facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Kane & Lynch 2: Dog Days
Ревю | 23.08.2010 | автор: Иво Цеков


оценка:
Производител:
IO Interactive
Издател:
Square Enix
Жанр:
Екшън от трето лице
Платформа:
PC
сайт на играта »
Цена:
77.00 лв
купи играта »

плюсове

Онези, които се радват на стрелбата, няма да се разочароват

Интересна на теория презентация

минуси

Визуално дразнещ стил

Слаба история и безлични герои

Еднообразен геймплей и дизайн на нивата

Лошата слава е интересно нещо. Оригиналната Kane & Lynch: Dead Men се опита да внесе някои интересни елементи като система за прикриване при ожесточени битки и тежка история, която залагаше изключително на двамата главни герои – бившият наемник Кейн и социопатът Линч, които трябваше да извървят своя мъченически поход  под дъжд от куршуми. Но за добро или лошо екшъна на IO Interactive остана в гейм историята със скандала около Gamespot, когато лошото ревю на играта доведе до уволнението на Джеф Гертсман под натиска на Eidos. Няколко години по-късно датското студио се опитва да реабилитира името си, а „лошите” Eidos поне формално са заменени от японците от Square Enix, които междувременно купиха компанията. Дали опитът е успешен? 

Едно е да искаш, друго е да можеш

А трето и четвърто – да го направиш, се казва в един класически български разказ. Точно с тази житейска максима са се сблъскали момчетата от ІО, които са стигнали – в най-добрия случай – до втората й част. Това, което имаше потенциала да се окаже интересна и динамична игра, реабилитираща своя предшественик, всъщност е посредствен шутър, който създава лошо впечатление още в първия момент и така и не успява да се отърси от него.

Шанхай. Изглежда, че в китайския град са си дали среща всички гангстери, мегаломаниаци и закоравели престъпници. Само преди половин година Army of Two: The 40th Day ни пренесе в мегаполиса, където двамата маскирани командоси трябваше да се справят с вълни от гадове. Действието в Kane & Lynch 2: Dog Days отново се развива в Шанхай, а това далеч не е единствената прилика.

Army of Kane & Lynch?


Освен че са съвремени екшъни от трето лице, и двете игри имат в основата си антигерои, които отдавна са покварени от пътя, който са избрали, но все още са запазили капка сърдечност под грубата действителност. И EA Montreal, и IO Interactive залагат до голяма степен на кооперативния режим, прикриването и престрелките, че даже и анимациите, при които Кейн и Линч отварят вратите са доста сходни с тези на Сейлъм и Риос.

Лошото е, че приликите свършват в най-важната част: реалните резултати. Докато Army of Two: The 40th Day имаше много добре развита кооп система и уникални опции за кустомизация на оръжията, в Dog Days имаме само стрелба и нищо друго. Стреляш, прикриваш се, после продължаваш и отново се прикриваш. Това не е отделно ниво. Това е цялата игра! Докато всяко едно оръжие в ръцете на двамата наемници можеше да се превърне в уникално моделиран инструмент за смърт, тук оръжията са просто част от пейзажа. Те лежат бездушно наоколо и дори с помощта на клавиша О играта ви ги показва директно. Просто взимате пистолета или помпата, изпразвате пълнителя й, захвърляте я и я сменяте със следващото безлично парче метал. Няма кустомизация, няма автентично поведение, няма усещане за тежест.

Но да не избързваме

Една от малкото, но отличителни черти на Dead Men бе историята и най-вече образите на Кейн и Линч с тяхното брутално отношение към заобикалящата ги действителност. В Dog Days обаче историята е като закърпените дънки на някои уличен хлапак. Играта ви подава отделни парчета, на заден фон се чуват разговори, без героите, които виждате на екрана, дори да отварят устата си, но те така или иначе нямат значение.

В началото на играта Линч се подвизава в Шанхай, където върши разни мръсни поръчки за английски криминален бос. За да се справи с поредната задача обаче, той е принуден да повика някогашния си партньор Адам Маркъс, известен повече като Кейн. Естествено, нещата се объркват и двамата отново са въвлечени в поредица от престрелки по улиците на града срещу хиляди безлични врагове.

