facebook facebook
 
 
 
   
 
LG V30 с официален анонс
30.08.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

LG Electronics (LG) вдигна завесата на дългоочаквания LG V30 – най-новото поколение на емблематичната V серия смартфони на компанията. LG V30 демонстрира подобрение на силните страни на телефоните от серията V, осигурявайки изцяло ново мобилно изживяване и предлагайки оптимални мултимедийни функции. V30 съчетава редица иновации за индустрията – първият F1.6 обектив, първият OLED FullVision дисплей, първият Crystal Clear обектив, Cine Video режим за създаване на клипове с високо качество, премиум звук с усъвършенстван Hi-Fi Quad DAC, звукови настройки от B&O PLAY и гласово разпознаване. V30 поставя нов стандарт в развитието на премиум смартфоните.

Професионални видеоклипове с F1.6 Crystal Clear обектив и Cine Video
LG V30 разполага с мощни видео възможности, които го превръщат в лидер в ерата на смартфоните, произвеждащи качествени видео клипове. Основната камера в задната част на V30 разполага с отвор F1.6, който позволява повече светлина за по-ярки и по-динамични кадри. Съчетано със стъкления Crystal Clear обектив, който осигурява по-близки до действителността цветове и по-ясни изображения, отколкото пластмасовата леща, V30 е най-подходящия смартфон за заснемане на изображения. Другият обектив на двойната камера на V30 е подобрен 13-мегапикселов широкоъгълен обектив с по-малко от 2/3 по-малко изкривяване на ъгъла, отколкото при V20.

Новият режим Cine Video на LG позволява на всеки да произвежда филми като професионалист, благодарение на мощните Cine Effect и Point Zoom функции. Потребителите вече могат да правят висококачествени видеоклипове, подобрени от кинематографичните режими на различни филмови жанрове, само с един смартфон. Докато традиционните камери позволяват приближаване само към центъра на рамката, Point Zoom дава възможност на потребителите да приближават безпроблемно всеки обект с помощта на плъзгача за увеличение, независимо от положението му в кадър – още една иновативна за индустрията функция. Cine Effect предлага палитра от 15 предварително зададени теми, които създават уникален вид на видеото като романтична комедия, летен блокбъстър, мистерия, трилър и класически филм.

LG V30 поддържа LG-Cine Log, който позволява по-големи творчески възможности при заснемане на видеоклипове. С опцията да запазите широк динамичен диапазон и цветова гама, файловете с видеоклипове на LG-Cine Log могат да запазят много по-точни подробности от изображението. LG-Cine Log също така позволява записването на видеоклипове с помощта на log gamma крива за максимална гъвкавост при създаването на външния вид, който потребителят иска по време на постпродукцията.

Заснемането на снимки с новия V30 е още по-иновативно. Ръчният режим на фотоапарата придобива напълно ново ниво на възможностите, благодарение на Graphy. С Graphy всеки начинаещ може да създава качествени снимки просто като избира изображението и натиска затвора. Налични в ръчен режим, потребителите могат да избират професионални изображения от уеб сайта на Graphy или мобилното приложение и да използват същите предварителни настройки, като баланс на цветовете, скорост на затвора, диафрагма и ISO за снимки, направени с V30.

Тънък, олекотен дизайн и OLED FullVision дисплей в компактно тяло
LG V30 разчита на силните страни на OLED FullVision дисплея в тяло, което е изненадващо компактно, тънко и олекотено. Дори и с голям 6-инчов FullVision 18:9 дисплей, V30 е с 8 мм по-къс и с 3 мм по-тесен от предшественика си, което води до по-удобно и по-сигурно захващане. С дебелина само 7,3 мм и нов стандарт в теглото от 158 грама, V30 е най-лекият сред смартфоните в категорията от 6 и повече инча. Закаленото стъкло, което покрива предната и задната част, е извито навътре по ръба, което води до елегантен, интегриран вид и усещане.

