facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
MechWarrior 4: Inner Sphere Mech Pak
Ревю | 22.08.2002 | автор: Георги Панайотов


оценка:
Производител:
Microsoft Game Studios
Издател:
Microsoft Game Studios
Жанр:
Симулатор, Екшън
Платформа:
PC
сайт на играта »

Знаете ли - взе да ми писва от разни измислени фирми, опитващи се да втълпят в главата на потребителя, че са по-голяма работа, отколкото са. Типичен пример за това е Microsoft. Прочетете по-надолу и ще разберете какво точно имам предвид.

Причината за тази вълна на недоволство, надигаща се в мен от доста време и преляла язовирната стена на личните ми чувства, си има име - MechWarrior 4: Inner Sphere pack. Защо ли? Ами защото това вече е върхът. Става дума за пакет от 20 МВ, съдържащ четири нови модела роботи, едно ново оръжие, един нов електронен прибор и една карта за мулти. Ще има и втори такъв пакет, също обхващащ четири мека на Клановете, още едно ново оръжие и ел. уред. Е, какво лошо? Ами просто Microsoft не само се опитват да ни пробутат нещо, което би трябвало да се пусне за безплатно теглене, ами го разделят и на две части от по 14 долара всяка. По груба сметка плащаме около 1 долар за 2 мегабайта. Връх на простотията, драги дами и господа - просто досега такова оливане не бях виждал. Защото в тези пакове няма нови нива за сингъла на един от най-великите подобни симулатори, правени в историята на игрите, няма велики промени (все още се дразня от факта, че ръцете на робота са като заковани, в MW3 движехте тях и мерника, а не целия торс). Всъщност няма никакви промени. Това е продукт само за най-върлите фенове защото... Microsoft са включили едни от най-добрите мекове от MC2 и са направили малък реверанс към старите фенове на поредицата с клан-технологиите.
А машинките, които ще получите с новия мишън пак, са:

Zeus -  класически дизайн на Inner Sphere (демек - хуманоид), 80-тонен Assault(А) клас мек, подходящ за далечен бой. Личен любимец от Mech-стратегията и единствен от новите, с които направих повече от една пробна мисия.

Highlander - 90-тонен А-клас мек. На пръв поглед внушителен, но устройството за скок и огромният двигател, поддържащ 75 км/h скорост, намаляват драстично оръжейния тонаж, който може да поеме.

Hunchback - Поредното 50-тонно говедо. Единственото му качество е, че има голям слот за АС оръжия, иначе нищо особено.

Dragon - Това е вече ново. Доста добър Medium клас мек, бърз и повратлив. Ако Vulture-ът не можеше да върти торса си около оста, този щеше да го измести по всички показатели.

От клан-мековете ще спомена само един, който се запомня от много фенове на поредицата с наистина красивия си дизайн и ефективност - Cauldron-Born (колега Mistral - някой е чул молбите ти :)).

Новото оръжие е Heavy Gauss Rifle - 800 метра обхват, 25 dmg, 17 тона. Прекалено тежко е - за същия тонаж ще вземете 3 ER LL-а с допълнителни охладителни поставки.

Новото електронно устройство заглушава сигнала на противника, който не ви вижда на радара. Но дреме ли ви, нали врагът има визуален контакт с мека ви - така че това чудо е безполезно, освен в мулти.

Пакетът изисква MechWarrior 4 и/или MechWarrior 4: Black Knight, за да тръгне. Ще можете да използвате новите технологии по време на кампанията, което от своя страна е добър повод пак да превъртите играта.

За финал - това е продукт само за hardcore феновете, но дори и за тях... Мамка му, струва ли си човек за плати 30 долара за 50 МВ пакове? Това е един добър повод съвсем да намразя легалния софтуер. 

 
системни изисквания
PC with 400 MHz 128 ram
напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Shift 2: Unleashed 124
Goat Simulator 50
Colin McRae: DiRT 2 44
The Sims 3 43
Tom Clancy's H.A.W.X 32
X3: Terran Conflict 19
Operation Flashpoint: Dragon Rising 18
Guitar Hero: World Tour 17
F1 2013 15
The Sims 4 15