facebook facebook
 
 
 
   
 
Konami отхвърлиха последните слухове за Silent Hill
24.03.2020

Безспорно последните няколко месеца бяха емоционални за всички фенове на Silent Hill поредицата. През януари се появиха слухове, според които няколко нови Silent Hill игри са в процес на разработка. Следващи слухове доналяха масло в огъня, добавяйки, че Sony са проявили интерес към закупуването на интелектуална собственост на Konami, включваща Metal Gear, Castlevania и Silent Hill. Освен това имаше слухове и че Хидео Коджима отново ще възроди отдавна спрения проект Silent Hills - този, който ни даде демото "P.T."

Отговорът от Konami на всичко това през януари беше повече от лаконичен: компанията не може да сподели нищо към този момент, но тя слуша потребителските отзиви и търси начини да реализира следващото Silent Hill заглавие. Следващите слухове за Sony и Коджима обаче явно подразниха Konami, защото от компанията отговориха недвусмислено на тях: "Наясно сме с всички циркулиращи слухове и можем да потвърдим, че те не са истина. Знаем, че това не е отговорът, който много фенове се надяват да чуят". Общо взето всички надежди за нещо ново и качествено биват рязко попарени от този директен и категоричен отговор. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Konami

новини:
Казухиса Хашимото измислил кода, за да си помогне при тестването на Gradius.
Като подарък за нас, геймърите, едно от най-старите гейм студиа обяви не една, не две, а три версии на колекцията по случай рождения си ден!

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122