facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Max Payne 3
Ревю | 05.06.2012 | автор: Владимир Тодоров


оценка:
Производител:
Rockstar Studios
Издател:
Rockstar Studios
Жанр:
Екшън
Платформа:
PC
сайт на играта »

плюсове

Страхотна презентация

Нелинейно поднесена история

Много добра визия

Предизвикателен на моменти екшън

минуси

Геймплеят можеше да бъде разгърнат малко по-широко

Кътсцените ни отнемат контрола на героя твърде често

Алкохолът е пропил всяка една гънка от тялото му. Мазната пот, стичаща се по лицето, капва точно до шишенцето с болкоуспокояващи, които Макс приема като малки бонбончета. Последните слънчеви лъчи на слънцето се прокрадват в стаята му, но бързо се стряскат както от миризмата, така и от пълния безпорядък и мръсотия, която цари в нея.
Първата бутилка уиски е само за начало - толкова, колкото да притъпи част от болезнените спомени в миналото. Някога... Някога Макс Пейн имаше дом, добра работа, жена, малка дъщеричка. Някога той беше някой. Сега е просто нещо жалко.

Стигне ли се до безкрайно дългото повръщане, значи време е за лягане. На масата. А на сутринта. Е, трябва да се ходи на работа - все пак трябва да се изкарат някакви пари за следващото напиване.

Нова глава в историята

Както виждате, твърде много неща са се променили в живота на Макс Пейн, девет години след събитията във втората част. Той отдавна е изоставил Ню Йорк зад гърба си, наддал е няколко килограма и е пуснал брада и мустаци. Потънал в дълбоко самосъжаление. Гледайки постоянно към миналото, той се обръща към алкохола. Чист, без никакъв разредител.

Откриваме го да работи като бодигард на богаташ в Сао Паоло, Бразилия. Какво прави тук? Не е ясно (поне в самото начало). Много бързо обаче всичко се променя от лошо, към отвратително. Хората, които трябва да пази, са или отвлечени, или убити. И в отчаяните си и пропити от алкохола опити да ги спаси, Макс осъзнава колко жалък е животът му... Това е само час от историята, която ви очаква в Max Payne 3. Една игра, която въпреки всичките си дребни недостатъци, е произведение на изкуството, поне що се отнася до стил и екшън.
Още от самото начало играта ще ви порази със

страхотната си презентация

Да, мрачната атмосфера, характерна за Ню Йорк, е заменена със слънчевия Сао Паоло. Въпреки това обаче новите автори от Rockstar Studios са се постарали хем да запазят духа на предишните части, хем да оставят своя специфичен почерк в нея.

Max Payne 3 е пълна с различни кинематографични ефекти - екранът се пронизва постоянно от филтри, замъглява се, изкривява се и какво ли още не - като всичко това е с една цел, да ви потопи по-дълбоко в емоционалното и физическото състояние на главния герой. Първоначално ще ви се стори, че Rockstar са прекалили (което си е вярно), но след час-два в играта ще свикнете и ще станете част от тях.

Въпреки че поредицата е загубила специфичния си облик, много от нейните основни елементи са запазени. Историята е поднесена по нелинеен начин, а сюжетът е пропит с корупция, измама и съмнителни герои. Цинизмът също не е в излишък. „Може и да съм написал книга с тъпи идеи, но той определено не се страхува да цитира от нея", казва Макс Пейн за своя партньор. В този ред на мисли - Джеймс Маккафри, изпълняващ ролята на главния герой, се справя блестящо и буквално влиза под кожата на героя, който ту изглежда, че търси опрощение на греховете си, ту сякаш се запътил целенасочено към собственото си унищожение.

Що се отнася до геймплея, той е максимално прост и пропит с недостатъци

Въпреки това успява да пасне на наратива и дори не омръзва. Вариантите, в които можете да избиете противниците, не са много - с главата напред, от прикритие или с прословутия bullet time ефект. Нито повече, нито по-малко. Тук-таме може да използвате околната среда, за да поразите някого (например стреляте по тухла, пречеща на колата да не тръгне назад). Но това по-скоро е рядкост.

