facebook facebook
 
 
 
   
 
LG показа безжична прахосмукачка CordZero
03.01.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

LG Electronics ще покаже новото поколение прахосмукачки от висок клас CordZero тази седмица на изложението за потребителска техника CES 2017, което се провежда в Лас Вегас следващата седмица. Акцент в гамата ще са подобрените модели CordZero Handstick и CordZero Canister, които ще предоставят възможността на потребителите да изпробват новите възможности на технологията за засмукване на LG AERO SCIENCE, която издига почистването на нови нива.

Новият CordZero Handstick предоставя най-висок клас засмукваща сила благода-рение на своя умен инверторен мотор Smart Inverter Motor, който се върти 16 пъти по-бързо от самолетен двигател, което позволява на 3D турбо перката да създаде мощен въздушен поток. Smart Inverter Motor разполага с 10-годишна га-ранция и осигурява превъзходна работа и издръжливост, при това с компактни размери, както и предоставя мощността си директно към почистващата глава чрез мощната дюза Power Drive Nozzle™. Освен това, чрез технологията Axial Turbo Cyclone, въздушната струя създадена от Smart Inverter Motor формира мощни завихряния, които улавят праха още по-ефективно. Модерната 5-степенна филт-рираща система на прахосмукачката разполага с филтър HEPA 13, който елими-нира по-голямата част от праха, който в други случаи би се разпространил във въздуха при чистене. С двете си сменяеми литиево-йонни батерии Dual Power-Pack, устройството разполага с допълнителна енергия и може да продължи да работи без да се налага да се спира и презарежда.

Моделът за 2017 на LG CordZero Handstick е с нов по-ергономичен дизайн, който включва телескопична дръжка, която позволява лесно да се настройва височината и може безпроблемно да достига високите тавански ъгли. Технологията против заплитане предотвратява вероятността падналите косми от косата или козина от домашните любимци да останат на четката. Всички тези възможности, в комби-нация със зареждащата стойка за стена, улесняват домакинската работа повече от всякога.

Новата прахосмукачка CordZero Canister идва с редица подобрения, които имат за цел да предоставят на потребителите максимално удобно и лесно почистване. Smart Inverter Motor усилва въздушната струя заедно с Axial Turbo Cyclone, като в комбинация с литиево-йонната батерия PowerPack 72V предоставя силна зас-мукваща мощ. Прахосмукачката е снабдена с последната технология на LG Ro-boSense 2.0 technology, чрез която устройството автоматично следва потребите-ля без повече да е необходимо да я дърпате или бутате. Системата за предотвра-тяване на сблъсъци на CordZero Canister интелигентно идентифицира препятствията и ги избягва чрез монтирания отпред сензор.

Прахосмукачката също така разполага с дюза Power Drive Nozzle, а дръжката Opti-balanced Handle, разполага със сертификат за ергономичност в САЩ и е проектирана да увеличи контрола и лесното ползване от страна на потребителя, като намалява напрежението върху китката и лакътя. CordZero Canister има най-новата 7-степенна филтрираща система, която чрез филтъра HEPA 14 елиминира по-голямата част от праха, който в други случаи би се вдигнал във въздуха при чистене.
 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ периферия
Портативен рутер: D-Link DIR-505 78
Ново поколение рутер с вградена облачна услуга: D-Link DIR-605L 66
Рутер: Netgear Nighthawk X4 Smart WiFi 62
Хибриден рутер:D-Link DHP-1565 57
Рутер: D-Link Cloud Router N300+ (DIR-626L) 57
Рутер: WD My Net N750 54
USB 3.0 хъб: D-Link DUB-1340 54
Рутер: D-Link DIR-645 52
Alcatel A3: Най-достъпният 10-инчов 4G таблет 25
Видео очила: Vuzix Wrap 280 22