facebook facebook
 
 
 
   
 
LG и YouTube ще си партнират
15.02.2011

Собствениците на новите смартфони от висок клас на LG с Android ще могат не само да заснемат и гледат без специални очила 3D видеа, но и да ги ъплоудват и споделят незабавно с други потребители в YouTube. Това стана ясно днес по време на прес конференция в рамките на Световния мобилен конгрес в Барселона.

„LG Optimus 3D е най-новият емблематичен смартфон на LG. С него ние даваме решение на двата основни проблема на 3D изживяването до момента – ограничената мобилност и необходимостта от специални очила. Освен това пратньорството ни с YouTube гарантира, че клиентите ни ще могат едновременно лесно да създават и да имат достъп до огромна база данни с 3D съдържание”, каза д-р Джонг-сеок Парк, Президент и Главен изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company.

Новото партньорство е част от споделената амбиция на LG и най-голямата онлайн видео общност за развиване на 3D развлеченията. YouTube и LG си сътрудничат, за да дадат възможност за доставяне и споделяне на 3D видеа на мобилни устройства по лесен и достъпен за потребителите начин.

„Досега 3D технологиите традиционно бяха запазена територия на големите холивудски студиа”, каза Франциско Варела, Директор на YouTube Platform Partnerships. “Но с новия LG Optimus 3D вече всеки по света може да заснема 3D видеа, да ги ъплоудва в YouTube и да ги споделя с приятели. Вълнуваме се, че ще можем да видим интересните видеа, които хората снимат и споделят с тази нова технология”, допълни той.

Със своята “Tri-Dual” конфигурация – dual-core, dual-channel и dual-memory - LG Optimus 3D ще бъде първото мобилно устройство, което предлага YouTube 3D  изживяването. Работещият с Android LG Optimus 3D излиза на пазарите по света през второто тримесечие на 2011 година, като първо ще бъде представен в Европа.

 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
LG

новини:
За трета поредна година LG получава престижната класификация „Препоръчани телевизори на Netflix“.
Levitating Portable Speaker на LG се носи магически във въздуха и в същото време пресъздава невероятен звук.
Той представлява 34-инчов звяр с извит дисплей и вградена поддръжка на технологията AMD FreeSync.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122