Всички умения, които Макс има от самото начало, остават с него до края. Нови не усвоява. Въпреки това престрелките не престават да омръзват. Почти всичко около вас подлежи на унищожение, отломките хвърчат навсякъде, а противниците се опитват да се доберат до вас по всякакъв възможен начин. Фактът, че здравето ви не се възстановява автоматично, допълнително допринася за напрегнатата атмосфера и ви кара да бъдете внимателни и същевременно - безцеремонни в използването на bullet time и елиминирането на прииждащите противници. А когато видите как камерата проследява куршума ви, за да ви покаже как се врязва и разкъсва устата на жертвата ви, е, тогава осъзнавате колко брутална всъщност може да бъде Max Payne.

Кътсцените в играта пък са нож с две остриета. От една страна, те са майсторски режисирани и меко казано страхотни. От друга, прекалено много са и често ще ви се струва, че Max Payne 3 ви отнема от правото да контролирате героя. И все пак, когато най-накрая вземете нещата в свои ръце, ще може да правите и някои по-впечатляващи неща, като например да стреляте по летящи към вас ракети или коктейли молотов.

След като превъртите соловата игра за около 10-на часа

не ви остава нищо друго освен да се насочите или към режима Arcade, или към мултито. В първия случай ще трябва да преодолявате дадено предизвикателство за определено време или просто ще бъдете натоварени със задачата да натрупате колкото се може повече точки. Мултиплейърът обаче е нещо много по-интересно, тъй като се опитва да включи своеобразен наратив в рамките на сражението - тук вашите цели се променят в зависимост от това как точно ги изпълните. Те варират от обезвреждане на бомби, пред завладяване на територии и убийството на конкретен човек от противниковата банда.

В заключение - макар и Max Payne 3 да не е най-добрата игра, създавана някога от Rockstar, тя определено е едно стилно, лично и запомнящо се екшън-приключение. Да, не е перфектно, но когато куршумите започнат да летят покрай вас, това е последното нещо, което ви интересува. 

 
системни изисквания
Intel 2.4 GHz dual-core или AMD 2.6 GHz dual-core, NVIDIA GeForce 9800 GTX+ 512 MB или ATi Radeon HD 4850 512 MB, 2GB RAM, Win XP SP3, Vista SP2 или 7 SP1
напиши коментар
 

88 мнения
профил »
cristijno каза на 06.06.2012, 08:24 ?. :

EPIC GAME!

30 мнения
профил »
slawek каза на 06.06.2012, 08:47 ?. :

Страхотна е

13 мнения
профил »
Joseph Goebbels каза на 06.06.2012, 08:51 ?. :

Call of Duty MW3 - 5.5 от 6
http://pcmania.bg/Call-of-Duty:-Modern-Warfare-3/ ?go=games&p=detail&articleId=6768

Max Payne 3 - 5 от 6....

Браво бе, РС Мания....
Това е играта на годината, не си спомням да съм играл по-епичен екшън през последните 4-5 години.

88 мнения
профил »
cristijno каза на 06.06.2012, 09:00 ?. :

+1

69 мнения
профил »
Skarhead каза на 06.06.2012, 09:04 ?. :

Оптимизацията как е?

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 06.06.2012, 10:38 ?. :

Отлична. Да не повярваш, че същите хора са правили GTA IV.

2757 мнения
профил »
Zlob каза на 06.06.2012, 09:04 ?. :
Редактиран на 06.06.2012, 09:15 ?.

Играта определено е добра.Оптимизацията за PC е много добра,хареса ми дизайна на нивата(не съм я превъртял все още).Играта ми изжлеждаше по-скоро като рестартиране на поредицата отколкото на продължение до момента в който не стигнах до нивото в Ню Йорк.Единственото,което дразни(ако изобщо това е правилната дума) са честите кът сцени.Трябва да призная че са така майсторски направени че към края на всяка от тях(когато вече камерата се премества зад гърба на Макс) често се заблуждавах че вече го контролирам.Rockstar определено не са спали и са направили един филм-игра.По-добро представяне на игра след първоначалното натискане на Enter-а аз лично не съм виждал.