Потресаващо е как в ІО са успели да запазят всички лоши черти на първата игра, но са се отървали от малкото сносни елементи. Историята в Dead Men беше заредена с голяма доза емоция и лично отношение; тук е просто поредица от (почти) несвързани епизоди. В първата игра Линч и неговите халюцинации внасяха интересен и нетипичен за жанра колорит. Тук комплексният му характер е тотално изличен и вместо това той се е превърнал в поредния стрелящ и псуващ през ъгълчето на устата си главорез, с каквито Шанхай изглежда е пълен. В първата част нивата се отличаваха с известно разнообразие – минахме през банков обир, престрелки в препълнена дискотека и по улиците на Токио, посещение в джунглата и онази почти култова сцена с тежкотоварния камион, в която залогът бе животът на дъщеричката на Кейн. В Dog Days имаме – познахте – Шанхай. Улица след улица, един тесен коридор след друг, безлични сцени, които могат да ви докарат единствено клаустрофобия. Може би датчаните са решили, че от по-разчупен дизайн на нивата няма смисъл, защото така и така авторите няма какво да ви предложат – няма скрити предмети, няма т.нар. collectibles или unlockables или каквото и да е друго, което да ви отколнява от основната ви задача.

А тя е да стреляте до втръсване

Геймплеят в Dog Days е толкова еднообразен, колкото просто няма накъде. Не ме разбирайте погрешно, като цяло играта работи на поносимо ниво. За разлика от първата част, където системата за прикриване беше като хвърляне на зарче, тук имате повече контрол върху нея. Някои от прикритията са разрушаеми, което на хартия придава определен тактически елемент. Лошото е, че в цялата какафония просто няма място за каквато и да било тактика, но за това ще поговорим малко по-надолу. Както вече отбелязах, оръжията са абсолютно генерични и едва ли ще поспрете дори веднъж, за да видите с какво стреляте. Единственото, което трябва да знаете е, че помпата е добра на близко разстояние, пистолетът – на по-далечно, а многобройните и напълно излишни картечни пистолети нямат никаква точност. Въоръжени с тези елементарни подробности може да изиграете цялата игра, без изобщо да се притеснявате, че не сте отделили достатъчно време, за да вникнете в тънкостите на геймплея. Такива няма.

При все че ще видите хиляди от тях, враговете ви също са безлична маса, която рядко има повече детайл от основните черти на тялото. АІ-то им е на средно ниво, но битките страдат от един основен недостатък – липсата на възможност за ръкопашен бой. В тесните коридори, където ще прекарате по-голямата част от играта, понякога е по-лесно да се приближиш до врага, отколкото да го обстрелваш отдалече, надявайки се, че поне един куршум ще го застигне. Уви, няма такава опция. Окажете ли се лице в лице с противник, смъртта ви е гарантирана и екрана мигом ще стане опръскан в червени петна.

Естетика, ама чак пък толкова


Стигнахме и до може би най-сериозно рекламираната характеристика на играта – презентацията. От ІО твърдяха, че Dog Days изобщо няма да бъде поредния захаросан шутър, а ще пресъздава грозната и мрачна улична атмосфера. Признавам, че първите десет минути от играта наистина ме впечатлиха. Камерата трепери почти непрекъснато, така че усещането е за аматьорски видео клип, който обаче е многократно по-достоверен, отколкото репортажа от централните новини. Лицата на убитите противници масово са закрити с познатите ви решетки от мърдащи се квадратчета, което също засилва чувството за реализъм. Но в опита си да пресъздадат грубата действителност, ІО са паднали жертва на прекомерните си амбиции. Както казах, след десет минути сте впечатлени. След двадесет се чудите дали не е по-добре да изключите поне клатещата се камера (единствената опция в това отношение, която може да промените), а след половин час вече ще псувате целия свят и претенциите за реализъм!

Защо? Много просто, защото в този си вид Dog Days е като графичен шамар. Всичко се клати, пречи ви да се ориентирате, петната и светлинните ефекти в най-добрия случай ви разсейват, а в най-лошия ви докарват прогресивно главоболие. Особено зле е, когато спринтирате, тъй като освен че се клати, камерата отива зад вас и тотално ви пречи да видите къде точно отивате. За едно или две нива това можеше да бъде страхотно допълнение, но когато сте принудени да го изтърпите цялата игра, усещането е съвсем друго и крайно негативно. Казано с прости думи, замисълът е отличен, но реализацията куца и се клати, и то буквално.

