underground според мен не е NFS. Този който е играл Porsche Unleashed, Hot Pursuit 1 & 2, или първия NFS ще знае че играта е била без история, без тунинг и аркадна до подрискване. Не ме разбирайте погрешно, Underground е страхотна но не е NFS.

529 мнения
профил »
ildana каза на 07.11.2012, 21:43 ?. :

Напълно нормално,въпрос на вкус и гледна точка.

114 мнения
профил »
bulgariandragon каза на 08.11.2012, 05:19 ?. :

Така е.

524 мнения
профил »
white storm каза на 07.11.2012, 17:37 ?. :

Шон колкото ти плащат от ЕА, че я защитаваш така усърдно. Просто ми е любопитно, не за друго. Не съм я играла и нямам намерение.

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 08.11.2012, 04:32 ?. :

Плащат ми с качествени игри и любов.

9 мнения
профил »
topkitena каза на 08.11.2012, 16:20 ?. :
Редактиран на 08.11.2012, 16:21 ?.

Любовта, предполагам, е мъжка...

1128 мнения
профил »
vanmx каза на 07.11.2012, 20:09 ?. :

Чудно ми е как 2012 се правят още такива игрички. Хайде нека се правят, ама как може да се вземат така сериозно, направо не проумявам. Тия игрички според мен са за деца до 13 години. Какво имаме в това заглавие:
- Заглавието на most wanted
- Поведение на колите и левъл дизайн на underground
- Графика на Bad Company/BF3/MoH Warfifgter

Все до болка познати неща, чак вече досадни. Гейм индустрията е спряла :)

163 мнения
профил »
Pravilnika каза на 09.11.2012, 18:35 ?. :
Редактиран на 09.11.2012, 18:36 ?.

Прав си,но само в едно нещо грешиш(рецитирам):
- "Гейм индустрията е спряла :)"

Гейм индустрията не е спряла,но някои хора просто него го забелязват.Ще те подсетя:

Например Call of Duty:MW3!!! Всички се кефеха на тази игра особено в Multi,но глвано само заради графиката,защото е много приятно във HD да си трепеш терористи. Всеки би казал така.НО,едно голямо НО!!!Какво ще кажеш например за "Minecraft"?И тя ли е със супер,мега,хипер реалистични графики?И във нея няма много пущалища и други там "FPP"(first pearson prospective :)).Или например "Amnesia"?Или Dirt,Live for Speed,както и много други игри в които графиката не е всичко.Дори сега се сетих още една поредица игри "ANGRY BIRDS".Защо хората я играят подяволите?!Не заради графиката,не заради историята,а само заради това,че тя е новаторска.Сигурен съм,че след 20 години пак ще има нещо от сорта "Call of duty:MW 35".Или NFS:Mostwanted 50.
Тези поредици са неизбежни.Но хората го знаят и затова търсят нещо различно.Нещо новаторско,нещо забавно. :)

Така че,Колега ти си прав до някъде, но само до някъде.

Гейм индустрията не е спряла,само трябва да вникнеш малко по-навътре.Там където хората не правят игри само за да станат богати,а там където всички се забавлява ме.
:)

154 мнения
профил »
vladitan каза на 07.11.2012, 20:48 ?. :

ми не е само в игрите повтаряемостта, виж и филмите нов спайдърмен направиха...тоталната боза, сега нов стар уорс че и от дисни, после и ван хелзинг римейк...просто сценаристите се изчерпаха и ще доят кравичките си колкото могат...иначе играта беше интересна за мен първите 30 мин, но после все е дно и също...поне тунинг да имаше като хората

127 мнения
профил »
niki9877 каза на 07.11.2012, 21:17 ?. :

имам чувството че ЕА се гаврят с всички нфс фенове аз пък си превъртях оригинала с кеф

768 мнения
профил »
Kazomir каза на 07.11.2012, 21:53 ?. :

тая игра и 1 звезда не заслужава.

31 мнения
профил »
12345 каза на 07.11.2012, 21:56 ?. :

не е лоша но оригиналната си e much better

268 мнения
профил »
Demon II каза на 07.11.2012, 22:47 ?. :

http://www.youtube.com/watch?v=ie1OSrOQ2bA

90 мнения
профил »
Vicontio каза на 07.11.2012, 22:55 ?. :

Абе манете вие исторята. Да бяха върнали поне минимална част от елементите които направиха оригинала толкова успешен. Поне някакъв визуален тунинг за цвят да имаше бодикит и т.н., да бяха сложили и от ония разрушимите обекти дето се спираха куките (като бенззиностанции, билбордове и пр.) и за бога страхотната музика до като те гонят куките . Не, че е лоша играта, просто си лъха на Бърноут, но засъжаление не може да стъпи и на малкия пръст на Most Wanted. Колкото и да е тъжно ще е най-добре или да спрат поредицата или да и дадат почивка за една-две години докато решат какво да я правят.

