facebook facebook
 
 
 
   
 
Huawei и Saatchi Gallery със селфи изложба
08.02.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

Третият по големина световен производител на смартфони Huawei ще представи в партньорство с прочутата Saatchi Gallery първата по рода си изложба за селфи кадри „From Selfie to Self-Expression“. Експозицията ще дебютира в Лондонската галерия на 31 Март и представлява първата изложба в света, разкриваща историята на селфи снимките от старите майстори на кадъра, до днешните модерни тенденции в селфи заснемането.
 
Изложбата ще подчертае нарастващата роля на смартфона като артистична платформа за себеизразяване. Huawei е възложила на десет вълнуващи млади британски фотографи да създадат творби, използвайки новите смартфони на компанията с двойна камера, разработена в партньорство с Leica. Произведенията ще бъдат в духа и творческия потенциал на 25-годишната история на британското движение Young British Artist: творбите на тези млади творци ще бъдат посветени на първокласната смартфон фотография. В предстоящата изложба фокусът ще се изменя от селфи кадрите до документирането на света около нас като контрастираща форма на себеизразяването.

Изложбата „From Selfie to Self-Expression“ ще покаже ключови творби, много от които ще включват интерактивно, дигитално и потребителско-генерирано съдържание, от разнородни артисти като Кутлуг Атаман, Кристофър Бейкър, Джуно Калипсо, Трейси Емин, Ван Гог, Мохау Модисакенг, Рембранд, Синди Шърман, Гавин Тюрк и Веласкес. До произведенията на много влиятелни художници ще бъдат изложени и селфитата, които бързо са се превърнали в икони на дигиталната ера – от красиви и грандиозни до безумни, лоши и опасни.

Партньорството на Huawei със Saatchi Gallery е демонстрация на ангажираността на компанията да разширява своето присъствие в Обединеното Кралство и да подкрепя креативното изразяване чрез фотография навсякъде. Това следва от миналогодишното глобално представяне на най-високия клас смартфони Huawei от серията P в Лондон, които преоткриха смартфон фотографията чрез първата в света двойна камера, разработена в партньорство с емблематичната марка камери Leica. Изложбата ще бъде открита на 31 март и ще продължи до 30 май 2017 г., като ще обхваща повече от един етаж пространство в Saatchi Gallery.

Конкурс #SaatchiSelfie

Паралелно с откриването на изложбата, Saatchi Gallery и Huawei обединиха усилия, за да предоставят на творци, фотографи и ентусиасти по целия свят, шанс да покажат своите най-креативни селфита пред света,и да видят своите творби, изложена в галерията Saatchi, като част от конкурса #SaatchiSelfie. Конкурсът ще бъде оценяван от жури от прочути творци и иноватори.

Като допълнение към представянето на техните селфи творби в изложбата „From Selfie to Self-Expression“, десетте избрани участници ще получат също така най-новия смартфон на Huawei, а големият победител ще получи безценно фотографско изживяване, което ще бъде обявено по-късно. Победителят в конкурса  #SaatchiSelfie ще бъде обявен по време на откриването на изложбата в Лондон на 31 март.
 

напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

Монитор: Acer Predator XB240H

ОЩЕ фото и видео
Плейър: Hyundai HMB L-110 84
Мултимедиен плейър: Diva FX79 78
SD карта: Eye-Fi Mobile X2 78
Фоторамка: Diva DF8V 77
Конзолен аксесоар: AverMedia Game Capture HD 74
Адаптер: Targus USB 2.0 Multi-Monitor Adapter 72
Безппатен филмов пакет с VIVACOM IPTV 71
Конзолен аксесоар: Roxio Game Capture 65
Фотоапарат: Panasonic Lumix G10 63
Philips с признание за най-добър телевизор 63