П.П Забравих да спомена за малките детайли,които наистина правят играта вълнуваща.Давам елементарен пример-на стадиона се мятам с bullet time-а настрани през стълбите при екшъна на самата трибуна и вместо да остане на място след докосването на стълбите продължава да плъзга по тях до самият им край и така си хем прикрит,хем ги цепиш в движение.Беше безценно!
На места репликите на Макс са страшни,просто да си умреш от смях-I'm shot in my second favourite drinking hand (или нещо от сорта беше) :D

36 мнения
профил »
petkov91 каза на 06.06.2012, 10:28 ?. :
Редактиран на 06.06.2012, 10:29 ?.

Играта е върховна, много малко игри имат ДиректХ 11, просто в техническо отношение е перфекна, като например ако имате среден клас видеокарта използвате FXAA за изглаждането на ръбовете, което е много по-леко и няма голяма разлика с класическия метод АА. Мисля, че за четириядрени процесори и нагоре е оптимизирана, но пък там си зависи от модела и архитектурата на CPU-то.
В статията всичко е точно и напълно съм съгласен, с изключение на това, че по геймплея почти няма промени, а само е добавена система за прикритие, което е много добре. Но ПС маниа правете разлика между отборен шутър базиран за мултиплеър и класическия шутър "one man army", който преди години играехме. Това е играта на годината, безспорно, дано догодина пуснат някакъв експажън.

30 мнения
профил »
slawek каза на 06.06.2012, 10:39 ?. :

аз лично не забелязах разлика при настройки на DirectX 10 или 11

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 06.06.2012, 11:02 ?. :
Редактиран на 06.06.2012, 11:07 ?.

Бях леко скептичен доскоро, понеже Макс 1 и 2 съм играл доста пъти преди години и ми е един от любимите герои въобще, но след като разцъках новата, видях, че нямах за какво да се притеснявам. Вярно, че промяната на сетинга е доста голяма, че даже и Макс е различен с новата си прическа, но духът на героя е запазен. Кефи как играеш с 3 различни макса - този от Ню Йорк, този в началото на исотрията и след като решава да промени нещо в живота си. Само ми се стори, че е малко по-разговорлив от преди, но това май е с идеята да насочва играча към това какво да прави, тъй като и тук HUD-ът е доста опростен с цел да не 'зацапва' екрана. И евала - каква игра бе, това си е направи филм, просто идеята за лоудинги, замаскирани с кътсцени в реално време, е СУПЕРДОБРА! Не усещам как гледам героите и в следващия момент вече стрелям, защото Макс просто е отворил една врата и се е хвърлил напред в булет тайм. Като седнах първия път, направих пауза след 5 часа, не усетих как е минало времето. Безупречен flow на играта! Имам чувството, че тук Euphoria блести повече отколкото в GTA IV, всичко, с което Рокстар се хвалеха в трейлърите си, е налице (как простеляните понякога се хващат за раната ми е любимо). Впечатлен бях от motion capture-a (сцени по улиците на Сао Пауло особено). В статията не е споменато нещо важно - булет таймът не се презарежда автоматично както преди, ами с убиването на лошковци по нормалния начин или докато те обстрелват под прикритие. Което е добра идея според мен - не се чувстваш толкова безсмъртен както преди. Това плюс факта, че играта е с една идея по-трудна от предишните на същата трудност, както и че на някои места си доста outgunned и outnumbered, вкарва адреналин. Кефи и музиката - поверили са я на идейна банда, но пак я има темата от двойката (лееко променена). А, да - Макс за момент наистина ми заприлича на Mr. White (Breaking Bad).
Само един минус има за мен - как мерникът изчезва и зад прикритие трябва да го пусна първо и после да се прицеля, ще ми се да имаше опция постоянно да е пуснат.

20 мнения
профил »
paff40 каза на 06.06.2012, 11:44 ?. :

Несериозно кратка статия.

