facebook facebook
 
 
 
   
 
NES и SNES заглавията няма да се качват в Switch Online регулярно
08.09.2019

Nintendo разшириха библиотеката на Switch Online с 20 SNES игри, които са налични за всички Switch Online абонати. Освен SNES, от японския гейм гигант активно развиват и NES каталога за своята нова платформа. И въпреки, че в бъдеще се очакват още NES и SNES заглавия да бъдат добавени, от Нинтендо заявиха, че нямат планове да поддържат редовен месечен график с обновленията на тези каталози.

От представители на Nintendo бе получено потвърждение, че „Още NES и Super NES игри ще бъдат добавени след пускането, но пускането на тези игри няма да се придържа към редовен график. Очаквайте предстоящи анонси“. Откакто обявиха NES игри за Switch Online, Nintendo успяха да качат редица от популярните си класики и по този начин им дадоха нов живот, като например The Legend of Zelda, която има добавени и специални свойства.

Nintendo все още не са потвърдили плановете си за това какви, как и кога по-ранните им игри ще бъдат добавяни в Switch Online. Не е изключено Nintendo да изберат различна платформа всеки месец, да качат голямо количество игри наведнъж или да променят други детайли, свързани с пускането на този тип съдържание. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Nintendo Switch

новини:
Появи се информация за по-евтина версия на хибридната конзола Switch през месец юни, заедно с ъпдейти за настоящия модел.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122