240 мнения
профил »
cobra11ben каза на 08.11.2012, 00:06 ?. :

Виж сега Sean, aз ще се аргументирам много точно и ясно защо играта е пълна помия. :)
Без много усилия в оригинала от 2005 доказаха как един рейсър може да има перфектната история за рейсър... Точно тази история допринася за едно страхотно усещане. Чувстваш се като в автомобилен екшън или като в "Бързи и яростни". Какво по-яко от това?
Но да прескочим историята и да минем към основните проблеми на играта:
-Ченгетата нямат никакво място в тази игра, защото са супер досадни и по-скоро пречат отколкото да допринасят за какъвто и да било екшън... Няма никакви последици при евентуален арест. Всички помните бруталните гонки от 2005, където те гониха 10 полицейски джипа и корвети, разбиваше блокади на забавен каданс и патрулки хвърчаха във въздуха, истинска гледка в стил Fast Five...
http://www.youtube.com/watch?v=vB2SSLEKJ6g - fuck you Most Wanted 2012...

Управлението е отвратително, докато колата завие си се блъснал, докато избегнеш насрещно движение си се блъснал, докато издрифтираш си се блъснал... И на всичкото отгоре тва насрещно движение те дърпа като магнит и следва crashed, crashed, crashed... Накрая дадох alt и f4 и си изтеглих Carbon...

Изборът от автомобили е от тъп по-тъп! Всяка година, във всеки Need for Speed карам едни и същи коли. Очаквах да има голям избор BMW-та, но и това осраха като сложиха само тая скапана M3-ка, с която играя вече 1000 пъти... При Ауди е същото положение, само че там е дори по-трагично - първо защото мразя кабриолети(да, R8 е прецакан с кабрио версия) и второ защото по улицата се срещат цивилни, които карат перфектно моделирани А3-ки, които не присъстват в играта?! Да не говоря, че очаквах джипове като в Underground 2, а те само два...

Аргументирах се защо играта не струва...

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 08.11.2012, 04:18 ?. :
Редактиран на 08.11.2012, 04:20 ?.

Fast Five? Бързи и Яростни? Ясно защо не харесвате играта толкова много значи. Изчакайте да мине още някоя година, като станете на по 18-19 ще разберете къде се крие чара на подобни игри на тоя разработчик.

776 мнения
профил »
BaronZlovon каза на 08.11.2012, 11:02 ?. :

перфектна история? хехехех
по-добре без история, отколкото с подобна история. някакви назобени и надъхани пичове и пички ти се репчат яко и после сгъват перките.
hot pursuit без никаква история доставяше в пъти повече! в underground също на никой не му липсваше сторилайн.

criterion върнаха поредицата в играта (поне за мен) и съм сигурен, че и тук не са се изложили.

1336 мнения
профил »
sollider каза на 08.11.2012, 11:08 ?. :

sean, какво целиш - себе си или нас да убедиш, че от играта става нещо. Вярно, има си своите плюсове, но откъдето и да я погледнеш лъха на провал. А и тая твоя тактика да налагаш своето мнение над това на останалите в статията на която и да е игра... Пък и доколкото разбрах дори не си пробвал още играта. Играй я поне 2 часа (ако успееш да изкараш толкова) и тогава говори. Така като я защитаваш човек би си помислил, че си от лагера на ЕА и по-скоро наистина ти плащат да я представяш в добрата й светлина (която липсва) из гейм сайтовете.

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 08.11.2012, 12:05 ?. :
Редактиран на 08.11.2012, 12:08 ?.

"Управлението е отвратително, докато колата завие си се блъснал, докато избегнеш насрещно движение си се блъснал, докато издрифтираш си се блъснал... И на всичкото отгоре тва насрещно движение те дърпа като магнит и следва crashed, crashed, crashed..."
Ето тук съм много сългасен. Получих повече нерви, отколкото кеф, докато овладея що-годе 3-4 автомобила. Някой беше написал в едно от ревютата в youtube, че контролите и въобще поведението на колите са хем аркадни, ама хем на моменти от Criterion са си казали "тук трябва да е малко по-реалистично". Скапана манджа с грозде, накрая и аз като теб бих алт + ф4 и инсталирах NFS 5, игра за душата, която не бях разцъквал от много години.
@bugse82 - и в двата Underground-a има история, типичната за нелегални нощни състезания, но е там.
P.S. Тая песен на Muse е пълен майтап, в игра, в която адреналинът ти уж се вдига за секунди, какви са тия сладникави бавни песнички?!? В оригиналния Most Wanted имаше някои доста тежки (метъл) песни, които се връзваха с атмосферата 10 пъти повече от леките парченца като споменатото.

