facebook facebook
 
 
 
   
 
LG Q6 с FullVision дисплей през септември
07.08.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Най-новият смартфон на LG Electronics с FullVision дисплей ще бъде достъпен за потребителите по света от началото на септември. LG Q6 е проектиран, за да посрещне нуждите и очакванията на хилядите клиентите по света. Той ще бъде на пазара в Корея още от тази седмица, а скоро ще може да бъде открит и на ключовите пазари в Азия, Европа, Близкия Изток и Америка.

Q6 е първият модел от новата Q серия смартфони на LG, предназначен за потре-бители, желаещи устройство, което предлага технологията на водещите смартфо-ни от висок клас LG, но на изключително ниска цена. Q6 споделя общо ДНК с многократно награждавания G6 – първият смартфон с FullVision дисплей на LG. Благодарение на FullVision LG може да интегрира значително по-голям екран на мобилните си устойства, който удобно да се използва с една ръка. Това е едно от най-големите предизвикателства, пред които е изправен дизайна на смартфони през това десетилетие.

Най-впечатляващата характеристика на Q6 е неговият 5,5-инчов FHD + Full Vision дисплей. Този уникален дисплей не само предлага максимално екранно пространство, но и също така позволява лесно извършване на множество задачи едновременно. Това се дължи на възможността екранът да бъде разделен на два перфектни квадратни прозореца, които да бъдат видими както вертикално, така и хоризонтално. Режимът за квадратни изображение "Square Camera Mode" позволява сливането на две изображения в едно и създаването на квадратни колажи, което е популярно сред феновете на социалните мрежи.

Устойчивостта е друга ключова характеристика на този смартфон. Металната му рамка е изработена от алуминий от серия 7000 - силна сплав, широко използвана в аерокосмическите и морски индустрии. Освен това, корпосът има заоблени ъгли, което значително намалява силата при удар след изпускане. LG Q6 е проектиран съгласно стандарта MIL-STD 810G, който измерва как устройствата реагират при температурни крайности, дъжд, влажност, пясък и прах. Това е един от критериите, определящи дали устройствата са подходящи за използване от армията на Съединените щати. Батерията в Q6 също е подложена на допълнителен утежнен процес на тестване, който е в пъти по-взискателен от високите международни стандарти. Освен това, за най-ефективно разпределяне на топлината, термопластовата система за охлаждане е интегрирана във вътрешността на корпуса, а най-ключовите компоненти са разположени далеч един от друг, за да се сведе до минимум вътрешното загряване. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ телефони
Xperia XA2 и Xperia XA2 Ultra 71
Huawei Mate 10 Pro покори CES 2018 62
iPhone 4 – струва ли си? 59
Huawei Mate 10 Pro: AI на помощ 53
GSM зарядно устройство за колело 39
Galaxy S8 и S8+ приордъри във Виваком 36
Huawei P10 lite и Huawei P10 Plus вече у нас 32
iPhone 7 и iPhone 7 Plus вече в Мтел 29
Xiaomi Mi6 и Xiaomi Mi A1 първо в Мтел 26
Снимай празника с Huawei 25