facebook facebook
 
 
ИГРИ » PC
 
   
 
Goat Simulator
Ревю | 31.03.2014 | автор: Пламен Димитров


оценка:
Производител:
Coffee Stain Studios
Издател:
Coffee Stain Studios
Жанр:
Симулатор
Платформа:
PC
сайт на играта »

плюсове

Играеш като коза

Бъговете са забавни, а не дразнят

Пълна свобода

Играеш като коза

минуси

Може да писне бързо

Игри като обекта на настоящото ревю са рядкост. Живеем в етап от развитието на гейм-индустрията, в който да анимираш как един космически пехотинец преминава през малка стая струва повече от годишния бюджет на централноамериканска държава. Повечето герои, с които играем, са или претръпнали килъри с двадесетгодишен военен опит и тъмно минало, или gritty непукисти, изправени сами срещу света.

 

И изведнъж се появява тази игра. В нея играчът поема контрол над неразрушима бойна машина, изтъкана само от чиста изпепеляваща омраза и задвижвана от вледеняващо зло, а по-конкретно - коза. Призовавам за известно време да забравим обичайните си критерии, по които оценяваме игрите, като графика, звук, история и така нататък и да оставим един факт да попие в съзнанието ни - това е игра, в която управляваме коза. И това е прекрасно!

 

В играта практически няма история. Ти си коза (или може би козел? Никога не съм можел да ги различавам). Това е. Защо си коза, как си станал коза и дали имаш малко, но сплотено козе семейство, в което старият дядо Коз има проблем с хазарта, а малките козлета се борят с израстване в гетото - всичко това няма значение. Единственото, което има значение е, че си на свобода и целият околен свят трябва да бъде стъпкан под стоманените ти копита! Бойната коза е спусната в на пръв поглед идилично предградие, което крие тъмна тайна, която трябва да... не, съвсем обикновено предградие си е, и ако изключим колко престъпно чупливо е всичко в него, си е едно съвсем скучно предградие. Докато не заиграят рогата...

 

По време на играта трябва да запомните само две правила - първо, козата ви е безсмъртна и второ, всичко друго не е. Задачата ви е да всеете колкото е възможно повече хаос около себе си. Огромна част от предметите могат да бъдат блъскани, чупени, взривявани или изстрелвани в орбита с мощен удар на рогата. В тази връзка, управлението на вашата коза не би могло да е по-елементарно - имате копчета за движение, скок и ръгане с глава (headbutt). Има и още някои други неща, но са второстепенни. Какво ще правите в малкото градче зависи изцяло от вас - цел реално няма, но почти всяко действие ви носи точки, които можете да навързвате в комбота, изпълнявайки разрушителните си деяния едно след друго. От време на време се появяват различни задачи, като например „направи 360-градусово превъртане във въздуха", но те не са задължителни и носят единствено повече точки. Всички предмети се възстановяват в първоначалната си форма след известно време, така че ако в дадена част от градчето ви свършат мишените - насочете се към друга, след малко всичко ще е по старому.

 

Истинското удоволствие в играта идва от разучаването на картата и откриването на различни предмети, които да ръгате с козата си. Това могат да са хора, автомобили, различни части от пейзажа като пейки и лампи и какво ли още не. Можете също да залепвате предмети за невероятно разтегливия език на козата и да сеете разрушения с тях, размятайки ги около себе си. Във всяка местност се случва по нещо - дали ще се провежда митинг, дали семейство кротко ще се взира във вечерята си (не я ядат, гледах ги известно време) или селяк ще дрифти с колата си из царевичака, навсякъде е пълно с различни ситуации, трябва само да ги откриете. Козата между другото, против всякаква логика на физиката, се катери доста добре по отвесни стълби, така че почти няма невъзможни за достигане места.

 

Говорейки за физика, енджинът на играта може да бъде описан само по един начин - идиотски. Но в добрия смисъл на думата! Авторите чистосърдечно си признават, че играта е пълна с бъгове, включително физични, и дори не са си давали труда да ги оправят. По време на разработката са били премахнати основно бъговете, които карат играта да забива. Всички останали, стига да са забавни, са били оставяни съвсем целенасочено. Достатъчно е само да видите как се мята главата на вашата коза, когато се движи близо до стена например, за да разберете за какво иде реч. Дори е много вероятно точно търсенето на най-откачения бъг да се превърне във ваша основна задача по време на играта. Из нивото са пръснати различни бонус предмети, като например ракетна раница, с които да тествате докрай пределите на енджина.

