facebook facebook
 
 
 
   
 
Moto Z2 Play с геймпад за геймърите навсякъде
05.11.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Mazda има нова визия за начина, по който трябва да изглежда таблото на една кола.

В последно време, интериорът на автомобилите наистина е доминиран от големи дисплеи и екрани, които ни заливат с информация, предназначена за водача и пътниците. В същото време обаче, същите тези дисплеи често стават и бариера, която пречи на перспективата на шофьора.

Ето защо Mazda счита, че "по-голямото е повече" не е правилна логика за разлика от преобладаващата дизайнерска философия на производители като Tesla и Volvo.

"Връзката между колата и водача трябва да е като между коня и ездача", счита компанията. За нея, не таблото, а воланът трябва да доминира интериора. Освен това, мястото на водача трябва да бъде ясно дефинирано и обособено. Засега Mazda Vision Coupe е просто концепция, но идеята за такъв дизайн трябва да стане част от новите Mazda 3 и Mazda 6, които ще излязат на пазара преди 2020 г.


Таблото в колите на Брандът Motorola се завръща в магазините на VIVACOM с пълна сила и амбицията да завладее потребителите със своята иновативност и индивидуалност. Две нови попълнения влизат в портфолиото на телекома през месец ноември. За геймърите предложението е наистина специално - Moto Z2 Play в комплект с Gamepad или Мod за игра от познатата вече на пазара модулна концепция MOTO MODs, който превръща смартфона в истинска игрова конзола. За по-рационалните алтернативният избор е смартфонът от среден ценови клас, но с характеристики на високите класове и бъдещ бестселър – Moto X4.

Moto Z2 Play е с ярък 5,5-инчов FHD Super Amoled дисплей и феноменален живот на батерията. Телефонът разполага с осемядрен процесор 2.2 GHz и две камери, съответно с 12MP и 5MP. Но уникалният отпечатък на предложението, наречено Moto Z2 Play, всъщност е т.н. модулна функционалност – иновация, която само брандът Motorola предлага и която дава свободата да превръщаш телефона си в много и различни устройства. Едно от тях е игровата конзола.

VIVACOM подчертава две силно емоционални причини за потребителите да заобичат Moto Z2 Play в комплект с Gamepad Moto Mod:

1. Трябва ви само един миг с едно-единствено щракване, за да трансформирате телефона в компактна геймърска конзола с пълен контрол над играта. Всичко това е възможно само посредством модулната концепция MOTO MODs, позната от Z-серията на Motorola.
2. И след този миг – имате цял осемчасов „работен“ ден, пълен с игри без прекъсване, благодарение на отделната, вградена в геймпада, батерия 1035 mAh.

А ето и цели 4 рационални причини да изберете Moto X4:

1.    Заради умните две камери (12 MP  и 8 MP) със сканиращи свойства, близки до тези на човешкото око, и панорамна селфи камера;
2.    Заради възможността да правите професионални снимки с функциите за разфокусиране и селективно черно-бяло;
3.    Заради изключително мощната 3000 mAh батерия, която осигурява дълги часoве работа;
4.    Заради устойчивостта му на вода, подсигурена от сертификат IP68, както и на надраскване, гарантирана от покритието Gorilla Glass.

Към тях ще прибавим и няколко емоционални аргумента за избор на този смартфон от среден ценови клас: металният  корпус и стъкленият дизайн нареждат Moto X4 в редиците на най-красивите Andorid устройства от този клас. Предлага се в класическо черно и елегантно синьо.

И двата смартфона ще намерите на най-добра цена от 19.90 лв. на месец за Moto X4 и 31.90 лв. месечно за Moto Z2 Play с план Smart U от VIVACOM.
 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

Монитор: Acer Predator XB240H

ОЩЕ телефони
Huawei Mate 10 Pro покори CES 2018 95
GSM зарядно устройство за колело 75
iPhone 4 – струва ли си? 74
Huawei Mate 10 Pro: AI на помощ 71
Lenovo K6 и Lenovo K6 Note 67
Galaxy S8 и S8+ приордъри във Виваком 66
Xperia XA2 и Xperia XA2 Ultra 63
Huawei P10 lite и Huawei P10 Plus вече у нас 60
Acer Liquid Zest 4G e вече във Виваком 57
Xiaomi Mi6 и Xiaomi Mi A1 първо в Мтел 45