За честа на ІО трябва да кажем, че РС версията на играта е портната – една мръсна думичка за всеки истински РС геймър – от Nixxes Software. През годините холандците са създали РС версиите на Tomb Raider: Anniversary, Legacy of Kain: Defiance, Project Snowblind и други, но лично аз съм склонен да ги оневиня, тъй като цялостният замисъл, дизайн и реализация е дело на IO Interactive.

При всичките си недостатъци Kane& L ynch 2: Dog Days има нещо положително у себе си. Нормално посочвам късата сингъл кампания като минус за дадена игра, но това не важи за случаите, когато въпросната кампания е издевателство над сетивата и самоуважението ви. Така че Dog Days е къса и това е добре. Ако изберете ниска степен на трудност – а да бъдем реалисти, просто няма причина да удължавате агонията излишно – тя ще свърши за около шест часа. Жалко, защото под посредствената повърхност има някои наистина интересни елементи – не толкова като геймплей, колкото като силни епизоди като това как Линч пази приятелката си със снайпер, докато то двете й страни напират врагове или малко по-късно, когато двамата с Кейн тичат под дъжда голи и целите в кръв. Но без съответния качествен геймплей и изпипване на продукта, подобни сцени представляват само пълнеж, неспособен да придаде завършен вид на играта.

Казано направо, Kane & Lynch 2: Dog Day запрати вярата ми в екшъните от трето лице в нокдаун. Силно се надявам от него да ме извади Mafia 2! 


Няколко думи за мултиплейъра

На теория мултиплейър режимите на играта звучат доста добре, но подобно на сингъла също страдат от необмислени идеи. Може и да се порадвате на мултиплейъра за няколко игри, но нищо повече. Цялата мулти порция се нуждае от гъвкавост и разнообразие. Концепцията за кооперативния обир определено може да бъде разработена по-добре. Времето, което имате предвидено за планиране, е прекалено малко и не позволява изготвянето на по-сериозна стратегия. Дизайнът на картите е ужасен, като всички участници се появяват на едни и същи места рунд след рунд. Ако сте склонни да вложите малко усилие, няма да ви е трудно да научите наизуст картите, а това отнема чувствително от крайния ефект. Можем само да се надяваме, че обещаните от IO нови DLC-та за онлайн игра ще разнообразят положението.
 
системни изисквания
OS: Win XP/Vista/7; CPU: Pentium IV 3 GHz или AMD 2.5 GHz; 2 GB RAM; видео: nVidia 7800 или ATI 1800 с 512 MB RAM
напиши коментар
 

1072 мнения
профил »
BoBiTy666 каза на 24.08.2010, 13:00 ?. :

Очаквах много повече от играта!

151 мнения
профил »
StubbsZombie каза на 24.08.2010, 13:21 ?. :

И аз очаквах повече, първата част ставаше и я изиграх.
Доста проблеми имаше, но се надявах че във втората част тях няма да ги има.
Уви, точно обратното.
Абсолютно досадна игра.Все пак я превъртях с надеждата да видя нещо добро, но не видях.
Срамота е IO да пускат такива боклуци! По-добре да не правят нов Hitman.

1072 мнения
профил »
BoBiTy666 каза на 24.08.2010, 13:24 ?. :

Превъртял си я!? Е това де нарича издръжлив човек!Аз стигнах на 2-та мисия и по нататък замина към кошчето.

129 мнения
профил »
datski каза на 24.08.2010, 13:37 ?. :

От самото начало знаех, че няма да излезе добра игра. Не знам за вас, но на мен ми хареса. Превъртях я от 1 път за около 4 часа.

291 мнения
профил »
bushido каза на 24.08.2010, 13:42 ?. :

Тия хора няма ли най-сетне да направят Hitman 5, ами се занимават с тия двама темерути??

22 мнения
профил »
I am Alive каза на 24.08.2010, 13:47 ?. :

доста малка оценка и дадохте все пак аз бих дал 3 или 3,50

27 мнения
профил »
ignatos каза на 28.08.2010, 17:09 ?. :

и аз съм на тва мнение не е чак толкоз лоша

716 мнения
профил »
Drecher каза на 24.08.2010, 15:11 ?. :

Тва на последния шот Слави Трифонов ли е ?

