facebook facebook
 
 
 
   
 
Konami работят по две нови Silent Hill игри?
26.01.2020

Може би Konami са решили да преосмислят политиката си към игрите, тъй като се появиха слухове за работа по две нови заглавия и то не в кой да е франчайз, а в Silent Hill. Слуховете са разпространени от AestheticGamer, познат още и като “DuskGolem”, чиито слухове за римейка на Resident Evil 3 и DLC-то “Not a Hero” за Resident Evil VII се оказаха истина. Според този слух Konami са започнали сондажи между разработчиците, търсейки изпълнители за не една, а цели две нови Silent Hill игри. От японския разпространител искат едното заглавие да е мек рестарт за поредицата, докато другата да е епизодична игра в стила на Until Dawn, на Telltale.

Според AestheticGamer идеята за тези игри се е зародила преди около две години и въпреки, че вярва, че те все още са в процес на разработка, но въпреки това в следващ туийт той добави: „Не знам на какъв етап са тези проекти в момента или дали ще бъдат завършени“. Друг геймърси сайт - Rely On Horror - споделя, че има информация от независим източник, според която в действителност има Silent Hill игра в разработка.

За последен път чухме за проекта, когато чрез т.нар. „Playable Teaser“ или „P.T.“ невероятния тандем Хидео Коджима и Гилермо Дел Торо обявиха проекта си Silent Hills, което беше през 2014 г. Година по-късно обаче без много обяснения защо, Konami дръпнаха шалтера на проекта.  


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Silent Hill

новини:
Ще ни обгърне ли отново безкрайната мъгла на Silent Hill, от големия екран?
Все още обаче нищо не е сигурно, но поне сме наясно, че в действителност се търси начин за реализация на нови Silent Hill заглавия.
В Twitter той сподели, че се надява този проект да не бъде прекратен преждевременно.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122