353 мнения
профил »
[BG]QQ каза на 06.06.2012, 11:58 ?. :

Все пак е Е3.

1320 мнения
профил »
Finalrequiem каза на 06.06.2012, 12:08 ?. :

Невероятна игра, напълно си заслужаваше чакането

195 мнения
профил »
StupidJupiter каза на 06.06.2012, 12:25 ?. :

Свеж полъх преди излизането на G.R.F.S. Атмосферата, цветовете, позастарелият Макс ... всичко ми се върза идеално. Подходих преднамерено, имайки предвид ГТА 4 и Л.А. Ноар - все пак Рокстар успяват да портнат игрите за ПС по-най невероятния начин, който те кара да теглиш една звучна попръжня по техен адрес. Да не очаква човек - играта си лети /зависи от силата, с която я хвърлиш :D/ и под DX 11 с нормална теселация на лаптоп. Геймплейът също радва - слава на Рокстар-а няма дърво на уменията, няма магии, мана, няма error 37. Чисто и просто една добра смесица от кървища и барут. Няма го и Мишел Тело с неговото "носене", но дали това е позитив или не за играта всеки цени за себе си :D

150 мнения
профил »
t-ru каза на 06.06.2012, 15:53 ?. :

Играта е уникална! Отдавна не бях изпитвал това чувство да играеш с адреналин, забавление и интерес към сюжета, на чаптър 7,на кътсцената в началото направо онемях, абсолютен филм и изобщо цялата игра. Оптимизацията е без ни най-малка забележка, явно са си взели поука от GTA IV, дано и занапред да е така. По шестобалната и давам оценка 6+ !!!

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 06.06.2012, 16:18 ?. :

Точно заради тази сцена от вчера съм забил на http://youtu.be/ebnTooEoq5k ;)

466 мнения
профил »
Ronaldo9 каза на 06.06.2012, 18:11 ?. :

Хайде и аз да драсна някой и друг суперлатив.Първоначално се притеснявах дали не съм се прецакал с 80-те кинта за играта,но след 10 минути вече бях сигурен,че това ще е претендент за игра на годината.Невероятен екшън,напълно достоен наследник на двата си предшественика.Малко ми беше странно да гледам Макс така остарял.Кът-сцените наистина са малко в повече.Аз лично предпочитам да са по-дълги и по-нарядко,но не е болка за умиране.Иначе не е много в духа на предните две.Не е толкова мрачна и "депресарска".ПС мания,според мен заслужава още половин звездичка.Това е.Който се съмнява дали да си я купи или да я изпиратства,да не мисли,а да действа. :)

61 мнения
профил »
delqn47 каза на 06.06.2012, 19:45 ?. :
Редактиран на 06.06.2012, 19:48 ?.

Определено хубава игра,но липсва оная тръпка,която имах като играх двойката(и не случайно съм я превъртвал 5 пъти,докато тази...едва ли)!!!Просто атмосферата от нея е много по добра от тази тук!Няма го онзи ''трилър''!Ако бяха добавили и този елемент ,тази игра щеше да е БРУТАЛНА(сега е просто ДОБРА)
Иначе история,визия,геймплей..определено са си на ниво!

1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 06.06.2012, 20:04 ?. :

Не знам... Имаше време, когато превъртах Макс Пейн 1 със save/load само за да я мина за пореден път цялата без да ми вземат кръв - това са десетки часове циклене (понякога десетки опити само на определено място, за да успея да взема гадовете без да ме уцелят!).

Сега просто поиграх към час и се чудя дали да не я деинстална. Просто не ме впечатли, макар да си личи, че е правена с отношение. Явно това не е геймплей за мен - нито мога да се отъждествя с главния герой, нито се разбуди някаква емпатия у мен към Макс. Просто между филмчетата натискам четири клавиша, за да убия по ефектен начин някакви лоши хора.

Не ме разбирайте погрешно - играта има доста преимущества и дори дразнещите неща като дългите кът-сцени са направени свястно (за разлика от Mass Effect 3, където пак бяха дразнещи, но бяха и грозни, и пресилени).

