facebook facebook
 
 
 
   
 
Half-Life 3 имала прототип като стратегия и екшън
09.01.2017

Работата по емблематичната Half-Life 3 била объркана и хаотична, разкрива списание GameInformer, което се е добрало до вътрешна информация по темата.

Според него, в различни моменти Valve е имала идеи за отделни жанрове, сред които стратегия в реално време и екшън приключение. Били са създадени дори прототипи на такива игри.

Компанията обособила малки екипи от по 4-5 души, всеки от които да предложи различна идея. Засега обаче всички варианти са били прекратени и Half-Life 3 си остава толкова ефимерна, колкото винаги е била. 

напиши коментар
 


37 мнения
профил »
Hristo Lufchev каза на 10.01.2017, 17:45 ч. :

Valve трябва да пуснат тройката.
Длъжни са. Едно е дадена поредица да е завършена и да не искаш да правиш продължение. HL просто не е завършена и всички искат да видят края.

187 мнения
профил »
Baldur каза на 10.01.2017, 18:54 ч. :

Няма да го направят. HL3 е тяхното бижу. Няма смисъл докато правят маса пари от стийм и други работи да рискуват с това. Просто си тестват. Нюъл променя нива, девелопърите променят енджини. Правят си кефа и екпериментират. Half-Life 3 е като красива леко пияна жена в бара след полунощ - ще дойде на твоята маса само ако не й обръщаш внимание и се концентрираш върху "водката" си.

952 мнения
профил »
Serious Sam каза на 10.01.2017, 19:28 ч. :

Че се работи по Half-Life 3 - работи се /дори да е на ниво "брейнсторм/.

123 мнения
профил »
turbo_4i4ka каза на 10.01.2017, 19:31 ч. :

Много интересна метафора, Baldur. :D Но иначе съм съгласен с казаното - гледайте си живота, халфеца ще се появи рано или късно.

169 мнения
профил »
Corvo каза на 10.01.2017, 22:11 ч. :

Аз пък бих я цъкал, ако ще и на същия енджнин, Хавок механиката, гравити гъна и оръжията. Само и само да видя завършек на това проклето стори. Да свия сърмите на скапания Комбинат (The Combine), да направя advisor-ите на пастет, да покажа среден пръст на G-Spot-man, да разбера за кого аджаба работи и накрая да мъндръсам Аликс, докато Dog ми отваря бирата.
Не ми трябва мега революционна Jesus Christ игра, дето накрая да страда от синдрома на Duke Nukem Forever. Искам готин шутър, с който да се забавлявам, да размахвам щангата и да се кефя на сторителинга с немия Гордън.
Дори за Starcraft, дето чаках 17 години, макар да беше захаросан и плосък финал, поне си отдъхнах. Свърши се. А тука дебелакът милиардер се цигани, понеже видиш ли нямало да надхвърли високите очаквания.

ПП: Неотдавна цъках HL2 с един Cinematic MOD, дето беше 45 гигабайта пакет с енхансната графика, добавени текстури, музики на Цимер и повишена трудност. Беше много епик и изглеждаше не по-зле от всяка игра днес.
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Half-Life 3

новини:
Expo Decay е нов изометричен шутър, създаден от фенове, вдъхновени от Half-life: Episode 3.
Ако през изминалия уикенд се е случило да бъдете в офиса на Valve, най-вероятно един постер е щял да привлече вниманието ви.
При своето участие в Reddit AMA сесия, лично шефът на Valve Гейб Нюъл потвърди, че компанията работи по две нови мистериозни игри.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122