facebook facebook
 
 
 
   
 
NVIDIA помага за PC версия на Destiny 2
14.06.2017

NVIDIA и Activision обявиха партньорство, за да представят първата PC версия на дългоочаквания шутър Destiny 2.
 
NVIDIA предложи своите експертни познания в компютърните игри за създаването на Destiny 2 за PC платформа и да максимизира ползите за успешно представяне на геймърските графични карти NVIDIA® GeForce® GTX – серия 10.
 
“Ресурсите на NVIDIA за разработчици, като напреднали геймин технологии и възможностите на платформата GeForce за PC правият компанията наш идеален партньор”, каза Пете Парсонс, CEO на Bungie. “Платформата GeForce за PC предлагат технологии и характеристики, които позволяват на геймърите да виждат Destiny вселената точно така, както ние си я представяхме за PC геймърите.”
 
Сътрудничеството на NVIDIA с разработчиците започна още в ранните етапи на разработване на играта. Инженерите на компанията заложиха на опита и позволиха достъп на специалистите от Bungie до ресурсите и инструментите за разработка на игри. Графичните карти NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti бяха избрани за дебюта на  Destiny 2 за PC на събитието на Activision на 18 май.

Destiny 2 ще се възползва от напредналите настройки за PC платформа, като поддръжка на 4K, резолюция, оптимални фреймрейтове, поддръжка на мишка и клавиатура с custom key mapping, текстови чат, регулируемо полезрение, детайлен контрол за PC настройките и поддръжка на монитор  с формат 21:9.
 
NVIDIA и Bungie си сътрудничат, за да подобрят ефективността и да  гарантират, че геймърите ще разполагат с поддръжка на всички настройки и технологии, предлагани от PC платформата GeForce GTX, като Game Ready драйвери, технология за монитори NVIDIA G-SYNC™, оптимизирани настройки и GeForce Experience.

 

напиши коментар
 


345 мнения
профил »
Теодоси Иванов каза на 15.06.2017, 18:47 ч. :

С две думи, ще е зле за AMD карти :D
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Destiny 2

новини:
Към момента играта е събрала над 90 награди и изпревари по продажби оригиналната Destiny, която пък навремето се определяше за най-голямото ново IP в историята.
Събитията в него се развиват след края на кампанията в играта и той ще донесе нова сингъл плейър глава от историята, както и нови мисии, страйкове, райд и др.
Те засягат графични опции като SLI конфигурации, HDR визия и Vsync опцията при някои видео карти. Ако имате три монитора, също ще се натъкнете на проблем.

Ревю:
Най-мащабната онлайн игра в последните години се завръща с формулата "повече от същото", но добрата новина е, че "същото" вече е и по-добро.

Превю:
По-амбициозна и по-голяма, онлайн играта се завръща със сериозна заявка за вашето свободно време.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122