Преди години може би щеше да ми хареса доста, но сега просто не е игра за мен.

64 мнения
профил »
Xitera каза на 06.06.2012, 20:42 ?. :

kva optimizaciq kvi 5 leva,tazi igra ima chudovishtni iziskvaniq,a otplashta li mi se? NE

90 мнения
профил »
Vicontio каза на 06.06.2012, 21:12 ?. :

Ами какво да кажем за геймплея, единствените промени в сравнение с предната част май са системата за прикриване, прицелването и quick time моментите. Казвам го с най-добри чувства разбира се. Това за мен си е предостатъчно. Историята е това което ме завлече :) . Да разбера защо Макс си е тръгнал от Ню Йорк и се занимава с охрана, защо е затънал още повече, и защо аджеба се е остригал гола глава :). И накрая приятно изненадан съм от играта, и не знам защо се бях усъмнил в Рокстар.

25 мнения
профил »
Paranoidcho каза на 07.06.2012, 00:16 ?. :

С Огромно нетърпение чаках тази игра. Дори като си погледна Аватарчето отстрани ме навяват такива хубави моменти. Абсолютен фен съм на играта, но това не ме впечатли достатъчно, по-скоро ме разочарова. Играта е оптимизирана, въпреки "уж" сериозните системни изисквания, които ще има. В цялата игра, обаче атмосферата няма нищо общо с първата и втората част. Липсваше тази мрачна обстановка, на моменти дори крайно подтискаща. Геймплеят не е кой знае колко различен, но той си е достатъчно добър. Това са дреболии. Но играта е крайно изнервяща особено в първите чаптъри. Не можех изобщо да усетя екшън елемента. Играта се движи повече от линейно, това майната му. Обаче тъкмо се зарибиш в bullet time и очакваш сганта да приижда и хайде 5-6 минути филмче с някаква тотална и излишна камуфлажна простотия. Реплики, диалози... Хубаво са наблегнали на историята, но повечето време имах чувството, че гледам филм.... Абсолютно и тотално никаква динамика. Огромно разочарование от което. В старите части имаше, такива красиви престрелки, толкова по екшън ориентирана. Аз си ги превъртах на един дъх. Тук на няколко пъти удрях ALT+F4 защото се изнервях да гледам как Макс се напива или някое от безумните филмчета, което трябва да ти убие тъкмо започналият "кеф". Доста слабо представяне. Втора любима моя игра , след Call of JUarez беше тотално "скопена". След тази част си инсталирах старият Макс Пейн за да си припомня защо съм бил фен на играта.

127 мнения
профил »
niki9877 каза на 07.06.2012, 06:54 ?. :

Bow to the king baby

127 мнения
профил »
lyubohar каза на 08.06.2012, 07:11 ?. :

"Геймплеят можеше да бъде разгърнат малко по-широко"
Какво по дяволите означава това? Като реч на политик: "консенсус трябва да бъде постигнат на всички нива" :)

1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 08.06.2012, 15:26 ?. :

Не е нужно да значи нещо конкретно. Просто гейм журналистиката си има своите клишета, както политиците - техните.

127 мнения
профил »
lyubohar каза на 14.06.2012, 13:51 ?. :

Естествено, че е нужно да означава нещо. Особено написано на такова ключово място...

924 мнения
профил »
SvRomanov каза на 09.06.2012, 11:13 ?. :

Max Payne died hard...

716 мнения
профил »
Drecher каза на 09.06.2012, 20:59 ?. :

Да си призная, бях скептик, спрямо промяната на обстановката, но от видяното до момента, мога да кажа, че страховете ми са били напразни. Според мен noir атмосферата тук е запазена доста добре, въпреки, че не се намираме в мръсните улички на Ню Йорк. Замислете се малко, кое създаваше атмосферата в предишните игри. Репликите на Макс, и подтискащата местности в които той се подвизава. Макс е стигнал нови нива на падение и самосъжаление, животът му е абсолютно безвкусен, а коментарите още по-хапливи и цинични от преди. От друга страна имаме прогнилите, тенекиени фавели, пълни с наркомани, проститутки и мизерия. Според мен, noir чувството дори е засилено в 3-та част.