 

Като минус бих отбелязал единствено, че въпреки цялата си щурост, играта все пак може да ви писне сравнително бързо. Градчето, колкото и да е детайлно, е сравнително малко като площ и може да се разгледа за отрицателно време. В далечината се забелязват очертанията на голям град, но до него не може да се стигне - може би в продължението. Така или иначе, след определено време идеята се поизчерпва и поне аз не успявах да задържа интереса си за повече от трийсетина минути на един път. Но след малко винаги се завръщах, защото бяха останали неразбутани пейки, несръгани пешеходци и недооблизани кофи за боклук. Важно е да се отбележи, че играта е интегрирана със Steam Workshop и скоро може би ще завалят модове, допълнения и всякакви други бонуси, които ще решат този проблем.

 

В края на краищата, Goat Simulator успява съвършено да постигне основната си цел - да бъде забавна! Което би трябвало да е основната идея на игрите, но като че ли малко я позабравихме, потопени в блатото от микротранзакции, четвъртити командоси, стрелящи по руснаци и лъскави роботи, съставени от десет милиарда полигона. Авторите от Coffee Stain Studios много добре разбират какво са създали и не се вземат много насериозно, а ни доставят порция чисто забавление, за което трябва да бъдат аплодирани. 

 
системни изисквания
Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2 или друг на 2GHz, DirectX 9.0c-съвместима видеокарта, 2 GB RAM, Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7, Windows 8
напиши коментар
 

1212 мнения
профил »
Nreth каза на 01.04.2014, 06:44 ?. :

Уникална!!! Какво друго може да се каже :D

4164 мнения
профил »
VK_ каза на 01.04.2014, 08:12 ?. :

Дочух слухове, че дори имало ачийвмънт да крашне играта =) Ако пооправят бъговете и пуснат някакви инструменти за генериране на съдържание играта ще стане доста популярна. Има какво да се желае от анимациите, но като цяло си е егати щуротията. Мисля, че успяха да уцелят абсолютната суша на читави заглавия и хората си я купиха понеже се чудиха с какво да си запълнят времето.

Между другото, някой видя ли новия Кармагедон? Вярно, че е "ърли аксес", но все пак, е доста зле. Изглежда в доста суров формат и според мен не си струва да се купува от сега.

154 мнения
профил »
horhe каза на 01.04.2014, 08:17 ?. :
Редактиран на 01.04.2014, 08:18 ?.

Дайте да сме честни. Тая игра, освен да гледаш любимият ти youtuber да я играе за нищо друго не става. А PCmania може ли да изпускате ревюта на толкова много игри (последен пример е Titanfall), ама на Goat Simulator да й отделите време?

1212 мнения
профил »
Nreth каза на 01.04.2014, 08:27 ?. :

До 2 месеца ще има толкова мода че ще забравиш за Titanfall или че само Pewdiepie я играе.

134 мнения
профил »
Terwell каза на 01.04.2014, 08:37 ?. :

Няма как да се върнем назад във времето и да направим повече ревюта, но ако е някаква утеха, в бъдеще планираме много повече съдържание, отколкото досега.

154 мнения
профил »
horhe каза на 01.04.2014, 14:09 ?. :

@Stealth Да утеха е, че ще има повече съдържание и се надявам да не изпускате поне големите заглавия без значение от платформата, на която са.
@Nreth Играта трябва да е интересна, когато е гола (без модове). Виж Skyrim. Без модове също е много забавна, тоест модът трябва да е само екстра. При Goat Simulator е пълна тъпня(освен 1-ия час), не може да се разчита само на модове да ти правят играта интересна.

1212 мнения
профил »
Nreth каза на 01.04.2014, 14:45 ?. :
Редактиран на 01.04.2014, 14:47 ?.

То и CS и DayZ излязоха като модове а сега ги виж.За Арма не бях чувал допреди DayZ. Някои модове представят една напълно различна игра . Може би ще видим подобна случка и с GOAT Simulator.Не се знае.

