facebook facebook
 
 
ХАРДУЕР » системи
 
   
 
GeForce GTX Battlebox вече и у нас
28.05.2017 | автор:


Вносител:

сайт на продукта »

За мнозина сглобяването или изграждането на персонален гейминг компютър  може да бъде труден процес.  Затова NVIDIA работи с най-добрите производители на системи и професионални геймъри, за създаването на новото поколение компютри GeForce GTX Battlebox.

GeForce GTX Battlebox е мощна платформа за игри, която дава на потребителите всичко необходимо, за да подобрят играта си: най-добрите графични процесори, памет и екрани, които са проектирани да работят безпроблемно за най-гладкото и леко PC изживяване! Независимо дали става въпрос за опитен MOBO геймър, който иска да подобри кликванията си в минута или начинаещи фенове на PC игрите, Battlebox предоставя следните варианти:

GeForce GTX Battlebox Ultimate - готови за битка с най-добрата игрална машина, независимо дали потребителите са първокласни стрелци или eSports професионалисти, Batttlebox Ultimate съчетава екстремната мощност на GeForce GTX графична карта с най-новия високопроизводителен хардуер, който ще поднася невероятно преживяване на играчите всеки път. Пригответе се и играйте като професионалисти. Battlebox Ultimate е перфектен за тези, които търсят VR Ready платформи или искат да се насладят на игри в зашеметяваща 4K резолюция.

GeForce GTX Battlebox Essential - стъпете в битката на арената с Battlebox Essential. Препоръчителна платформа за касовите топ игри като Overwatch и League Of Legends. Най- новото поколение GeForce GTX графична карта предоставя 1080P при 60 кадъра в секунда. 

напиши коментар
 

160 мнения
профил »
Aleksander каза на 10.06.2017, 17:23 ?. :

Препоръчителна платформа за касовите топ игри като Overwatch и League Of Legends. Най- новото поколение GeForce GTX графична карта предоставя 1080P при 60 кадъра в секунда.

Правилно ли чета ?!!?
Игри ,като Leageuf of Legends съм подкарвал и на най-слабите компютри. Това е абсурд. Да напишат някое по тежко заглавие ,че това е гавра .....

180 мнения
профил »
Grubiqn каза на 17.07.2017, 09:12 ?. :

Гледах ги в Десктоп.бг може ли компютър уж най-висок клас да е без водно охлаждне,а с вентилатори....4500лв за вентиларно охлаждане....мерси :) предпочитам да си сглобя машината както и направих преди 2 години за 3 пъти по-ниска цена,вместо да грухна 5к лева за имитация на сериозна машина....
напиши коментар
 
ПРОДУКТ НА СЕДМИЦАТА  

Монитор: Acer Predator XB240H

ОЩЕ системи
ADATA представи XPG INFAREX гейминг сет 598
Първи поглед: Dell Alienware X51 99
PSP Go - началото на една нова ера? 42
Таблет: Lenovo Tab3 10 PLUS 33
Mini PC: ASRock Core 100HT 32
Лаптоп: Acer Aspire 8930G 30
Лаптоп: Getac X500 26
Storm Annihilator Max Gaming Edition 24
PS4 с FIFA 17 във Виваком 24
Конзола: Nintendo 3DS 22