240 мнения
профил »
cobra11ben каза на 08.11.2012, 12:19 ?. :

Така е, нищо не може да бие саундтрака на Underground 2 и Most Wanted 2005. В Underground 2 също имаше предостатъчна история а и ми липсват NFS-тата, в които мацка ти помагаше... :)

2757 мнения
профил »
Zlob каза на 08.11.2012, 13:13 ?. :
Редактиран на 08.11.2012, 13:18 ?.

Наистина да те хване яд че такъв потенциал е опропастен по подобен начин.
Плюсовете на играта са:
1.Отлична визия(както на колите,така и на града)
2.Идеята с липсата на главно меню в играта лично на мен ми се понрави-някак си е по-динамично.
3.Красивите щети по колите.
4.Лицензиран трафик.

Минуси:
1.Прекалено аркадно управление(справка Forza Horizon преди някой да измучи).Просто е пресолена манджата!
2.Относително слабият саундтрак(имаше парчета,които ми се понравиха,но спрямо MW 1 sux)
3.Присъствието на полиция в самата игра стои като пълнеж или иначе казано може да станеш номер 1 и без да те гонят ченгета,но щеш не щеш в един момент ще се сблъскаш с тях.В първият MW поне гонките с ченгетата носеха уникални точки(bounty),докато тук независимо дали бягаш от куки или се съзтезаваш ти се носят едни и същи точки.
4.Потвърждавам че насрещният трафик е като магнит-изключително дразнещо.
5.Еднакво поведение на колите-няма никакво значение дали е с FWD,RWD или 4WD.Переш напред и т'ва е.Пак справка Horizon,ако на някой му се проверява :)
6.Какво правят дараци като Range Rover Evoque и Ford F150 в играта?!Направо не ми се мисли ако съм в такова и ме подгонят куките,което води до...
7.Ако те хванат куките няма абсолютно никакво наказание.В статията е много добре казано-просто се оставете да ви хванат.

Пълна простотия е да разполагаш с такива ресурси и подобни игри да виждат бял свят.Ще се повторя,но ако Criterion и Black Box бяха работили заедно(съответно първите по визуалната част на колите и околна среда,а вторите по моделите на колите и историята на играта) може би щяхме да видим нещо запомнящо се.Игри като The Run и новия Hot Pursuit изглеждат като расови NFS-та спрямо тази!

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 09.11.2012, 09:48 ?. :
Редактиран на 09.11.2012, 09:55 ?.

Zlob няма вкус както винаги..

И Forza Horizon споменава чак.. ахахахахаха.

1076 мнения
профил »
Deroni76 каза на 08.11.2012, 20:49 ?. :

Преди дни написах положителен коментар относно играта...

Връщам си думите назад. Това не е NFS: Most Wanted, ами е Burnout Paradise: NFS Edition. Поиграх 1-2 часа и я изтрих. Въпреки Free Roam-а и кустомизацията, играта е толкова постна, че няма накъде повече. Да не споменаваме УЖАСНОТО аркадно управление.

The Run изглежда като скъпоценна, в сравнение с това жалко, бледо подобие, носещо името Most Wanted.

155 мнения
профил »
Aleksander каза на 09.11.2012, 11:48 ?. :

Майната ви и на хейтърите умрели и това е !!! Ходете си игрейте Angry Birds и се махайте от тук неблагодарни копелета .... По тактично не мога да се изразя ... Само ми се оплакват всички ... Типична българска простотия !!! Пуснах си FullHD-то ,усилих 5.1 системата ,взех Joystick-а ,викнах няколко приятели и я превъртяхме с кеф .Като не ви харесва ,МАХАЙТЕ СЕ !!! Играта е супер и в сравнение с другите заглавия в момента е перфектна !! Като очаквате симулатори ,ходете да карате колите пред блока и се кефете ... Не сте дали и 1 стотинка и ми ревете като заклани !!! НЕБЛАГОДАРНИ ДЕЧИЦА !!! Не трябва на такива вече да им дават да коментират дори .... Съберете се ,тези които хранят играта ,направете по добър NFS ,споделете тук своето произведение и да видим ,коя NFS е по добра !?!?!?

