facebook facebook
 
 
ХАРДУЕР » дисплеи
 
   
 
LG демонстрира нови монитори на IFA 2016
01.09.2016 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Компанията LG Electronics (LG) е световен лидер при мониторите с широко аспектно съотношение 21:9 в продължение на три последователни години и сега е готова да смае всички с двете си нови предложения на 21:9 UltraWide монитори по време на IFA 2016 в Берлин. 38-инчовият UltraWide извит монитор (модел 38UC99) и 144-херцовият IPS 21:9 извит UltraWide гейминг монитор (34UC79G) въвеждат значими иновации при дисплеите. И двата монитора имат класическите функции на LG мониторите 21:9 UltraWide, като например широк зрително поле, пресъздаване на живи цветове и лесна ползваемост.

Моделът 38UC99 няма конкуренция по отношение на големината на екрана и е идеален за задачи, които изискват внимание към детайла. В допълнение към голямата му площ, страхотната IPS UltraWide QHD+ резолюция на този монитор (3840 x 1600) и широката цветова гама, покриваща 99% от палитрата sRGB, правят 38UC99 естествен избор за всеки, който взема визуалната производителност на сериозно. Мониторът пресъздава потапяща, кристално чиста картина и има някои допълнителни функции, улесняващи удобството, които допринасят за невероятно зрително преживяване, без аналог в индустрията. Тези функции правят 38UC99 перфектния монитор за прикачане към работна станция и съответно идеалното решение за професионалистите, работещи в сферата на визуалните изкуства, анализите на големи обеми от данни и всички онези, работещи по много задачи едновременно.

38UC99 е първият UltraWide™ монитор, който има USB Type-CTM порт и чрез него потребителите могат да отправят поглед в бъдещето на свързаността. Този порт позволява предаването на съдържание и данни, както и възможността да зареждате друго устройство, като например смартфон или лаптоп. Мониторът има и USB 3.0 Quick Charge функции, с които можете да персонализирате опциите на дисплея само с няколко кликвания на мишката и да съхранявате персонализирани цветови настройки с лесния за ползване софтуер Onscreen Control и настройката My Display.

38UC99 е също толкова подходящ за забавление, както и за работна ефективност. С двата си вградени говорителя от 10W, съвместими с Bluetooth, 38UC99 предлага аудио с богат бас в басовия диапазон от 85Hz. Тази внушителна аудио система подобрява цялостното потребителско преживяване с дълбокия си, богат звук. Функцията за намаляване на размазването при движещи се обекти с една милисекунда (Motion Blur Reduction) подобрява гейминг преживяването като намалява остатъчните изображения, които често се получават при игри с бърз екшън. Освен това, добавянето на технологията AMD FreeSyncTM осигурява гладка игра, без насичане.

34UC79G е първият в света 144-херцов IPS 21:9 извит UltraWide TM гейминг монитор, който съчетава невероятно бърза честота на опресняване с мощна технология за намаляване на размазването при движещи се обекти. Мониторът гарантира плавно преминаване на изображенията без досадните остатъчни изображения, а IPS дисплеят осигурява точно цветопредаване от който и да е ъгъл, без изкривяване. С функции като Black Stabilizer и Dynamic Action Sync, 34UC79G е специално създаден да посрещне нуждите на днешните геймъри. Black Stabilizer осигурява допълнителен контраст, който дава възможност на зрителите да засекат и най-тъмните предмети, скрити в трудно видими области от играта. Dynamic Action Sync намалява входния лаг, за да могат потребителите да се насладят на бърза игра без никакви забавяния.

Мониторът предлага и „crosshair“ опция, добавяща фиксирана мишена в центъра на екрана, за да увеличи точността по време на FPS игри. Има и кука за закачане на кабела на мишката, за да се предотврати съпротивление, потенциално причинено от движението на кабела. Извитата форма на монитора и аспектното съотношение от 21:9 правят 34UC79G монитор, предоставящ гейминг изживяване от световна класа за феновете на FPS, RTS или MMORPG.

34UC79G включва и много практични функции, които пасват на начина на потребление на гейминг феновете. Те включват опция за накланяне на екрана, настройване на височината и кука за кабела на мишката, която минимизира оплитането на кабелите.

“Притежавайки таблети и смартфони, потребителите в днешно време не се чувстват „вързани“ за бюрата си и затова е по-важно от всякога мониторите да предлагат допълнителни ползи и удобства,” каза Браян Куон, президент на LG Home Entertainment Company. “LG е марка номер едно при мониторите с аспектно съотношение 21:9, защото ние бяхме първите, които осъзнаха че потребителите възприемат нови начини да работят и играят.” 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ дисплеи
AOC представи новия монитор AG273QX 89
Коледен съветник за подаръци от Philips Monit 74
Нови геймърски монитори от LG 59
LG THINQ: телевизия на бъдещето 55
Монитор: LG W2486L 28
Монитор: Acer P223W 21
4K монитор: Asus ProArt PA329Q 18
Монитор: AOC F22s+ 17
Монитор: Acer Predator XB240H 16
Монитор: Fujitsu XL3220T 16