715 мнения
профил »
Sonic The Hedgehog каза на 24.08.2010, 15:21 ?. :

Може би, но никога не съм виждал Слави с такова големо шкембе! :D

777 мнения
профил »
veluvian каза на 24.08.2010, 19:42 ?. :

Ха ха ха ха, Славчо!....:))

156 мнения
профил »
hyper каза на 24.08.2010, 17:19 ?. :

Пънахме се в ко-оп с един приятел да я избутаме, накрая от тая клатеща се камера ни заболяха главите и си дадохме обет да не се пробваме повече. Жалко, сега не съм изиграл всички игрин IO... ;(

487 мнения
профил »
BlindGuardian каза на 24.08.2010, 19:06 ?. :

Тая игра така и не я пробвах.Ама като гледам какво е писал Иво Цеков, не мисля и да я пробвам :)

174 мнения
профил »
ClyNe каза на 24.08.2010, 19:53 ?. :

Едно немога да разбера ?

Игрите за PC вече не са така често , а когато излезне такава се започва със критиките , ако играта наистина заслужава критика съм съгласен но във този случай със тази игра те са ИЗЛИШНИ !

Kane & Lynch ни предоставя една напълно самостоятелна оригинална история която не се среща във никоя друга игра (докато извънземни има навсякъде а игрите за тях са повече от колкото имам косми на главата и историята към тях вече е клише).
Също така Kane & Lynch ни предоставя интересен gameplay особено във втората част и разбирасе оригинална визия и камера.
Напълно оригинална игра във всяко едно отношение и пак ще се повторя особенно от към история и начина по който се развива тя.
Надявам се и на трета част.

Евалла на Eidos (Io-Interactive) !

27 мнения
профил »
Bond каза на 24.08.2010, 20:23 ?. :

Абе пич взел ли си си лекарствата. Тая игра е зле и нищо не я спасяна. Клатещата се камера е толкова досадна, че няма до къде, историята е посредствена, а стрелбата на моменти е безумно дървена. А и се минава за 5 часа. 5 часа за 70 лв и прекалено малко.(не че съм си я купил, но ако някой го е направил си е хвърлил парите на вятъра)
IO вече се съмнявам, че могат да правят добри игри, а и ако погледнем даже и от Hitmen само 2 и 4 са наистина добри, но пак не са шедьоври. А и както се говори, че 5цата ще е по филма, който ще се снима още повече ми падат очакванията.

88 мнения
профил »
Xendor каза на 24.08.2010, 21:40 ?. :

MAFIA и MAX PAYNE

1715 мнения
профил »
Danivanov каза на 24.08.2010, 22:31 ?. :
Редактиран на 24.08.2010, 22:31 ?.

Само не мога да разбера, какъв му е проблема на ClyNe с извънземните?
Пич, не и след това което видях в Mass Effect 2...
Погледни това заглавие к'ви оценки получи и после ми разправяй че сюжетите на игрите с извънземни били клишета...

174 мнения
профил »
ClyNe каза на 24.08.2010, 20:34 ?. :

"Bond" (MI-6 ще ти отива повече за аватар :p )

Кой шуутър от тази тематика и от трето лице (ако не се лъжа) ще ми посочиш като по-добър ?

По-добър от към история и геймплей ?

322 мнения
профил »
GiantR15 каза на 25.08.2010, 10:57 ?. :

Max Payne.


31 мнения
профил »
cantona87 каза на 24.08.2010, 21:47 ?. :
Редактиран на 24.08.2010, 21:53 ?.

Ами примерно превърнатият в чист 3rd person Splinter Cell Conviction...в пъти по-добра от K&L2.И аз съм фен на играта...първата ми хареса много и дори още си я играя.Интересно е...абе хора само на мен ли ми се струват супер смехотворно анимирани движенията на враговете...ходат като патици...стреляш ги - падат като чували.Жалко защото и тази поредица имаше потенциал,който обаче не беше реализиран!

А и освен Conviction мога да ти спомена и John Woo's Stranglehold...също по-добра от K&L2.

240 мнения
профил »
cobra11ben каза на 24.08.2010, 22:10 ?. :

Веднага ти казвам: Stranglehold и Max Payne 2

88 мнения
профил »
undacova каза на 25.08.2010, 06:50 ?. :

Conviction e в пъти по-слаба от тази.

380 мнения
профил »
Alaster каза на 25.08.2010, 08:26 ?. :

Хахаха Rly ?! Кое и е по слабото ? По-хубавата графика, значително по-доброто управление, кампанията, историята или кое ?

