facebook facebook
 
 
 
   
 
LG и Volkswagen правят свързана автоплатформа
04.08.2016 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

LG Electronics (LG) и Volkswagen AG подписаха нов меморандум за разбирателство, демонстрирайки ангажираност да си сътрудничат в изследванията и разработките на нова платформа, която ще предоставя услуги за свързаност при автомобилите от следващо поколение.

Двете компании ще работят заедно, за да развият платформата на Volkswagen за превозни средства, подобрявайки удобството и възможностите за свързаност в автомобилите. Въвеждайки последните тенденции в облачните технологии, платформата ще предлага на шофьорите дигитално изживяване с достъп до функции и услуги, свързани с „умното домакинство”, които ще работят на база местоположението на превозните средства.

През следващите няколко години, и LG Volkswagen ще си сътрудничат в следните области:

•    Развитие на технологични решения, които съчетават свързаността на автомобилите и „умните домакинства”, предоставяйки на шофьорите възможността, докато пътуват, да контролират и наблюдават различни smart устройства в дома си - осветлението, системите за сигурност и домакинските уреди.

•    Развитие на информационен център за известия, който да разбира ситуационен контекст и да доставя обновления и известия на шофьорите по интуитивен и безопасен начин. Освен това, системата ще предоставя оптимизирани препоръки на клинтите, базирани на ситуации в реално време.

•    Развитие на информационно-развлекателна технология, базирана на свързаността в автомобилите от следващо поколение. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ периферия
Рутер: D-Link DIR-645 109
Ново поколение рутер с вградена облачна услуга: D-Link DIR-605L 108
USB 3.0 хъб: D-Link DUB-1340 102
Хибриден рутер:D-Link DHP-1565 99
Рутер: Netgear Nighthawk X4 Smart WiFi 95
Рутер: D-Link Cloud Router N300+ (DIR-626L) 94
Рутер: WD My Net N750 90
Портативен рутер: D-Link DIR-505 83
Видео очила: Vuzix Wrap 280 32
USB микрофон: Samson Meteor Mic 32