facebook facebook
 
 
 
   
 
LG Minibeam носи киното навсякъде
04.04.2016 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Последните иновации в технологиите правят любимите ни устройства по-мобилни от всякога. Лаптопите, смартфоните и таблетите са по-компактни, по-леки и не на последно място с по-голяма производителност. LG Electronics (LG) пренася силата на подвижността и към новите си проектори, предлагайки на потребителите истинско преживяване като в кино навсякъде и по всяко време. Благодарение на впечатляващото качество на картината и съвместимостта на компактния проектор с широк спектър от Video оn Demand услуги, за потребителите няма да е задължително да се намират в кино салон, за да изживеят магията на киното. Проекторите на LG са оборудвани със собствени говорители, но биха могли да бъдат комбинирани и със всяка домашна аудио система, пресъздавайки потапящ съраунд звук. Единственото, което ще трябва да си набавите са пуканките!

Разнообразната гама от Minibeam проектори от LG предлага по нещо за всеки – от зрители в движение до отдадени киноманиаци. Моделът PH550 е идеален за потребители, обичащи да прекарват време навън, които търсят устройство с ненадмината безжична преносимост. Както другите продукти от линията Minibeam на LG,  PH550 поддържа както Wi-Fi, така и Bluetooth свързаност. Това позволява на потребителите да използват съдържание с различни формати от разнообразни източници. В допълнение, проекторът има мощна вградена батерия, която издържа много часове без да бъде зареждана. Комбинацията от всичко това придава на PH550 ненадмината гъвкавост, превръщайки гледането на филми в парка, на къмпинг или в двора в нещо лесно и качествено.

Моделът PW1500 е най-яркият проектор в линията LG Minibeam, който е перфектен за потребители, за които безупречното качество на картината е над всичко останало. Въпреки, че устройството е с тегло едва 1,16 килограма, PW1500 излъчва светлина от 1500 лумена, която го прави LED проектора с най-голяма яркост на пазара. Потребителите с по-органичен бюджет пък ще се впечатлят от третият модел PW1000, който предлага същите екстри като PW1500, но с излъчване на светлина от 1000 лумена.

Комбинирайки невероятното качество на картината с ненадмината гъвкавост и преносимост, новата линия LG Minibeam превръща всяко място в кино. Високотехнологичните функционалности на LG Minibeam автоматично регулират картината, осигурявайки кристално ясно и недеформирано зрителско преживяване, което е перфектно синхронизирано със звука.

Достатъчно малки, за да се поберат в дланта на ръката ви, устройствата от серията LG Minibeam предоставят истинско домашно кино преживяванe. Всички модели от серията ще са налични на българския пазар от месец април.

  

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ фото и видео
Фоторамка: Diva DF8V 19
D-Link DCS-5222L управляема подвижна IP камера с Cloud услуга 18
Конзолен аксесоар: AverMedia Game Capture HD 18
Дигитален мултимедиен плеър - WD TV 17
Мултимедиен плейър: Diva FX91 17
Първи поглед: Olympus SZ-30MR 16
Адаптер: Targus USB 2.0 Multi-Monitor Adapter 16
Warpia StreamHD ТВ 15
Видео камера: A4 Tech PK-910H 14
Плейър: Diva TV7" Touch 14