facebook facebook
 
 
 
   
 
LG G6: дизайн от ново поколение
24.02.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Световно признатият индустриален дизайнер Торстен Валер, имаше възможността да види новия LG G6 и да похвали обяви в интервю, че устройството е “идеалния синтез между ... красива форма и умно решение, което очевидно създава страхотно потребителско изживяване… което е есенцията на това, което трябва да представлява смартфона”.

Торстен Валер е главен изпълнителен директор на датското дизайнерско студио David Lewis Designers, което е носител на множество отличия в областта на индустриалния дизайн като If Design Awards и Good Design Awards. Валер похвали дизайна на предстоящия LG G6, който е фокусиран върху основните елементи и красотата, което придава усещане за здравина. Валер обяви в своите предварителни впечатления от G6, че ключът към страхотния индустриален дизайн е не само красивия външен вид, но също така да може да задържа пълното внимание на потребителите. Той допълни, че окото е естествено привлечено към дисплея FullVision® на новия смартфон, което се дължи на премахването на излишните елементи, които да отвличат вниманието.

G6 разполага с минималистичен дизайн и е перфектно гладък при допир. Металната рамка, която обгръща страничната част на смартфона, придава здравина със стил, който е подсилен от меко матово покритие. Задната част на телефона е перфектно плоска, без да има издатина за камерата. Велар похвали ергономиката на LG G6, като устройството може да се ползва много лесно само с една ръка, благодарение на усещането за силен захват, което предлага.

“И аз вярвам, че когато го подържите, обърнете, разгледате и си поиграете с него, ще останете удовлетворени от цялото внимание и усилие, което е вложено в изчистените детайли”, допълни Валер.
 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

Монитор: Acer Predator XB240H

ОЩЕ телефони
Huawei P10 lite и Huawei P10 Plus вече у нас 127
Galaxy S8 и S8+ приордъри във Виваком 121
Двоен билет за финала на Шампионска лига 88
Lenovo K6 и Lenovo K6 Note 83
iPhone 4 – струва ли си? 79
Acer Liquid Zest 4G e вече във Виваком 78
Бляскава премиера на Galaxy S8 и S8+ в Българ 77
Наистина ли се нуждаем от големи смартфони? 77
Samsung Galaxy А3 и А5 2017 дебютират у нас 77
Huawei Honor 8 lite вече у нас 73