facebook facebook
 
   
   
 
LG и ESL стартират серия от гейм-турнири
24.10.2012 | автор:


сайт на продукта »

LG Electronics и Electronic Sports League (ESL) стартират серия от онлайн турнири по игрите Starcraft II и League of Legends. Те ще се проведат под формата на 8 сблъсъка за всяка от игрите, а участниците с най-много точки ще премерят сили на финал на 23 декември. Победителят в Starcraft II турнира ще бъде награден с монитор LG IPS237L, а шампионите в отборната игра - League of Legends, ще си тръгнат с 500-гигабайтови външни твърди дискове модел LG HXD7S50GL.

Първият турнир по League of Legends стартира на 30 октомври, а състезанията по Starcraft II започват на 2 ноември. Участието във всички турнири е напълно безплатно. Необходимо е единствено кандидатите да притежават оригинално копие на играта Starcraft II или League of Legends (безплатна), както и регистрация в ESL.

Наградите за победителите в състезанията са осигурени от LG Electronics. Мониторът LG IPS237L, който ще отиде при спечелилия турнира по Starcraft II, е представител на серията от висок клас IPS7. Той използва ексклузивните разработки на LG върху технологията In-Plane Switching, която осигурява реалистични цветове и по-широк зрителен ъгъл в сравнение с Twisted Nematic (TN) вариантите. Така потребителите могат да играят игри или да гледат видео, докато са седнали, стоят прави или лежат, без промяна в цветовете. LG IPS237L е оборудван с Mobile High-Definition Link (MHL) за лесна връзка с външни устройства.

Пълна информация за лигата - правила, календар, условия за участие и форма за записване, можете да намерите на www.esl.eu/bg/lg_league. На страницата ще бъде публикувана актуалната класация и новини около турнира. Всички, които не са участвали досега в ESL, но имат желание да го направят, могат да започнат, прочитайки тази статия - http://www.esl.eu/bg/howto.