facebook facebook
 
 
 
   
 
Microsoft обяви 13 нови инди игри, които идват за Xbox One и PC
12.03.2019

Microsoft обяви, че ще публикува голяма порция от инди игри, които са били създадени чрез тяхната програма ID@Xbox. Тринадесетте наскоро анонсирани игри ще си присъединят към други подобни на тях, за да оформят групата от 30 инди игри които ще бъдат представени на щанда на Microsoft на конференцията GDC, която започва на 18 март.

Новите попълнения в каталога на Xbox One включват Beholder 2, CrossCode, Dead Static Drive, Door Kickers: Action Squad, Mowin' & Throwin', Starcrossed, and Totem Teller. Друга част беше обявена и за двете платформи Xbox One и PC: Boomerang Fu, Hyperdot, Stela, The Forgotten City, UnderMine, and Unrailed. Можете да видите пълния списък в блога на Xbox.

Освен текущата подкрепа за инди разработчици чрез програмата ID@Xbox, Microsoft също така продължава да придобива нови гейм студиа. Компанията е и един от малкото останали големи издатели, които планират голямо представяне на E3. Във връзка с него се разпространиха доста слухове, например за Xbox без четец на дискове и представяне на тяхната конзола от следващо поколение.

Каквото и да са планирали Microsoft, Halo Infinite ще  бъде в центъра на събитията. Знаем, че играта ще бъде показана на Е3, както и че ще върви на PC and Xbox One, а няма да изчака евентуално ново поколение конзоли.
 
GDC ще се проведе от 18 до 22 март. На нея се очаква и презентация на Google, които вероятно ще обявят навлизането си в гейм индустрията.

Станете наши фенове във FacebookTwitter
 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Microsoft

новини:
От компанията на Бил Гейтс преминават на изцяло дигиталнa дистрибуция на своите продукти и услуги.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122