facebook facebook
 
 
 
   
 
Huawei Mate 10 lite с две двойни камери
16.10.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

В деня на глобалната премиера на новите Mate 10, Mate 10 Pro и Mate 10 PORSHE DESIGN в Мюнхен, Huawei Consumer Business Group представи и друг впечатляващ смартфон - Mate 10 lite. Моделът се отличава със сериозна производителност, на база на отличен хардуер, и с това, че е първият смартфон на Huawei не само с двойна основна, а и с двойна предна камера. Той е създаден, за да отговори на важните за съвременните интернет потребители нужди, а именно – качество и динамика в правенето на селфита, снимки и видеа във всякакви ситуации и споделянето им в социалните мрежи. Те, и не само те, изглеждат страхотно на новия Huawei FullView дисплей. Mate 10 lite продължава традицията на Huawei за разработване на продукти за  нови начини на „улавяне“, споделяне и възприемане на важните неща, емоции и моменти от живота.

Продажбите на новия модел започват от ноември в графитено черно, престижно златно и сияйно синьо.

Първият Huawei FullView дисплей

5,9-инчовият екран на Huawei Mate 10 lite е разработен с най-новата технология Huawei FullView дисплей. Впечатляващото съотношение между екрана и тялото от 83%, и съотношението на страните 18:9, осигуряват широкоекранно изживяване с ясни, изчистени и ярки изображения.

За първи път: двойна предна и основна камера

Още с модела Huawei P9, използването на двойна камера в смартфон постави нови стандарти в мобилната фотографията. Huawei Mate 10 lite сега идва не само с двойна основна, но и с двойна предна камера, и предоставя изключително фотографско изживяване, независимо от обекта насреща, заобикалящата среда или настройките. Предната 13MP/2MP двойна селфи камера извежда портретната фотография на следващо, по-високо ниво, със светкавицата Selfie Toning Flash, която създава ефект на студийно осветление за по-артистични и „живи“ изображения. Основната, също двойна камера, комбинира обективи с 16MP и 2MP сензори. Освен това двете двойни камери предлагат и хардуерна „боке“ функция за по-добре очертани, ясни и артистични кадри при ниска осветеност.

Симетричен дизайн

Елегантният дизайн на Huawei Mate 10 lite започва със зашеметяващия FullView дисплей, който прелива плавно в страничните краища на рамката, изработена от висококачествени материали. Всеки компонент – камерите, сензорът за пръстов отпечатък, USB изходът, сензорите на камерите и светкавицата – е прецизно позициониран от двете страни на устройството, за да имаме дизайн, който е толкова красив, колкото и интуитивен за използване.

Потребителско изживяване, в основата на което е ефективността

Задвижван от 8-ядрения процесор Kirin 659, 4GB RAM и 64GB ROM, Huawei Mate 10 lite поддържа добър  мултитаскинг с няколко активни приложения, докато стриймва съдържание. Използването на смартфона е плавно и приятно, благодарение на интеграцията с Android-7 базирания EMUI интерфейс на Huawei. За целта се използва машинно обучение за оптимизиране на производителността на база поведението на потребителя. Дълбоката интеграция между хардуера и софтуера означава, че 3,340 mAh батерията на Huawei Mate 10 lite е много издръжлива. Умният четец на пръстови отпечатъци също използва  машинно обучение, за да става по-точен и сигурен с всяко използване.

Huawei Mate 10 lite разполага също с Huawei Histen аудио система, която възпроизвежда наситен и качествен звук при гледането на вълнуващи видеа и гейминг.

Наличност

От ноември месец Huawei Mate 10 lite ще бъде наличен в Европа, включителнo и в България. 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

AOC представи новия монитор AG273QX

ОЩЕ телефони
Xperia XA2 и Xperia XA2 Ultra 96
Huawei Mate 10 Pro покори CES 2018 81
Huawei Mate 10 Pro: AI на помощ 75
Как да уловим коледното настроение в снимка 51
iPhone 4 – струва ли си? 49
Снимай празника с Huawei 47
GSM зарядно устройство за колело 16
Samsung Galaxy А3 и А5 2017 дебютират у нас 12
Xiaomi Mi6 и Xiaomi Mi A1 първо в Мтел 11
Galaxy S8 и S8+ приордъри във Виваком 10