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 10.06.2012, 09:49 ?. :
Редактиран на 10.06.2012, 09:52 ?.

Всъщност!!! Ако бяха продължили, щеше да стои някак си изкуствено, предвид че убиха ВСЕКИ герой без Макс в двойката, а който оцеля от единицата (шепа хора?), никой не ги знае вече какво е станало с тях и ако се бяха появили в 3, хората щяха да питат "А защо ги нямаше в 2, какво чакат?!" и щеше да стане манджа с грозде исотирята. И въпреки това Рокстар пак вкараха цели 2 чаптъра, в които си почти същия Макс от двойката и пак избиваш мобстери из Ню Йорк (и дори има сняг!).
П.С. Като я превъртях, забелязах, че пак има сцени, в които Макс пропада през дъски, има ниво с огън, има ниво с подземен влак, пак стреля из construction site и още няколко момента, които съм почти сигурен, че са вдъхновени от същите такива от първите 2 части. Хитро, Рокстар, хитро.

291 мнения
профил »
bushido каза на 20.06.2012, 18:28 ?. :

Ако минеш Max Payne 2 на най-голямата трудност, Мона оживява накрая. Но не видях в тройката да се споменава какво е станало с нея след това.

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 20.06.2012, 21:41 ?. :
Редактиран на 20.06.2012, 21:43 ?.

Знам го това. СПОЙЛЕР ЗА МОНА: понеже извърших, не знам, глупостта? ..да гледам 20 минути финални надписи (от уважение, 2 български имена видях бтв), в тях имаше нещо за кой е работил нещо по Мона Сакс и се насрах, помислих, че съм изпуснал да я видя някъде, та се разтърсих из нета тогава и се оказа, че не съм, Мона я има само като скин един вид за мултито, а от Роскар са казали, че не се я включили, понеже няма как да зная кой играч на каква трудност е цъкал и какво е станало в неговата история, въпреки че community-то приема, че на нормал трудността е един вид най-истинския край, та просто пичовете са решили една чисто нова история да направят, за да не се ебават с феновете.

44 мнения
профил »
Петко каза на 11.06.2012, 18:05 ?. :

Много добър ход със смяна на обстановката.
Макс изби ВСИЧКИ в Ню Йорк, какво да прави пак там? :))
А геймърите винаги са искали още от същото. Нищо ново.

1565 мнения
профил »
n00b каза на 11.06.2012, 19:21 ?. :

Е кво като е избил всички - некромансърите ще ги вдигнат пак

25 мнения
профил »
Prince of Bulgaria каза на 15.06.2012, 23:26 ?. :

MAX PAYN 3 E NAISTINA QKA IGRA AMA SQ MAX MRE KAT MUHA TRQVA MALKO PO DA OBMISLQME HODOVETESI I POVE4E PREKRITIE I STRELQNE V TO4NIQ MOMENT PREZ POVE4ETO VREME NEMOJE6 BALLS TO THE WAL EK6AN KATO PREDI ENGINA E MNG QK EBE 8\10 NITO POVE4E NITO PO MALKO I PREDI VSI4KI FEN BOY.OVE DA MI TEGLITE PO EDNA MAINA I AZ SAM PO4ETATEL NA 3LOGIQTA 8 E MNG DOBRA OKENKA NE E 9 ILI 10 6TOTO IMA NQKOI NEDOSTACHI ISKAM DA I DAM POVE4E NO NEMOGA ZA6TOTO NQMA DA E ZASLUJENA A SAMO ZA6TOTO SAM FEN DA BUDEM 4ESNI HORA IGRATA OT 1 DO 10 POLO4AVA NAPULNO ZASLUJENO 8.

1978 мнения
профил »
DragonSlayer каза на 16.06.2012, 20:28 ?. :

ШИБАН КАПСЛОК! Шибана шльокавица!

