Medieval Dynasty ще излезе в ранен достъп на 17 септември

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Toplitz Productions споделиха, че са горди от участието на проекта им в gamescom 2020, благодарят на всички партньори включили играта в своите шоута- #Future Games Show, #IGN и #GameStar (Webedia).

Представяме Ви новите трейлъри и снимки от играта развиваща се в Средновековието.

трейлър 1https://youtu.be/a7GoERk1sM4

трейлър 2: https://youtu.be/OBbiHYiLuRk

От студиото предлагат да получите своя личен ключ за тест на играта 2 седмици преди навлизането й в ранен достъп, като попълните този формуляр https://forms.gle/iV8sTS7NjSabAUoK9 

Средновековната династия е уникална комбинация от различни успешни жанрове. Оцеляване- нуждата от храна и набавянето й, чрез инструменти и тактики. Симулация- създавате инструменти и оръжия, постройте своята империя сгради и конюшни.Ролеви игри: Развийте собствения си характер, взаимодействате с NPC, грижете се за семейството си и създавайте общности съюзи, като помагате на другите и търгувате свободно.Стратегия в прионерстването в средните векове, вие правите всичко за да развивате своя род и империята, която сте построили. 

Уникалната структура на геймплея в рамките на Средновековната династия създаде реалистичен, практически опит, създаден в средновековния свят в перспектива "От първо лице".