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 09.11.2012, 13:18 ?. :
Редактиран на 09.11.2012, 13:24 ?.

Нямах желание да коментирам, защото NFS поредицата не представлява никакъв интерес за мен от години, но докато си разглеждах коментарите видях отново едно мое любимо изявление:
"Съберете се ,тези които хранят играта ,направете по добър NFS ,споделете тук своето произведение и да видим ,коя NFS е по добра"
Защо?! Защо продължавам да виждам и чувам такива изказвания?! Що за ниско интелигентен човек мисли така?! Тоест, за да мога да коментирам нещо аз трябва да направя по-хубаво? Трябва да мога да готвя перфектно за да кажа "тая супа не ми харесва"? Хората имат право да харесват или не харесват дадена игра и без да са невероятно талантливи и кадърни гейм дизайнери.
А...за да мога да кажа, че някоя игра е много добра трябва да направя по-некадърна игра преди това, така ли?

ЕДИТ: Сега като се замисля можеше да е много полезно ако действаше това изказване. Правят ремонт у вас и стената пада..."Еми направи си я по-добре ти и тогава коментирай!". Лекар не успява да спаси човек:
"-Не успя да спасиш жена ми!
-Ми да беше направил ти операцията като не си доволен, пък да видим дали ще е по добре!"
Това ще промени света...наистина.

1336 мнения
профил »
sollider каза на 09.11.2012, 21:06 ?. :

Slesher, както винаги си се изразил много точно, но няма що да хабиш нерви и време да отговаряш на толкова некадърни изказвания. Не си струва дори да се коментира написаното от Aleksander.

57 мнения
профил »
stishon каза на 09.11.2012, 12:26 ?. :

Вярваш ли че ако допуснат феновете до разработка на Need For Speed ще излезе нещо читаво, ако се бяха вслушали в феновете за новия Most Wanted сега сега щяхме да имаме най - на края хубаво NFS а не нов п*ткенски Бърнаут, защото това е бърнаут даже и анимациите при катастрофите не са мраднали а са същите, започваш състезание по същия начин, липса на костумизация и тн. Никой не може да ме убеди че този Бърнаут трябва да го приемам като NFS!

110 мнения
профил »
firstduo каза на 09.11.2012, 17:29 ?. :

da

20 мнения
профил »
paff40 каза на 09.11.2012, 18:05 ?. :

Като видях IGN колко са и дали и ми стана лошо. То бива дупедавци ама чак пък толкоз...

131 мнения
профил »
Ragnarous2 каза на 09.11.2012, 21:52 ?. :

Тия от IGN има клипове в порно сайтовете как правят дудуци за пари. Оценката им не значи нищо.

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 10.11.2012, 05:21 ?. :

Да не са само IGN бе, деца?

Играта има 85 в Metacritic, по-висока оценка от оригинала.

Game Informer:

"Whether you're dominating your opponents or barrel rolling your way through a race, you're getting what you wanted – a game, that win or lose, goes all out getting there."

Destructoid:

"Need for Speed Most Wanted is that big, crazy, crash-y open-world racer you've been asking for."

Gaming Trend:

"Criterion has done the impossible – they've taken what is, arguably, the best race-and-chase game made for this generation and somehow made it so much better."

Game Trailers:

"Whether you're weaving through traffic or lining up for big air, Most Wanted's densely-packed automotive playground is fun to explore on your own, and really comes alive with friends."


Надъхващо. Нямам търпение WC Маниаците да ми кажат как всичките журналисти грешат и как техните пиратстващи 12 годишни акъли са най-правилните, щото "тая игра не е като бързи и яростни :("1336 мнения
профил »
sollider каза на 10.11.2012, 07:26 ?. :

На мен лично играта НЕ ми хареса. Трябва ли да съобразявам мнението си с великите оценки на гейминг сайтовете? И отново се опитваш да наложиш твоята позиция, че играта е супер върховна и сполучлива и че останалите не разбират от игри, понеже (видиш ли) навсякъде играта получава високи оценки, а само ние тука мърморим. Можеш да престанеш да пишеш коментари "на килограм" в pcmania и да поумнееш малко, като започнеш с това да уважаваш така нареченото "лично мнение", което всеки има право свободно да изрази, независимо дали съвпада с твоето или на някой друг.

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 10.11.2012, 08:00 ?. :
Редактиран на 10.11.2012, 08:09 ?.

Ти мислиш ли изобщо? Не съм полагам мнение, казах че не съм играл играта. Това са мнения на други хора. Хора, които са играли ЦЯЛАТА игра, а не само пиратската версия без достъп до мултито.