506 мнения
профил »
Azriel каза на 19.06.2012, 07:40 ?. :

Още от същото в нова опаковка.Просто една добра игра.

2 мнения
профил »
фитенс-маняк каза на 19.06.2012, 21:13 ?. :

Най-добрият шутър на планетата! Такава физика на самите престрелки няма другаде. Направо усещаш мириса на барут, кръв и смърт. R* са се справили брилянтно с детайлите, недостатъците се преживяват, а що се отнася до оптимизацията - изиграх я на щайга с Athlon 64 2.6GHz, 2GB RAM и 8600 GT с 256MB RAM. Преместих page-а на флашката, дефрагнах харда. 1024x768 с нормални настройки - зацапана графика, но вървеше без засечка! А GTA IV със същия енджин беше неиграема като излезе. Много приятна изненада от Rockstar и много достойно продължение. Ако бях с по-добро PC, щях да си я купя.

291 мнения
профил »
bushido каза на 20.06.2012, 18:35 ?. :

ВНИМАНИЕ СПОЙЛЕР!

След края на играта Макс се преселва в източна Европа в град Ravenholm, покръства се и приема църковното име Отец Григори. *Ba Dum Tsss*

154 мнения
профил »
horhe каза на 15.07.2012, 21:08 ?. :

откъде знаеш

10 мнения
профил »
Sam Fisher каза на 01.07.2012, 08:16 ?. :

ssssssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppp pppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr EPIC GAME naistina

278 мнения
профил »
fizo каза на 31.07.2012, 07:23 ?. :

Истински филм в който те пуска само да избиеш лошите, когато се наложи,а през другото време буквално гледаш филм това за мен е огромния плюс на играта, нямам търпение да видя какво ще стане на края.В предишните игри нямаше тези кът сцени, а историята беше поднесена във въд на комикс. Много се радвам, че сега са го развили до такава степен, че напълно потъвам в обстновката в която се намира Макс, историята така ме поглъща, че все едно гледам много интересен гангстерски филм. Няма грешка тази игра просто перфектно продължение на предишните. Дори ги задминава !

Играта за мен е 10/10 !

8 мнения
профил »
Cade Foster каза на 01.08.2012, 10:27 ?. :

Само на мен ли историята ми се видя супер смотана? Абсолютно невероятни сюжети, абсурден диалог, някакви персонажи се появяват и умират преди да си им разбрал името... Поне на мен ми се видя страшно неправдоподобно. Така става като се опиташ да раздуеш сюжет тип Умирай трудно до 10 часа.

4 мнения
профил »
max964 каза на 11.12.2012, 20:10 ?. :

много добра игра според мен най-добрата за 2012 год. и оптимизацията е супер

1 мнения
профил »
nad chausheva каза на 25.02.2014, 08:18 ?. :

izpisva mi Max Payne 3 has encountered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvenience.molq ako nqkoi znae kakvo lipsva za da tragne igrata da mi pishe .blagodarq predvarutelno
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Max Payne 3

Превю:
Онлайн режимите в игрите със солидна сингъл кампания изглеждат по-скоро като комерсиална добавка, отколкото сериозна алтернатива. Дали и тук е така?

новини:
Мащбанитя любителски проект се опитва да съчетае уникалността на втората част с някои от по-полезните нововъведения и подобрения от третата игра.
Max Payne 3: The Complete Series се нарича нова комикс серия, базирана на криминалния трилър на Rockstar Games, разказваща целия живот на Макс.
Rockstar Games обяви, че на 4 декември ще пусне Painful Memories - поредният DLC пакет за екшъна Max Payne 3. Той ще е вдъхновен от миналите престрелки на Макс.
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Mortal Kombat Komplete Edition 207
Mass Effect 2 96
Prototype 86
Dead Space 3 80
Dark Souls II - видео ревю 72
Assassin's Creed IV: Black Flag 71
DmC Devil May Cry 66
Portal 2 65
Grand Theft Auto V 61
Dishonored 58