facebook facebook
 
 
 
   
 
LG Q6 с FullVision дисплей през септември
07.08.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Най-новият смартфон на LG Electronics с FullVision дисплей ще бъде достъпен за потребителите по света от началото на септември. LG Q6 е проектиран, за да посрещне нуждите и очакванията на хилядите клиентите по света. Той ще бъде на пазара в Корея още от тази седмица, а скоро ще може да бъде открит и на ключовите пазари в Азия, Европа, Близкия Изток и Америка.

Q6 е първият модел от новата Q серия смартфони на LG, предназначен за потре-бители, желаещи устройство, което предлага технологията на водещите смартфо-ни от висок клас LG, но на изключително ниска цена. Q6 споделя общо ДНК с многократно награждавания G6 – първият смартфон с FullVision дисплей на LG. Благодарение на FullVision LG може да интегрира значително по-голям екран на мобилните си устойства, който удобно да се използва с една ръка. Това е едно от най-големите предизвикателства, пред които е изправен дизайна на смартфони през това десетилетие.

Най-впечатляващата характеристика на Q6 е неговият 5,5-инчов FHD + Full Vision дисплей. Този уникален дисплей не само предлага максимално екранно пространство, но и също така позволява лесно извършване на множество задачи едновременно. Това се дължи на възможността екранът да бъде разделен на два перфектни квадратни прозореца, които да бъдат видими както вертикално, така и хоризонтално. Режимът за квадратни изображение "Square Camera Mode" позволява сливането на две изображения в едно и създаването на квадратни колажи, което е популярно сред феновете на социалните мрежи.

Устойчивостта е друга ключова характеристика на този смартфон. Металната му рамка е изработена от алуминий от серия 7000 - силна сплав, широко използвана в аерокосмическите и морски индустрии. Освен това, корпосът има заоблени ъгли, което значително намалява силата при удар след изпускане. LG Q6 е проектиран съгласно стандарта MIL-STD 810G, който измерва как устройствата реагират при температурни крайности, дъжд, влажност, пясък и прах. Това е един от критериите, определящи дали устройствата са подходящи за използване от армията на Съединените щати. Батерията в Q6 също е подложена на допълнителен утежнен процес на тестване, който е в пъти по-взискателен от високите международни стандарти. Освен това, за най-ефективно разпределяне на топлината, термопластовата система за охлаждане е интегрирана във вътрешността на корпуса, а най-ключовите компоненти са разположени далеч един от друг, за да се сведе до минимум вътрешното загряване. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ телефони
Huawei Mate 10 Pro покори CES 2018 50
Huawei Mate 10 Pro: AI на помощ 39
Xperia XA2 и Xperia XA2 Ultra 33
Смартфон: Nokia N8 27
Смартфон: Nokia N78 25
Xiaomi Mi6 и Xiaomi Mi A1 първо в Мтел 23
Galaxy S8 и S8+ приордъри във Виваком 22
iPhone 4 – струва ли си? 20
GSM зарядно устройство за колело 18
LG G6 е телефонът на вашето лято 18