Подобреният модул с двойна 16MP стандартна ъглова камера и 13MP широкоъгълен обектив е по-малък от модула във V20, което води до почти плоския заден профил на V30. За най-меките и най-ярките изображения основната стандартна камера разчита на оптична стабилизация на изображението (OIS), електронна стабилизация на изображението (EIS) и хибридно автоматично фокусиране, което съчетава лазерен и високоскоростен автофокус.

Цифровият QHD + (2880x1440) OLED FullVision дисплей предлага по-бърза синхронизация с минимално забавяне на картината, когато гледате екшън филм или играете игра с бързи движения. Това се дължи на доставящата максимална бързина и изключителната графика мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 835, която подкрепя Daydream, платформата на Google за висококачествена мобилна VR. С Daydream потребителите могат да изследват нови светове, да се наслаждават на персонално VR кино и да играят игри, които ги поставят в центъра на действието.

Персонализиран висококачествен звук от Hi-Fi Quad DAC
LG оборудва V30 с Hi-Fi Quad DAC с аудио настройка, разработена от звукови инженери от световноизвестната аудио марка B&O PLAY. Резултатът – смартфонът предоставя автентично и превъзходно акустично изживяване, както и набор от слушалки от B&O PLAY, също фино настроени за оптимално изживяване при слушане.1 Дигитални филтри настройват звука преди и след позвъняване. Четири предварително програмирани настройки смесват и сравняват звуковите честоти и скалата на децибели, за да произведат качествен звука в професионалните слушалки.
V30 е първият глобален смартфон, който поддържа технологията MQA (Master Quality Authenticated), която позволява стрийминг на аудио с висока разделителна способност. MQA улавя звука на оригиналния студиен запис и го съхранява в малък файл, за да направи висококачественото видео лесно за възпроизвеждане. Възможностите за запис на V30 са подобрени, като приемникът може да обхване още по-широк спектър от звуци.

Оборудван с Google асистент и гласово разпознаване

Google Assistant на LG V30 ще предостави на смартфона уникални възможности. Команда "Добре Google, дай ми романтично Cine Video" ще активира Cine Video според конкретното желание. Кажете "Ok Google, направете широкоъгълно селфи", за да стартирате приложението на камерата със съответната настройка. Google асистентът на V30 разчита на усъвършенствана обработка на сигнала, която позволява на потребителите да използват гласовата команда "Ok Google" дори когато слушат силна музика. Наред с това, V30 и Google Home са съвместими с уредите на LG, включително пералня, сушилня, хладилник, пречиствател на въздуха, фурна, климатик и вакуум за роботи. Потребителите могат да кажат: "ОК Google, свържи се с LG, за да изперете дрехите си", с което да се активира програма на пералнята.

Удобството на втория екран, което беше представено в предишните серии смартфони V, еволюира в нова функция на Always On Display (AOD) и плаващо меню. Когато дисплеят е изключен, AOD замества втория екран, като предоставя бърз достъп до Quick Tools и Music Player, без да е необходимо да включвате дисплея. По избор плаващото меню може да бъде персонализирано с до пет приложения за лесен достъп. Когато не е нужно, плаващото меню може да се изтегли настрани, за да не се заема пространство на екрана.

С четири различни опции, сигурността на LG V30 е по-развита от всякога. Чрез лицево разпознаване, V30 може да се отключи мигновено с помощта на предната камера и без да натискате бутони, дори когато дисплеят на телефона е изключен. Гласовото разпознаване използва комбинация от гласа на потребителя и дефинирани от потребителя ключови думи (оптимално от три до пет срички), за да отключи V30. Надеждният датчик за пръстови отпечатъци се намира на задната част на телефона, а Knock Code позволява да се докосва шаблон на екрана, за да се отключи V30.
 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ телефони
Xperia XA2 и Xperia XA2 Ultra 86
Huawei Mate 10 Pro покори CES 2018 84
Huawei Mate 10 Pro: AI на помощ 68
Как да уловим коледното настроение в снимка 56
iPhone 4 – струва ли си? 50
Снимай празника с Huawei 47
GSM зарядно устройство за колело 23
Xiaomi Mi6 и Xiaomi Mi A1 първо в Мтел 19
Galaxy S8 и S8+ приордъри във Виваком 16
Смартфон: LG Optimus 3D P-920 15