1544 мнения
профил »
Charcharo каза на 01.04.2014, 16:33 ?. :

Има модове, които са добри/по-добри от оригинала...
Винаги давам това за пример :
https://www.youtube.com/watch?v=710hkcurJ s4

И може би този мод:
http://www.moddb.com/mods/research-and-de velopment

Highly recommended :)

4164 мнения
профил »
VK_ каза на 01.04.2014, 21:31 ?. :

@ Charcharo - От как излезе Misery 2.0 все се каня да го изпробвам и все се разсейвам с други неща =)

529 мнения
профил »
ildana каза на 01.04.2014, 09:07 ?. :

По-шантава игра не бях виждал. :D

969 мнения
профил »
Serious Sam каза на 01.04.2014, 09:26 ?. :

GOTY!

пардон

GOATY!


1336 мнения
профил »
sollider каза на 01.04.2014, 10:30 ?. :
Редактиран на 01.04.2014, 10:32 ?.

Така като гледам има доста голямо преустройство в състава на PC Mania, като тръгнеш от модераторите и стигнеш до авторите. Това самo по себе си също е приятна изненада, а като прибавим и отсъствието на igra4a и Toxic, сайтът вече е точно това, което трябваше да бъде отдавна. Щом се отделя време за ревюта на толкова несериозни игри като тази, за напред очаквам да не се пропускат никакви заглавия, така че стига сте мърморили за статията. Пожелавам успех на новия проект и дано администрацията успее да измъкне сайта от калта, в която го хвърлиха бившите админи с нехайството си.

144 мнения
профил »
z1pp0o каза на 01.04.2014, 11:28 ?. :

Става за лигавня, но вчера след като направих всички работи ми писна и днес се чудя да я пусна ли да я трия ли.Иначе като замисъл е добре направена, има доста неща за правене в един макари така малък терен и не тази игра НЕ Е направена, за да я играе любимия ти ютюбър пюдипай, по-голям глупак от този не бях гледал, освен да се прави на ши**на ку**а и да пищи в слушалките ти друго не прави и все още не мога да разбера как може да има хора, които да му се кефят.(фенбойчетата да си задържат оргазмите, знам колко е велик за вас, pass on)

638 мнения
профил »
generalan1 каза на 01.04.2014, 17:29 ?. :

той не е ши**на ку**а той просто е FABULOUS!!!

10 мнения
профил »
mustkill каза на 01.04.2014, 22:03 ?. :
Редактиран на 01.04.2014, 22:03 ?.

Като събереш 25 милиона последователи тогава говори.Вярно 4е понякога е малко досаден и с високи децибели но според мен предлага забавление.Но за всеки влак си има хора

50 мнения
профил »
Addams family каза на 01.04.2014, 13:15 ?. :
Редактиран на 01.04.2014, 14:19 ?.

Може би повечето, който пишете тук сте набор 2001-2005 и не сте ходили никога на село. И ви е забавна тази игра. Трябваше да се казва Adventures of Super Goat, а не СИМУЛАТОР.

Автора писал неможе да познае мъжка коза от женска. Явно и той не е виждал на живо коза. Женските имат огромни цици (вимета) не са като на кравата ами висят направо до земята. Ето снимка:

http://www.pancharevo-bg.com/wp-content/uploads/2 010/11/%D1%81%D0%B0%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0 -%D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%B0.jpg

Играта е забавна за Американците защото никога не са виждали коза.
Писва за 1 ден. И според мен не трябваше да ползват стара СКЕЙТ игра за основа на играта.
Който иска да е играе бих му казал теглете от торентите 10 долара за това не си заслужават ще я играете максимум 2 дни.

И сега НАЙ-ВАЖНОТО американците явно са много прости ( ако играта е американска) във всяка друга игра вкарват сране и пърдене в игри в който героя е човек, робот, извънземен, но когато трябва да има СРАНЕ НА ДАРАДОНКИ няма.

Който е виждал истинска коза знае за кво говоря. Тоя звер почти постояно сере и зад него остават следи дарадонки с километри.

Псувайте ме на селянин дреме ми. Според мен играта не си заслужава парите, ако я бяха пуснали като някой инди игри да дадеш от 1 долар или колкото искаш щеше да е по-добре.
Който му е кеф да си е игра, а на който му е направила огромно впечетление ако иска да си я купува. Но ако ви се вижда тъпа и искате да я пробвате и след 1 ден да я ънинсталнете теглете от торентите.