Изумително е колко се дразнят тъпирите в тоя сайт когато някой пусне нещо което не съвпада с ограничените им възгледи.

СЛУШАЙТЕ, глупаци: това че някой не е съгласен с мнението ви и оспорва аргументите ви не значи че не ви дава шанс да се изразите като хората а точно обратното.

Осъзнавам че повечето от вас са на 14-15 години и не знаят елементарни неща ОБАЧЕ чак пък толкова.

Интересен факт: през тия 2 години в които съм поствал тука и тия 800 коментара, 70% от тях са в опит да обясня елементарни неща като горното на даден ограничен глупак за да може той да не е толкова ограничен. Буквално ви образовам а вие единственото нещо което някога правите е да ревете защо съм поствал, как съм тролел или да молите да ме баннат. Баси наглите същества.

20 мнения
профил »
paff40 каза на 10.11.2012, 15:08 ?. :

Всички тея помияри сгъват парите на производителя за хвалебствията. Няма независими медии приятел. Ако мислиш, че не е така си супер наивник. По вероятно е ти да си на 12 и да нямаш и понятие от НФС вселената. Карбон е последната инстанция от играта която става за нещо. Всичко след това е жалка подигравка с тази иначе толкова славна поредица. Елементарни и посредствени. Този Most Wanted е с таргет група 5-7 годишни дечица. Следващата игра от НФС ще състои от бебета бутащи камиончета

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 12.11.2012, 16:21 ?. :

Ехеее, Шончо, откога NFS е предимно мултиплейър игра, че го изтъкваш като толкова важен аргумент? Играе се и онлайн, да, но разбирането на геймърите за NFS е предимно добър сингълплейър, пък после всичко друго.

240 мнения
профил »
cobra11ben каза на 10.11.2012, 13:00 ?. :

Човек ходи си я купи и после искам да видя клип как ревеш, че си дал 80 лева... :)
Явно не само в PC Mania сме тъпири, ами и по целия свят? Защото потребителските оценки казват съвсем друго. Тези цитати на критиците са такива, защото са били по гейм изложенията и са им показвали разни трейлъри и демонстрации на ГОЛЯМ ЕКРАН, на който няма как да не ахнеш... А трейлърите на играта наистина бяха добри. :) Наложи мнението си и ни образовай след като си играл играта поне малко...
И между другото съм на 20... :)

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 10.11.2012, 13:23 ?. :
Редактиран на 10.11.2012, 13:27 ?.

Ще я взема по някое време. Имам огромен backlog, обаче преди NFS определено ще взема и изиграя Forza Horizon първо.

Между другото колко от ревящите тука са си купили играта мислиш? 1?

566 мнения
профил »
{SuPa-1337-Killa} каза на 10.11.2012, 14:03 ?. :

Мене па ме кефи!

2757 мнения
профил »
Zlob каза на 10.11.2012, 14:47 ?. :
Редактиран на 10.11.2012, 14:49 ?.

Sean,детенце умно.Къде си тръгнла да ми оспорваш аргументите,които съм дал като дори не си играл MW,а какво остава за Horizon,която СЪЩО не си играл?!!! Излиза че си чешеш ноктите по клавиатурата! Че видиш ли чак Horizon съм споменал.И двете игри са аркадни рейсъри,но има едно НО.Вземи прочети(ако не си) кои са Playground Games и какви хора работят там(имам предвид от кои студиа са).Като сме играли само сингъла какво?Тя основата като е боклук каква ще е разликата ако играеш мулти с още хора на същия този боклук?! Естествено че подобна шитня няма как да бъде купена...отдалеч ги надушват боклуците вече!Пробвай един път за разнообразие с аргумени да обориш някого,умолявам те!

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 11.11.2012, 05:55 ?. :

Ми има голяма значение дали играеш дадена игра в сингъл или мулти, не знам защо това го обяснявам на човек с аватар на CoD, един от най-блестящите примери за това. Колкото и странно да ти звучи, хората които си купуват игри не са богати, не мога да си позволя да купувам всичко което искам чисто ново. От самото начало гледам колко са смешни аргументите тук, включително и твойте и това казвам през цялото време. От много време има една поговорка по западните форуми, че пиратите не оценяват игрите и нищо не разбират от гейминг и са си прави хората - ти и други хора тук сте перфектно доказателство.

