facebook facebook
 
 
ХАРДУЕР » системи
 
   
 
Lenovo Yoga Book вече и с Windows 10 Pro
09.01.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

След като бе представен за първи път от VIVACOM в края на 2016 г., иновативният модел на Lenovo – Yoga Book вече ще бъде наличен и с операционна система Windows 10 Pro, която дава множество допълнителни възможности, не само за крайните потребители, а и за по-взискателните бизнес професионалисти. Така потребителите ще имат още повече свобода при избора на операционна система – Android или Windows.

Lenovo Yoga Book Windows Edition е хибрид между таблет и 2 в 1 устройство, съчетаващ в себе си функционалност и изключителен дизайн при тегло от само 690 грама. Алуминиево-магнезиевият корпус е от ново измерение с метална панта, позволяваща използването на устройството както като таблет, така и като компютър. Към характеристиките на модела се прибавя и 10,1 Full HD IPS дисплей, който прави картината ясна, детайлна и с по-голяма контрастност.  

За съхраняване на най-ценните моменти, моделът разполага с 8 MP основна камера, а за най-големите селфи любители устройството има вградена и 2 MP предна камера.

Иновативното допълнение към този модел е Real Pen стилус, зареден с истинско мастило. Писалката позволява да се пише директно върху хартия или на допълнителния екран за записки. Когато трябва да свършите нещо важно, просто отворете Yoga Book и пишете с Halo. Клавиатурата се появява само когато е необходима. Тя е с оптимизиран софтуер - допълва и коригира автоматично, давайки възможност за бърза и прецизна работа.

Устройството осигурява над 13ч. мултимедийно забавление само с едно зареждане, благодарение на 8500 mAh батерия. Всичко това е подсигурено от мощен хардуер, а именно 4-ядрен Intel Atom™ процесор с 4 GB RAM и цели 64 GB за съхранение на файлове.

Моделът ще се предлага в магазинната мрежа на VIVACOM от следващата седмица на цена от 43.90 лв. на месец с тарифен план за мобилен интернет i-Traffic XXL, който през януари включва 70 000 MB на максимална скорост, 45 канала за гледане на телевизия в движение с услугата TVGO и 128GB облачно пространство за съхранение на файлове във VIVA pCloud.

 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

Монитор: Acer Predator XB240H

ОЩЕ системи
25% отстъпка за домашен интернет от Vivacom 97
Dell с нови геймърски продукти 82
Dell с нови решения за ученици 78
Canon е най-иновативната компания в САЩ 70
Гейминг с марка Acer 48
Конзола: Nintendo 3DS 37
PS4 с FIFA 17 във Виваком 32
Първи поглед: Dell Alienware X51 31
PSP Go - началото на една нова ера? 27
Лаптоп: HP Pavilion G7-1000EQ 26