1212 мнения
профил »
Nreth каза на 01.04.2014, 14:41 ?. :

Студиото май е шведско (или швейцарско? ).Надали всеки ден като си на село виждаш коза да лети, да взривява коли и всичко останало в играта. И какво ти пречи че не се изхожда в играта? Тука не е целта да се покаже скучния живот на една коза която сере през 2 секунди а на една измислена и със свръхестествени сили коза.

638 мнения
профил »
generalan1 каза на 01.04.2014, 17:47 ?. :

кръстена е Simulator на бъзик

50 мнения
профил »
Addams family каза на 01.04.2014, 14:49 ?. :
Редактиран на 01.04.2014, 14:51 ?.

Ем това е Тони Хоук игра с кодовете за взривове и нула гравитация.
Можеше да направят забавен симулатор с така да ги нареча козелски мисии. Да събориш кофата с млекото докато те доят. Да избягаш от плевнята.
Да се промъкваш в градини и къщи да ядеш храна.
Да се катериш да трошиш керимидите на хората на къщите. Да трябва да избягаш, когато дойде време да те заколят.
Козите правят доста такива шашави неща който могат да се вкарат в играта и да се чуства козелското преживяване.

Имаше навремето една игра Dogs Life за пс2 в, която се оправляваше едно куче и имаше такива неща да гониш кокошки да влизаш по на хората къщите. Имаше някви фърст пърсън мисии с кучешко виждане и надушване.

Тая игра трябваше да я кръстят, както казах Супер Козата или нещо такова в нея единственото общо с коза е че скина на героя ти е коза.

Може да се направи хумористичен симулатор на коза или прасе без да е летене и скейт номера.
Играта е скокове и взривове за който имаше кодове още в първите игри за Тони Хоук и Про скейт. И е само с една карта поне, като е скейт игра пуснете я с оригиналните мапове даже не трябва и да ги преработват ще бутате хората и ще подскачате.

1212 мнения
профил »
Nreth каза на 01.04.2014, 15:05 ?. :
Редактиран на 01.04.2014, 15:07 ?.

Тази игра е пародия ако не си разбрал....и какво толкова ти пречи това име??? Надали в близкото бъдеще някой ще се пробва да направи достоверен симулатор на коза.Дори като го пиша ми звучи смешно и нереалистично.

106 мнения
профил »
zamunda68 каза на 01.04.2014, 14:51 ?. :

So funny , i forgot to laugh ...

50 мнения
профил »
Addams family каза на 01.04.2014, 15:33 ?. :
Редактиран на 01.04.2014, 15:38 ?.

Nreth май грам не хващаш кво ти говоря.

Не съм казал да е достоверен. Оная игра Dog Life не беше симулатор, но беше много по- достоверно изживяването.

Казвам, че СКЕЙТ ИГРА е лоша основа за тая игра. То самата играе мод на скейт игра.

Да влизаш в градини да изяждаш доматите и лука на хората да те гонят с дървета да те бият. Да се катериш по плевни и къщи е забавно смешно и е много по- GOAT.
Да има други кози, който може да нападаш. Да станеш АЛФА козата която е шеф на стадото.
Могат да се измислят много по-добри мисии, а тук са решили да минат с лесното
падане и скачане.


GOAT SIMULATOR е ето тази игра. Играта има всичко раг долл опцията само дето в Гоат е сложен и кода колите да се взривяват и гравитацията да е по-слаба.

http://www.youtube.com/watch?v=zY_HTExRVPk

1212 мнения
профил »
Nreth каза на 01.04.2014, 15:53 ?. :
Редактиран на 01.04.2014, 16:01 ?.

Всеки с различен вкус ;) На мен тази игра ми харесва и не съм от този набор за който ме смяташ ;))

50 мнения
профил »
Addams family каза на 01.04.2014, 16:25 ?. :
Редактиран на 01.04.2014, 16:27 ?.

Ем така е различни са ни вкусовете на някой им се вижда, като THE ULTIMATE GOATY EXPERIENCE.
А за мен е Скейт игра с няколко включени чийт кода (за взривове и летене, слаба гравитация).
Не е достатъчно GOATY за мен.

1212 мнения
профил »
Nreth каза на 01.04.2014, 17:13 ?. :

Никой не смята че това е GOTY просто се майтапим с това защото е невъзможно.Никой не смята тази игра са достоверен източник на КОЗА.Всички я смятат за някаква подигравка,пародия и други.А това за скейта може да е вярно но можа да не е.Най–важното е че е забавна и добра за убиване на време но не и за сериозно играене.