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 10.11.2012, 17:31 ?. :

Видях списъка на песните в тази игра, защото видях много негативни изказвания и...мамка му, вие нямате вкус! Или това или тук е пълно с "металяги", което си е синоним на това което казах преди.
The Who, Dizzee Rascal, Muse, Skrillex, Nero, Flux Pavilion, Bassnectar, Ambassadors, We Are the Ocean, Band of Skulls, deadmau5, Wolfgang Gartner и Foreign Beggars & Noisia, мамка му! Вероятно съм пропуснал няколко добри. А предишния какво имаше? Някакви си там глупави Static-X и Bullet for my Valentine. Вярно, открояваха се някои неща като Celldweller, Styles of Beyond и Avenged Sevenfold, но като цяло имаше саундтрак за 15-годишни момиченца или 13-годишни момченца.

1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 10.11.2012, 23:40 ?. :
Редактиран на 10.11.2012, 23:45 ?.

Това, че имаш различен (музикален*) вкус от някой, изобщо не прави твоите (музикални) предпочитания по-първокласни и теб самия по възвишен, респ. това не прави другия (музикално) неграмотен или без вкус.

Ако ти изредя 30, 40 банди, за чието съществуване ти дори не си подозирал,
би ли се съгласил с мнението ми, че нямаш вкус, ако не ти харесат. Какво трябва да отговоря на човек, който ме пита за Галена, Малена, Ирена, Глория, Мория, Цеца, и Меца и аз го гледам неразбиращо? Да си призная, че нямам вкус, щом не съм чувал половината от тези имена или не познавам творчеството им, или че не ми харесва?

Значииии, като почнете да се правите на големи естети, меломани, арт особи, хардкорове и незнам си какви още и си мислите, че тея, дето ви четат отстрани трябва да са респектирани, щото сте корави пичове, харесвате "Ала-бала" инди формации (не се хващай за думата да ми обясняваш, че са или не са инди), а всички останали, дето не харесват я CoD, я Рап, я Диабло, я Макдоналдс, я каквото и да е нещо друго, което ние си харесваме - нямат вкус. Или най-малко са металяги, тяхната верица метЪлска!

А Шон, да конспектирам накратко прочетеното до тук - той по принцип харесва да не се харесва и не харесва, когато някой нещо не харесва, а той го харесва,;нито харесва някой да не харесва, когато той го харесва; нито харесва някой да харесва или не харесва, независимо той дали харесва или не харесва.

Ай сиктир!
*музикален - важи за всеки друг вкус, независимо дали се основава на предпочитанията, повлияни от вкусовите ти рецептори, темперамента или мирогледа ти.


*едит: и да допълня - нямам никакво отношение нито към играта, нито към графиката, озвучаването, геймплея или каквото и да е, свързано с нея. Не съм я играл. Не съм гледал дори едно клипче в Ютуб, ей така, за цяр. Отдавна съм престанал да се интересувам от рейсъри, дори от любопитство. Просто не ми допадат. Не знам, или нямам вкус, или съм няк`ъв метъл.

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 11.11.2012, 05:50 ?. :

По-скоро си досаден и ограничен както показват и другите коментари. Спокойно, you're among your own.

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 11.11.2012, 12:38 ?. :
Редактиран на 11.11.2012, 12:46 ?.

Да кажеш, че Noisia са по-добри от Bullet for my Valentine е същото като да кажеш, че Iron Maiden са по-добри от Анелия. И не е въпрос на вкус, а въпрос на качество в случая. Не съм казал, че никой освен мен не знае групите и изпълнителите, които съм изредил, а точно обратното. Казвам, че никой нормален човек не може да каже, че такъв саундтрак е слаб.
Хайде стига с това показване колко сме "либерални" и как "няма грешен вкус". И стига с това ограничение "аз пък това си харесвах и тоя саундтрак не става" защото не е наблъскан с разни некадърни музиканти. Не карам никой да приеме моя вкус като свой, само казвам, че неговия е по-лош. Просто и ясно (особено просто).

И забележи, че съм написал "металяги", забележи кавичките, нали? Така...важни са. Особено когато приемаш нещо буквално без да помислиш.

EDIT: Да коментирам и аз sean. Той е един човек, който просто е мразен, причината се губи донякъде. В статията за Mark of the Ninja пише, че не се съмнява, че ще е добра и...бум...100 минуса... Дори когато е прав (което не казвам, че е винаги) просто получава негативно отношение, така 'щот треа го мразим!

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 11.11.2012, 13:10 ?. :

Slesher, не знам каква музика слушаш обаче виж това

http://plaisance.bandcamp.com/

electronic synth, звук в стил 80-те, просто побъркващо яко.

целия албум е предоставен безплатно за сваляне от изпълнителите.

