facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Hooligan Fighters
Ревю | 13.02.2016 | автор: Камен Стойчев


оценка:
Производител:
Crazy Rocks Studios
Издател:
Crazy Rocks Studios
Жанр:
Бойна
Платформа:
PC
сайт на играта »

плюсове

Много забавна

Оригинална и интересна идея

Хулигани!

минуси

Микротранзакции

Броят на играчите

Ако сте фенове на тупалките, но ви е дошло до гуша от Mortal Kombat, Street Fighter, и Tekken, то Hooligan Fighters е точно от каквото се нуждаете. Това е една наскоро излязла в "Early Access" биткаджийска игра в Steam, която е разработена от двама гейм ентусиасти. Играта е third person fighting MMO, а идеята - доста оригинална! Въпреки, че е в Early Access, Hooligan Fighters има доста завършен вид, като естествено тук-таме присъстват някои досадни бъгове, но разработчиците ъпдейтват играта всяка седмица.

Графично играта се захранва с енджина Unity 5.3.2., като над него е поработено и в резултат графиката е съвсем прилична. Разбира се, не очаквайте някаква графична глезотия в която да плакнете очите и да губите акъла си, но пък и не е купчина ръбати мебели и пикселизирани човечета.

Що се касае до геймплея - в момента са налични 2 режима на игра: Skyrmish и Conquest. Целта на всеки от режимите в играта е проста - да елеминирате противниковият отбор като смачкате вашите враговете от бой (ако играете Skyrmish), или като завладявате територии чрез спрейване по стените (ако играете Conquest). Според големината на картите играчите варират от 6 до 16. Мелето е най-забавно, когато и двата отбора са пълни, особено при битки 8vs8. Присъства и къстъмизация на хулигана за облеклото, бойните умения и специалните умения. По картите са разположени и разни предмети, които ще ви са полезни по време на битка - тухли, барели, бухалки и още, което обаче като цяло не е невиждано, да не кажа, че е неразделна част от жанра от Tao Feng насам.

Системата за развитие на героя е чрез получаване на XP, или купуване на специални coins, като тук проличава един от недостатъците на заглавието (поне що се касае до моя вкус) - за съжаление те се купуват с истински пари. Играта в никакъв случай не е Pay 2 Win, но за приличната цена от 4.99€ микротранзакциите не са толкова досадни (не е задължително да се купуват).

За съжаление най-големият недостатък на тази игра е броят на играчите, а те са наистина адски малко . Разработчиците твърдят, че ако играта излезе извън "Early Access" играта евентуално може да поевтинее или да стане "Free To Play". Не знам обаче една такава евентуална стъпка би се отразила на микротранзакциите и дали не би превърнало едно иначе обещаващо заглавие в поредната Pay2win боза.

В крайна сметка играта е забавна и за цената определено си струва. Ако сте фен на файтинг игрите и искате да опитате нещо свежо, или просто да влезете в кожата на хулигани - то по-подходящо заглавие трудно бихте намерили! 

 
системни изисквания
OS: Windows® 7 32/64-bit / Vista 32/64 / XP Processor: Intel core 2 duo 2.4GHz Memory: 2 GB RAM Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection St
напиши коментар
 

404 мнения
профил »
Revive_ каза на 15.02.2016, 09:15 ?. :

Игра - Дърво!

240 мнения
профил »
DA_ROK каза на 16.02.2016, 22:25 ?. :

https://www.youtube.com/watch?v=c9ArL2exFGY&t=0m2 2s

224 мнения
профил »
Играч Велики каза на 17.02.2016, 19:22 ?. :

https://www.youtube.com/watch?v=iFruWxzcYpo
напиши коментар
 
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Mortal Kombat X - Story Mode 17
Mortal Kombat X - част втора 11
Street Fighter V 8
Mortal Kombat 11: Story Mode 1