88 мнения
профил »
Nerozavar каза на 25.08.2010, 07:02 ?. :

Камерата се клати постоянно което те дразни, разсейва и хипнотизира. Прицелването е истинска мъка, прикриването е недоклатено. Никаква графика, тъп изкуствен интелект. Иначе всичко друго е супер :)

88 мнения
профил »
Nerozavar каза на 25.08.2010, 07:04 ?. :

Сплинтъра- на светлинни години като ефекти, камерата е доста удобна, прицелването е лесно, прикриването е много удобно и функционално. Това, че я превърнаха в пуцаник няма да го коментирам ама сравняването и с тая боза е просто лудост.

144 мнения
профил »
z1pp0o каза на 25.08.2010, 10:53 ?. :

Нз ама на мен изобщо не ми хареса играта прекалено много нецензура ве теа пиксели напраооо..иначе г/д я бива

130 мнения
профил »
vilza каза на 25.08.2010, 19:06 ?. :

IGN дадоха на играта 7 от 10 и аз съм съгласен с тях . Играта си е ОК .

2059 мнения
профил »
Zipy каза на 25.08.2010, 20:11 ?. :

IGN na Мafia 2 дадоха оценка 7 :) кво ми говориш
Това е като ...
Приятелски Германец,смел Французин, уникален Китаец и Англичан не харесващ футбол влизат в бар .Бармана евреин, казал : пиенето е от мен :)

Ако хванеш всички оценки от всички сайтов на най малко общо кратно може да получиш някаква прилична представа.

но Mafia 2 и тази бозичка да са на оценка 7 и двете, айде айде IGN, you can suck my monkeyballs

191 мнения
профил »
MartoG каза на 26.08.2010, 08:24 ?. :

Zipy, да ти кажа честно, MetaCritic събира оценките от всички други сайтове и от тях прави една оценка .. а там Мафията има 74, а Кейн и Линч - 69, така че сам си прави изводите. ;) Нямам нищо против Мафията, даже много ме кефи, но просто се обосновавам на оценките. ;)

380 мнения
профил »
Alaster каза на 27.08.2010, 19:53 ?. :
Редактиран на 27.08.2010, 20:07 ?.

Доста избързахте с сравнение в metacritic все пак повечето медии не бяха дали оценките си за Mafia 2. В момента Mafia 2 e 79 a Kane & Lynch 69, солидна разлика ...

556 мнения
профил »
ciborg каза на 03.09.2010, 18:43 ?. :

Kane & Lynch 2 не може да се мери с Mafia II в никакъв случай (Kane & Lynch с Mafia пък е смешно дори да се споменава). Разочарованието от Mafia 2 беше линейният сюжет и празнотата в града, нещо, към което Kane & Lynch никога не се е стремяла. Kane & Lynch е поносима игра, но в нито един момент не изпитах удоволствие, играейки я. Бъговете (за разлика от тези в Mafia 2, Chapter 14) не бяха фатални, но за сметка на това изключително изнервящи. За мен Kane & Lynch 2 е една от най-слабите 3rdPS игри, излизали някога за компютър.

2059 мнения
профил »
Zipy каза на 26.08.2010, 12:58 ?. :

Така е да, но разликата е толко малка, че за мен е неразбираема.
Все пак това е лично мнение и предполагам, че въпросните критици имат по акуратно мнение от мойто.

103 мнения
профил »
Progressor каза на 26.08.2010, 17:45 ?. :
Редактиран на 26.08.2010, 17:47 ?.

Не мога да изкажа разочарованието си по целия този хейт, просто нямам думи..
Не мога да си обясня, цялата критика по играта... Първата част ми допадна, тази ОЩЕ ПОВЕЧЕ !!!
Играта има нещо което липсва при повечето игри - атмосвера, просто през няколкото часа в който я играх.. е оспя да ме накара да се почувствам в кожата на Линч, елава на Eidos, играта е отлична точно каквото очаквах, никакви блудкави истории.. просто влизаш в кожата на героя и неговите проблеми стават твои, много ми хареса цялото това излъчване на преебаност и грубост от играта/героите. Всичките детаили по играта много ми допаднаха като разговорите по време на зареждането на нивата, цензурата и другите графични ефекти, всичко е на правилното място в правилния момент за да допринесе максимално към атмосверата ... Целия хеит който се изля по играта.. мамка му какво очаквахте ? Играта да ви направи виртуална чекия ли ? Не им харесвали ефектите, графиката не била ралистична.. ми излезте навън ве и се кефете на яката графика.. Това в крайна сметна е игра.. ИГРА !!!
Не знам какво да кажа, поста ми е несвързан :) .. много мисли ми се въртят из главата.. баси яд ме е че заради тъпия хейт, играта че се продаде слабо, авторите ще останат неоценени, а играта си заслужава, с кеф бих си купил играта ако имах възможност, авторите го заслужават..