240 мнения
профил »
cobra11ben каза на 10.11.2012, 23:44 ?. :

Злоб е прав, като основата е скапана, няма да се промени в мултито... Там единствената разлика, е че истински хора, карат абсолютно същите коли. Същото просташко управление, същия просташки модел на игра - избираш си кола и играеш... Освен това преди като имаше тунинг мултито беше наистина добро, защото много зависеше как точно ще направиш колата си. А и като не мога да сложа допълнителни части по колата си и да и направя визуален стил, който всички ще забелязват, какъв е смисъла да играеш? Тук дори и цвета не може да се сменя...

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 11.11.2012, 07:32 ?. :

Абсолютно пропускаш смисъла да играеш игра на Criterion - нечовешкото усещане за скорост, бруталните преследвания, експлозии.

Project Gotham Racing е единствената състезателна поредица която може да се мери със Criterion щом стане въпрос за усещане за скорост.

1336 мнения
профил »
sollider каза на 11.11.2012, 10:14 ?. :

Шон, какъв е смисълът от изписаните ти коментари тук, след като дори не си пробвал играта? В момента пръстите ли си чешеш, или загряваш клавиатурата си? Откъде идва тоя ентусиазъм да защитаваш така продукт, който не си имал възможност да пробваш, или просто ти прави кеф твоето мнение да е винаги противоположно на това на мнозинството, така че да създаваш спорове? Бих ти приел аргументите, ако наистина се беше докопал до тоя боклук (без извинение, играта си е боклук), защото тогава аргументите ти наистина биха значели нещо, понеже са на базата на личните ти впечатления от играта. Но това, което сега пишеш тук си е чисто и просто противопоставяне на всеки втори отрицателен коментар по играта, дори и авторът му да се е обосновал напълно точно и ясно.

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 11.11.2012, 11:30 ?. :

Според мнозинството играта е много добра, по-скоро вие сте от малцинството. Провери NeoGAF, Gamespot, IGN.

240 мнения
профил »
cobra11ben каза на 11.11.2012, 09:19 ?. :

Ти поиграй малко да видиш управлението на тази, всяко блъскане ще ти скапва усещането за скорост не е като в Hot Pursuit 2010, не показват катастрофите на противниците ти, експлозии няма никакви, гонките с полицията са отвратителни...
Просто бих те посъветвал да изтеглиш играта първо и да видим тогава какво ще ти е мнението...
Criterion да си правят Burnout, там им признавам че са майстори, но да не пипат Need for Speed... :)

240 мнения
профил »
cobra11ben каза на 11.11.2012, 16:36 ?. :

Шон, много внимателно следя коментарите ти напоследък и в момента мисля, че тотално противоречиш на мисленето си. СПОРЕД МНОЗИНСТВОТО Borderlands 2 е перфектна игра, а според ТЕБ САМИЯ е игра със скапана механика. СПОРЕД МНОЗИНСТВОТО Биошок е отлична игра във всяко едно отношение, а според ТЕБ шутинг частта е отвратителна(с което съм съгласен, само ти напомням какво беше казал).

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 11.11.2012, 17:44 ?. :

Нищо не си противореча. Играл съм Borderlands и знам точно как стоят нещата. Знам че играта има доста добри оценки, моето мнение е различно. Не съм казвал че Most Wanted е добра или лоша защото не съм я играл. Просто пича по-горе каза че според мнозинството играта е лоша, а пък е точно обратното.

1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 11.11.2012, 18:35 ?. :
Редактиран на 11.11.2012, 18:38 ?.

Шон, ти пак бъркаш оценката на мнозинството гейм журналисти с оценката на самите играчи, закупили играта. Не знам какво не се е понравило в самата игра за тези, които по принцип харесват и следят жанра, но оценки под средните (единствено при Вита има добри отзиви от играчите) са твърде посредствен резултат за име с такива претенции.

Между другото, казах, че не харесвам този жанр, но с изключение на разните моторейсъри, съм разглеждал почти всички игри в този жанр от десетилетие насам до преди година (за PC говоря) и може би единствената игра, която успя да ме спечели беше именно Most Wanted.

Някак стана правило напоследък продължения на любими заглавия да не могат да задминат или поне да стигнат предшественика си в очите на потребителите.

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 12.11.2012, 04:44 ?. :

Не се изненадвам, Need for Speed игрите винаги са си били рейсър версията на Call of Duty - ламетата им се кефят, мислят си че имат избор при кустомизация и т.н.


