facebook facebook
 
 
 
   
 
LG с нова серия еко домакински уреди
12.04.2016 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

LG Electronics (LG) и тази година ще демонстрира пълната си отдаденост на потребителите на InnoFest Europe 2016, който в момента се провежда в Будапеща, Унгария. Най-новата колекция на компанията в областта на домакинските уреди ще бъде представена и на пазара в Европа, който е един от най-динамичните региони в индустрията на уредите за дома. InnoFest Europe 2016 ще се проведе в историческият център Bálna в Будапеща от 10-и до 12-и април и ще събере над 225 търговци и представители на бизнеса от региона, партньори и медии.
 
LG SIGNATURE обединяват в себе си най-добрите технологии на компанията със  спиращите дъха дизайни в една серия. Философията на LG „Art of Essence“ описва основната цел на линията LG SIGNATURE - да бъде изчистена и изискана, вярна на характера на всеки един от продуктите. Към момента гамата LG SIGNATURE включва по-иновативна пералня ТWIN Wash, спиращ дъха Door-in-Door хладилник и футуристичен хибриден уред за пречиствате на въздуха.

Уникалната на външен вид перална машина LG SIGNATURE е усъвършенствана версия на LG TWIN Wash™, но изискана и удобна като никога досега. Минималистичният дизайн на пералнята LG SIGNATURE се отличава с активиращ се чрез докосване Quick Circle потребителски интерфейс, вграден в под 17-градусов ъгъл в стъклената врата за да е удобен за наблюдаване дори когато сте в изправено положение. Push Open вратата позволява лесен достъп до вътрешността, дори когато пералнята е пълна с прането ви. А елегантното емайлирано покритие се бори не само с корозията на метала, но предотвратява оставянето на отпечатъци от пръсти.

Хладилникът LG SIGNATURE притежава фундаментална визия, като едновременно с това е интуитивен за използване и иновативен технически. Като реверанс към новаторският си дух, LG пренася всепризнатият Door-in-Door дизайн още една стъпка напред, добавяйки функцията Knock-On Door-in-Door с което бихте могли да направите тонираното Door-in-Door отделение само с едно почукване напълно прозрачно. Необходимо е просто да протегнете ръце към пълния с хранителни стоки хладилник и той автоматично ще отвори вратата си за вас, предоставяйки ви лесен достъп до вътрешността.

Пречиствателят на въздух LG SIGNATURE е уред, който трябва да притежават всички, за които качеството на въздуха в дома е сериозна тема. Освен това, през прозрачния панел бихте могли да наблюдавате визуално как се пречиства въздуха ви. Оборудван с усъвършенствана Aqua-Cyclone функция, индикаторът LG Smart PM1.0 премахва напълно не само миризмите, но и прашинки с размер до един микрометър от въздуха в дома ви. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ периферия
Рутер: Netgear Nighthawk X4 Smart WiFi 55
Рутер: WD My Net N750 39
Рутер: D-Link DIR-645 38
Ново поколение рутер с вградена облачна услуга: D-Link DIR-605L 36
Хибриден рутер:D-Link DHP-1565 35
Alcatel A3: Най-достъпният 10-инчов 4G таблет 33
USB 3.0 хъб: D-Link DUB-1340 33
Портативен рутер: D-Link DIR-505 33
Рутер: D-Link Cloud Router N300+ (DIR-626L) 28
DNS-327L ShareCenter 21