Забелязвам че в последно време всички имат някви баси изискванията към игрите, очакват всяко следващо заглавие да е революция спрямо предишното(пример: MW - MW2) е не става всичко си има граници в крайна сметка, бих казал че нещата взеха да се поизчерпват, не виждам много място за разивитие в игрите(говорим за геймплей) виж вече начина по който си взаимодействаме с тях.. това е друга бира.. витуална реалност FTW.
...

191 мнения
профил »
MartoG каза на 27.08.2010, 05:29 ?. :

+1 .. и мен много си ме изкефиха и първата и втората част .. не знам, някаква харизма имат :Д много си ме кефи Кейн и Линч-а .. даже и от Хитман по ме кефи :Д

408 мнения
профил »
boilera каза на 26.08.2010, 22:39 ?. :

Много висока оценка сте дали на тази помиярщина. Правилната е -~/+~!

88 мнения
профил »
Nerozavar каза на 27.08.2010, 09:30 ?. :

Няма никакъв хейт към играта. Аз лично не очаквам всяка игра да е революционна и феноменално нова както се изказа колегата по-горе. Ама пък и не искам да играя игри на които им куца управление,геймплей, историята по принцип не е важна ама...., с тъп изкуствен интелект. Просто ако беше една от многото до 2010г. щеше да да влезе в категорията "Става". Случая не е такъв и се обосновах в предния си коментар. Ама няма лошо ако се хареса на определени хора. Може и да бъркам.

2 мнения
профил »
genatawa каза на 29.08.2010, 15:48 ?. :

Много съжалявам, че истеглих тази игра... Толкова е глупава безмислена. Очаквах МНОГО МНОГО повече!

3 мнения
профил »
Dastingo каза на 09.09.2010, 18:34 ?. :

на някои Cutscenes повече ми прилича на турски сериал :D

92 мнения
профил »
Въртолета каза на 12.09.2010, 12:56 ?. :

Това е единствената игра на света,където не ми стана наприятно че я свалих от замундата.Влизаш с стая,японеца те гръмва,влизаш пак,не улучваш,японеца пак те гръмва.Слагаш на eazy-японеца те гръмва...ама с 2 истрела.Баси дървения контрол.Евала на този,които е успял да хване човешки щит,без да го надупчат поне веднъж(The Punisher FTW).Цензурите и другите "брутални" и "нечовечно скандални" сцени са само за да привличат безмислено внимание.

14 мнения
профил »
gamer4eto каза на 29.09.2010, 13:55 ?. :

поредната тъпа игра ...

157 мнения
профил »
blackmaster каза на 04.10.2010, 08:47 ?. :

Жалко,че играта не струва-закретах до 3тата мисия и не изъдржах.А Кейн и Линч заслужават много повече...
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Kane & Lynch 2: Dog Days

Превю:
Едно от най-противоречивите заглавия в последните години се завръща и двамата антигерои се готвят за реванш. Дали IO Interactive и Eidos са научили урока си?

новини:
Имената на звездите от 300 и Fast and Furious се спрягат като нова двойка, която трябва да завърши протакващата се филмова адаптация на играта.
След две относително успешни от финансова гледна точка игри и филмова продукция, по която се работи, изглежда че поредицата Kane&Lynch може да има нова част.
Засега това е само една обява за работа, пусната на сайта на IO Interactive, но е доста вероятно по третата част на противоречивата серия вече да се работи.
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Watch_Dogs - видео ревю 149
Star Wars: The Force Unleashed II 125
Tomb Raider 103
The First Templar 91
Assassin's Creed: Revelations 90
Darksiders 2 87
Assassin's Creed 2 81
Assassin's Creed III 80
Grand Theft Auto V - Втори поглед 80
Prince of Persia: The Forgotten Sands 80