154 мнения
профил »
vladitan каза на 11.11.2012, 20:05 ?. :

не знам какво толкова и харесвате на Most wanted първата...спомням си , че я изтрих след първото състезание понеже цялата игра беше в някакъв жълт отенък, направо цялата игра беше жълто оранжева... не мога да схвана и до ден днешен това решение на дизайнерите...и така...за мен е нищо особено...underground 2 и поршето за мен са номер 1

1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 12.11.2012, 00:50 ?. :

Визуално наистина бяха попресилили този "есенен" ефект и пастелни тонове, но някак дори това ми допадаше. Нали казват, че "Луд и военен на шаренко се радва", а аз по никакъв начин не се асоциирам с военен... =)

240 мнения
профил »
cobra11ben каза на 13.11.2012, 00:04 ?. :

http://www.youtube.com/watch?v=-fxrptsgslw&featur e=related talk more...

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 13.11.2012, 16:31 ?. :

http://www.youtube.com/watch?v=8BDCZHMYrzs&featur e=g-high-u

явно е излязло някакво демо, ще го пробвам и ще дам финална оценка

"Most Wanted has won more awards than any game in Need for Speed history"

90 мнения
профил »
Vicontio каза на 13.11.2012, 22:41 ?. :
Редактиран на 13.11.2012, 23:22 ?.

Охх добре, че нашия гейм пътеводител sean ще даде експертното си мнение, че незнам как ще спя спокойно. Ако Бърноут ти е харесал, значи направо щи си умреш по новата му версия в лицето на новия Most Wanted. Проблема е там, че пичовете от Creation доста нагло се възползваха не само от славата на поредицата, а и от самото име Most Wanted(2005), което за мнозина е пика, върха, една от най-добрите игри в цялата поредица. Ще покажа като за по бавнозагряващи и с клипчета: Феновете очакваха това: http://www.youtube.com/watch?v=pQcNl8Ndq- Q , a получиха това http://www.youtube.com/watch?v=QpUYfBwWlQ I. Дано загрееш вече сам че ми писна да пиша, как Creation пуснаха един от мултиплейър вариантите от Paradaise city с минимални пдобрения, за чистак бърсак "нова" игра. Ако я бяха пуснали с друго име номера щеше да мине, и нямаше да се тигне такава вълна от л***а (очевадно главно сред потребителите), което само посебеси е доста красноречиво.

1129 мнения
профил »
ToxicSean каза на 14.11.2012, 07:53 ?. :

За мен Need for Speed поредицата от години е скучна, casual и със досаден драйвинг модел и Criterion изглежда са променили това. Проблем?

90 мнения
профил »
Vicontio каза на 14.11.2012, 13:06 ?. :
Редактиран на 14.11.2012, 13:08 ?.

Е нямам думи, караш с 50км/ч, закачаш някоя кола, а резултата е сцена все едно те е ударил товарен влак. Да не говорим за абсурдните скокове, където стигаш такива височини, че имаш чувството, че може да отнесеш някой пътнически самолет. Оставяме настрана и че физиката на всички коли една е съща.Разни подробности от сорта, че е беззначение каква кола караш, щом опонетите си изцеждат корубите отвъд максимума им. Гонките с полицията са същата боза. На Неат1, ако ще и с 300 да караш някой от супер автомобилите, куката с неговия стандартен гълабарник ще се докаже като истински автомобилен бог, на който и Кен Блок би завидял. То последното им творение в лицето на Hot Pursuit, седеше като по сериозно геймпредизвикателсто.
Впрочем ти пробвали играта? И ако може отговори с "да" или "не".

5 мнения
профил »
gamerbg каза на 01.12.2013, 14:12 ?. :

Хора май прецакаха NFS.След ужастните Shift 1 и 2, The run направо се оляха.Most Wanted 2012 e за съжалиние пълна боза!
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Need for Speed: Most Wanted (2012)

новини:
Издателят подготвя общо 11 РС и конзолни игри и 15 мобилни заглавия, които ще бъдат пуснати в рамките на следващата фискална година на компанията.
Двама от служителите на студиото са посочили в своите LinkedIn профили, че са ангажирани в проекта, но все още не се знае дали става въпрос за оригинално IP.
Шведското студио се ребрандира под ново име и ще ползва ключови ресурси от арсенала на своите сънародници от DICE в работата си по новата Need for Speed игра.
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Shift 2: Unleashed 124
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) 93
Need for Speed: Shift 88
Test Drive Unlimited 2 63
DiRT 3 51
Need for Speed: The Run 44
Split/Second 38
Need for Speed: Rivals 32
Blur 31
GRID 2 28