facebook facebook
 
 
 
   
 
Monster Hunter World: Iceborne трие стари сейфове
12.01.2020

Monster Hunter World: Iceborne излезе за PC миналата седмица и докато за повечето играчи той предложи едно безупречно преживяване, за други той създаде проблеми. Някои играчи вече се оплакаха, че играта е затрила техни стари сейфове. Проблемът се проявява при играчи, които не са били онлайн в играта известно време, а потребителите вече споделят предположения, че това може да е свързано с разминаването на версията на играта, която сейфа търси, спрямо текущата версия на играта, която е променена след излизането на експанжъна.

При стартиране на играта, те са били посрещнати от съобщението „Failed to read saved data for Monster Hunter: Iceborne. Create new save data?“, дори ако са имали запазени стари сейфове. Кликайки на „Да“, действие което доста хора извършват механично, без да се замислят, играта създава нов save файл, който презаписва съществуващия. За да избегнете проблема с презаписването най-добре е да излезете от играта, без да правите никакви записвания и когато тя ви попита „Do you want to close without saving“, посочете „Да“.

За по-детайлно запознаване с проблема можете да погледнете мненията на хора в Reddit и Steam, които разглеждат темата в по-голяма дълбочина. Да се надяваме, че Capcom ще направят нещо по въпроса в скоро време. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Monster Hunter: Iceborne

новини:
Той е като Кинг Конг, но с рога и много по-ядосан
Нови чудовища и детайли бяха показани по време на ивента на Sony, State of Play на 9 май.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122