746 мнения
профил »
Blackbird каза на 01.04.2014, 20:06 ?. :

Skate 3 играл ли си...? Там ако изрично не търсиш бъгове и гличове играта си върви както очакваш от скейт игра, друг е въпроса, че физичния енджин позволява да се правят адските магарии.

При тая меко казана велика игра, бъговете са си направо feature :D, то цялата игра е един огромен бъг, което не и пречи да е адски разтоварваща и готина.

2206 мнения
профил »
iddqd каза на 01.04.2014, 19:06 ?. :

Тая игра вече има повече коментари от новоти диабло 3.

13 мнения
профил »
bitaljus каза на 03.04.2014, 08:12 ?. :

само аз ли като прочетох следното нещо "В нея играчът поема контрол над неразрушима бойна машина, изтъкана само от чиста изпепеляваща омраза и задвижвана от вледеняващо зло," си помислих че става дума за жена а не коза :D

1212 мнения
профил »
Nreth каза на 03.04.2014, 08:59 ?. :

Коза, жена...каква е разликата :D

218 мнения
профил »
TheAlpha534 каза на 03.04.2014, 09:34 ?. :

Е сега да не обиждаме жените, ако ставаше въпрос за жена играта щеше да е Симулатор за овцИ, на за кози. XD

1885 мнения
профил »
Sentry каза на 03.04.2014, 18:00 ?. :

Игри като тази са смъртта на game индустрията.

114 мнения
профил »
fElder каза на 03.04.2014, 18:13 ?. :

Оооо, щом мислиш така, чакай само да започнат да я модват. :D

4164 мнения
профил »
VK_ каза на 03.04.2014, 19:18 ?. :

Сентри, не се преструвай, виждал си и по-зле.

1885 мнения
профил »
Sentry каза на 04.04.2014, 17:31 ?. :

Nope, не съм.

154 мнения
профил »
vladitan каза на 04.04.2014, 09:17 ?. :

бре тая коза има оценка колкото почти диабло рийпър оф соулс....аrе you crazy man

4164 мнения
профил »
VK_ каза на 04.04.2014, 10:37 ?. :

Върху каква база стъпваш та да сравняваш двете игри?

1885 мнения
профил »
Sentry каза на 04.04.2014, 17:32 ?. :

На база оценка поставена от PC Mania?

1212 мнения
профил »
Nreth каза на 04.04.2014, 17:53 ?. :
Редактиран на 04.04.2014, 17:54 ?.

Тази система от 6 звезди понякога създава грешни впечатления у някои потребители.Тази половин звездичка всъщност е доста голяма разлика.Подобни "недоразумения" съм ги виждал в много сайтове с нисък максимум. Предлагам на РСМ да увеличат максимума от 6 звезди на 10 и да има други оценки освен 2.5 или 3.0 (просто примери) като например 3.4 или 5.1. Така мисля че ще се получат по-добри крайни оценки.

1885 мнения
профил »
Sentry каза на 04.04.2014, 22:07 ?. :

Дай да видим друга игра тогава, с по-малко звездички - Thief. Като минуси там са показани:
Посредствен изкуствен интелект
Недоразвита бойна система
Не особено интересна история
Бъгове

Тук имаме липса на бойна система, никакъв изкуствен интелект, никаква история и много повече бъгове, но нито едно от тези неща не е сложено като минус. Защо? Да не би като играеш като коза това да оправдава липсата на какъвто и да е смислен gameplay? Да не би това, че бъговете ги рекламират, да ги правят по-малко бъгове?

556 мнения
профил »
ciborg каза на 08.04.2014, 11:53 ?. :

Като (ако) цъкаш point & click куестчета търсиш ли им бойната система? Не можеш да сравняваш игри от различни жанрове (ако Goat Sim. въобще има такъв) на база геймплей елементи. Тази игра е точно това, което претендира да бъде - неангажираща, забавна и много бъгава. Не е игра, в която да бозиш 1000+ часа, но е приятна и разпускаща. За всеки влак си има хора, а всички имаме нужда да изпуснем парата от време на време и (според мен) Goat Simulator е перфектна за това.

1885 мнения
профил »
Sentry каза на 09.04.2014, 05:41 ?. :

То и в Thief целта не е да се биеш, но ето, че имаме критика за това там. Идеята е, че gameplay-а на тази игра е напълно недоразвит и освен да блъскаш картонени кутии, няма какво друго да правиш. Ако това те кефи - аз искрено те съжалявам.

