facebook facebook
 
 
 
   
 
In the Valley of Gods е замразена, Campo Santo ще работят по проекти на Valve
03.12.2019

През ноември феновете на Firewatch започнаха да се притесняват за състоянието на In the Valley of Gods - текущия проект на студиото Campo Santo. Причината е, че по-зорките потребители забелязаха, че Twitter биографиите на тримата водещи разработчеци - Джейн Нг, Клеър Хюмъл и съоснователя на студиото, Джейк Родкин - бяха променени, премахвайки всякакво споменаване на играта.

Valve, които придобиха Campo Santo през 2018 г., също не казваха нищо по темата, но след обявяването на Half-Life: Alyx всичко се изясни. Играта се разработва именно от екипа на Firewatch, a днес Джейк Родкинг най-накрая даде обяснение на цялата ситуация: разработката на In the Valley of Gods е паузирана, а екипът на студиото работи по други проекти.

Campo Santo са известни основно с работата по Firewatch [както и с това, че се опитаха да спрат PewDiePie да играе играта, защото не харесват какво говори - бел. ред. ] Преди основаването на студиото Родкин и неговият колега Шон Ванаман са били сценаристи в Telltale - ето защо преходът към Half-Life: Alyx изглежда като естествена стъпка за тях. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Half-Life: Alyx

новини:
Играта на Valve се очаква малко преди излизането на предстоящия хит Cyberpunk 2077. Дали това е повод за притеснение?
Дали амбициозен проект като Half-Life: Alyx може да промени тенденцията?
Гейм дизайнерът Дейвид Спейрър, рабортещ в компанията от 1999 г, отговаря положително на въпроса дали това е пълно завръщане на Valve към Half-Life.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122