facebook facebook
 
 
 
   
 
LG Watch Sport и LG Watch Style
12.02.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

LG Electronics (LG) и Google официално ще разкрият първите в света смарт часовници с предварително инсталирана операционна система Android Wear 2.0. LG Watch Sport и LG Watch Style правят глобалния си дебют в САЩ на 10-и февруари, а след това ще бъдат достъпни в Европа и Азия чрез Google Store. По-късно през този месец ще бъдат избрани и магазините, в които ще се предлагат продуктите.

LG Watch Sport и LG Watch Style, захранвани от Qualcomm Snapdragon Wear 2100 процесори за преносими технологии от следващо поколение, са първите часовници с Android Wear 2.0. И двата часовника имат вграден Google Assistant, а LG Watch Sport поддържа Android Pay™ с технология NFC. В допълнение, тези две умни устройства осигуряват подобрен потребителски интефейс, повече възможности за изпращане на съобщения и иновативни фитнес функционалности с Google Fit.

Първите часовници с операционна система Android Wear 2.0
Android Wear 2.0 изкарва Google Assistant  на преден план. Потребителите могат да отговарят на съобщения, да настройват напомняния или да питат за насоки, само със задържане на бутона за включване или казвайки “Ok Google”. Освен това, с помощта на Google Fit всеки може лесно да проследи фитнес целите си докато извършва различни физически упражнения и тренировки. Като допълнение, клиентите имат възможност да изтеглят своите любими приложения директно от Google Play Store на часовника си.

LG Watch Sport и LG Watch Style притежават кръгли дисплеи с въртящ се страничен бутон за лесна и удобна навигация. С елементарно завъртане на бутона с пръст всеки би могъл да прочете съобщенията си или да разгледа менюто с приложения и известия. Адаптивните циферблати дават възможност за преглеждане на до 8 режима за навигация, така че потребителите да могат да видят важната за тях информация по възможно най-лесния начин. Android Wear 2.0 подобрява и възможностите за писане и четене съобщения директно от часовника, използвайки клавиатура. Запазена е и функцията за готов отговор от Smart Reply, който с времето се усъвършенства от технологията на Google за машинно обучение.

LG Watch Sport: самостоятелен и мощен
LG Watch Sport може да бъде наистина напълно самостоятелен, предлагайки много повече функционалности от обикновен умен часовник. Той е проектиран за потребителите, които се наслаждават на динамичен и атлетичен начин на живот. Новият LG Watch Sport е първият Android Wear, който използва Snapdragon Wear 2100 и 4G LTE свързаност, осигуряващи му разнообразие от независими функции, които премахват необходимостта от използване на телефон. Часовникът може да работи с приложения без телефон и предлага вграден GPS – доста полезна функция за бегачи и атлети. Благодарение на факта, че часовникът поддържа Android Pay  , притежателите му могат да извършват безконтактни разплащания като просто допрат часовника си до четеца.

Устройството предлага ярък 1,38-инчов кръгъл P-OLED дисплей и тяло, направено от 316L неръждаема стомана. Други впечатляващи особености са Gorilla Glass 3 и трайната термопластична полиуретанна лента с рейтинг на устойчивост срещу прах и вода IP68. LG Watch Sport притежава PPG сензор, за изключително точно отчитане на сърдечния ритъм както по време на упражнения, така и на почивка.

LG Watch Style: Малък, тънък и стилен
LG Watch Style е малък, тънък и стилен аксесоар, направен за хора, които искат да имат умен часовник с елегантен външен вид и практична функционалност. Новият LG Watch Style предлага всички удобства, в комбинация с атрактивен дизайн в три ярки цветови гами: сребърна, титаниева и розово златна. Сменяемите ленти позволяват на потребителите да персонализират часовника, така че той да се съчетава напълно с настроението или облеклото им. С дебелина от едва 10,79 мм, часовникът е достатъчно тънък, за да се побере под всеки ръкав, а рейтингът IP67 за водо и прахоустойчивост позволява да се носи дори в проливен дъжд.

“Екипът на LG, заедно с партньорите ни от Google, успя да интегрира огромен брой иновативни технологии в LG Watch Sport и LG Watch Style“, заяви Джуно Чо, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. “Това динамично дуо от устройства предлага както модерни функционалности за персонализация, така и удобство, за да обслужи нуждите на различните си потребители.”

LG Watch Sport и LG Watch Style ще бъдат представени на изложението MWC 2017 в Барселона, Испания, от 27-и февруари до 2-ри март. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ периферия
Ново поколение рутер с вградена облачна услуга: D-Link DIR-605L 152
Рутер: D-Link DIR-645 146
Рутер: WD My Net N750 145
Рутер: Netgear Nighthawk X4 Smart WiFi 145
Хибриден рутер:D-Link DHP-1565 145
USB 3.0 хъб: D-Link DUB-1340 105
Рутер: D-Link Cloud Router N300+ (DIR-626L) 104
Портативен рутер: D-Link DIR-505 102
Alcatel A3: Най-достъпният 10-инчов 4G таблет 58
Най-търсени в Google от България за 2017 г. 49