556 мнения
профил »
ciborg каза на 10.04.2014, 10:16 ?. :
Редактиран на 10.04.2014, 10:17 ?.

В Thief битките и убийствата може да не са основна цел, но присъстват, което означава, че трябва да им бъде обърното внимание в едно ревю. А ако на теб не ти се ще поне от време на време да блъскаш и чупиш разни предмети (било то виртуални или реални) ти завиждам за спокойствието и нервите, с които разполагаш. Доколкото си спомням, идеята на игрите някога беше да забавляват и отпускат, а в днешно време всички такива биват брутално оплюти от "хардкор" геймърите, които не зачитат нищо, ако не се играе с пот на челото.

1885 мнения
профил »
Sentry каза на 10.04.2014, 11:18 ?. :

Не мисля, че блъскането на картонени кутии може да се характеризира като забавление, ако си минал 10 годишна възраст.

556 мнения
профил »
ciborg каза на 12.04.2014, 12:05 ?. :

Дейба тоя Steam бил пълен с 10-годишни `лапета, дето крадат кредитните карти на татковците си. Блъскането на кутии е фън до живот. Наречи ме глупав и инфантилен, ако искаш, ама нямаш валидни аргументи. Аз лично нямам време да играя Goat Sim., но смятам, че е фън и е солидна времегубка за успокояване на нервите след дълъг ден.

1885 мнения
профил »
Sentry каза на 13.04.2014, 06:41 ?. :

Нямам валидни аргументи? Ти казваш, че barebones engine demo с 1 единствена активност в него е солидна игра и после ми казваш, че аз нямам валидни аргументи? Много съжалявам, че ти и много други сте се хванали на тоя goat-and-bug-exploitation, но това не е добра игра. Това е gaming алтернативата на снъф порно с монахини - толкова е различно от всичко останало, че хората не забелязват колко е просто и глупаво, а само гледат в захлас без да мислят за това, което виждат.

134 мнения
профил »
Terwell каза на 04.04.2014, 23:22 ?. :

Поне аз оценявам всяка игра сама за себе си, така че е излишно да се правят сравнения между две игри на базата само на звездичките. Тази игра по-добра ли е от Diablo III: RoS? Разбира се, че не. Докато я играеш усеща ли се като 5 от 6? Поне според мен да.

769 мнения
профил »
Soviet Reunion каза на 05.04.2014, 19:03 ?. :

Уникално глупава игра...

769 мнения
профил »
Soviet Reunion каза на 08.04.2014, 15:00 ?. :

Почна се:

https://www.kickstarter.com/projects/849914695/ca t-simulator

230 мнения
профил »
DarkAvenger89 каза на 12.04.2014, 08:45 ?. :
Редактиран на 12.04.2014, 08:46 ?.

На мен лично играта ми хареса. Но си признавам, че я изпиратствах. Не бих дал пари за несериозна игра....Anyway... Козата е игра, на която да се радваш на пълният и дебилизъм с приятели, докато за препоръчване сте обърнали, няколко бири. Създадена е именно с таква цел и според мен си изпълнява предназначението перфектно.

А всеки, който даде пари за направата на котешки симулатор според мен трябва да поеме главната роля в козешкият. Що ли ?! Щото 1во - котките са лейм и изобщо не могат да се сравняват с култа на животно като коза или говедо и 2ро това е долно плагиатство от една успешна с ъъъ уникалността в откровената си дебилност игра.
напиши коментар
 
ОЩЕ ЗА ИГРАТА
Goat Simulator

новини:
Според тях закупуването на правото на ексклузивно разпространение се отразява добре на студиата, които сключват тази сделка.
Резултатът е шантаво допълнително съдържание, което ще бъде безплатно за всички, които притежават една от двете оригинални игри.
Версиите на играта за конзолите на Sony ще излязат на 11 август.
ОЩЕ ИГРИ ОТ ЖАНРА
Shift 2: Unleashed 124
Colin McRae: DiRT 2 44
The Sims 3 43
Tom Clancy's H.A.W.X 32
X3: Terran Conflict 19
Operation Flashpoint: Dragon Rising 18
Guitar Hero: World Tour 17
F1 2013 15
The Sims 4 15
The Sims Medieval 14