facebook facebook
 
 
 
   
 
Mаss Effect 3: още по-предизвикателна
30.12.2011

Доста фенове на епичната космическа сага Mass Effect се притесняват, че нейният завършек ще бъде още по-опростен от предните части. Нищо подобно, твърди канадското студио BioWare, според което Mass Effect 3 всъщност ще предложи на геймърите, влезли в кожата на господин или госпожица Шепърд още по-голямо предизвикателство.

"Нивото на трудност Veteran от предните две части ще съответства на нивото Normal в Mass Effect 3", твърди студиото. Според канадците това не само ще накара геймърите да бъдат по-съсредоточени и ангажирани в играта, но ще ги окуражи да пробват и новия режим Galaxy at War.

Макар и незадължителен, Galaxy at War представлява онлайн ко-оп режим, който според BioWare ще помогне на играчите да постигнат "добрия" край като повиши техния Readiness Rating - стойност, която определя какъв край ще получи приключението.

А какво ще стане, ако играчите все пак не успеят да се справят с повишената трудност?

"Ако загубите играта първия път, винаги може да се върнете към предишни сейвове, за да съберете повече ресурси. Освен това мултиплейърът постоянно ще ви помага да преодолеете изоставането си в сингъл кампанията". 

Фатална грешка от MySQL ManagerФайл: /noc/www/domains/pcmania.bg/public_html/managers/mysql.php, ред: 25
Заявка:
Номер на грешката: (1030)
РҐРѕСЃС‚: localhost
База: pcmania_site
Грешка: Got error 28 from storage engine