Kingpin: Reloaded е забавена за 2021г, но не по вина на Cyberpunk 2077

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Kingpin: Reloaded е дългоочакван (от нас) ремастър на класическия едноименен шутър от 1999г. – Kingpin: Life of Crime, озвучен от иконичните тракове на хип-хоп гурутата Cypress Hill.

Е, за добро или за лошо (предстои да разберем) ще ни се наложи да го почакаме още малко (или много).

През януари тази година 3D Realms обявиха Kingpin: Reloaded, като първоначалната им идея беше да издадат най-обикновен ремастър на класическата игра, който трябваше да излезе през лятото. В процеса на работата, дивелъпърите решиха да си отворят повече главоболия и да ни зарадват с римейк на Kingpin, който да бъде осъществен посредством изцяло нов енджин. Поради тази причина датата беше изтеглена за по някое време в края на 2020г.

Вчера, The Kingpin: Reloaded Team пуснаха ъпдейт в Steam, в който обясняват, че са на финалната права и за да свършат работата си както трябва, им са необходими още няколко месеца. Като си спомним в какво техническо състояние дебютира още един силно очакван от нас ремастър – XIII Remastered, няма как да се сърдим на желанието на разработчиците да не избързват и да изпипат нещата. Освен това, през декември ни очакват прекалено много премиерни заглавия, които очакваме да погълнат вниманието ни изцяло.

Единственото ни притеснение идва от факта, че The Kingpin: Reloaded Team отново не посочват твърда дата за премиерата на Kingpin: Reloaded.