facebook facebook
 
 
 
   
 
Need For Speed Heat е златна
11.10.2019

Бен Уолк, мениджър по комуникациите в EA, сподели в своя twitter акаунт, че Need For Speed Heat е златна. „Играта вече е златна и вече е започнато отпечатването и върху дискове“, съобщава Уолк в поста в социалните мрежи.

Need For Speed Heat ще предлага два режима на игра. През деня, играчите ще се състезават в Speedhunter Showdown, където ще печелят пари за нови коли и ъпгрейди по тях. През нощта, те ще рискуват всичко, за да изградят репутация в града, състезавайки се в нелегални състезания.

Разработчиците на заглавието Ghost Games обявиха, че в играта няма да има микротранзакции или loot box-ове. Въпреки това ще можем да закупим с реални пари "спестяващ време пакет", който да ни разкрие на картата всички предмети, които можем да колекционираме.

Освен това, Уолк тийзна и две кратки видеа с кадри от играта и обяви, че системните изисквания за PC ще бъдат разкрити следващата седмица.  


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Need for Speed

новини:
Остават броени часове
ЕА потвърди, че ще пусне нова игра от рейсър серията Need for Speed в рамките наследващата си фискална година.
Tова е финалният списък от автомобили, налични в първата версия на играта, като по-нататък ще бъдат добавяни още под формата на безплатни ъпдейт

Ревю:
Симулация на качествено ново ниво или колос на глинени крака? По малко и от двете, но отрицателните черти на играта взимат превес на финалната права.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122