facebook facebook
 
 
 
   
 
Gaikai вече е "готова да започне"
03.11.2010

Услугата за онлайн стрийминг на РС игри Gaikai е на прага на своя старт, съобщи лично нейният съосновател Дейвид Пери. По време на своя реч на London Games Conference Пери с гордост обяви, че новата услуга е намерила изненадващ съюзник в световноизвестен геймърски сайт.

"Gaikai е готова да стартира и вече нанасяме последните щрихи. Но буквално в последния момент много голям американски геймърски сайт ни потърси с предложение да участва в нашите бета тестове. Ако сделката се осъществи, записването за бетата ще става през въпросния сайт. Ако не, имаме готовност да изпратим над 100 000 покани на нашите потребители, които да участват в нея".

Пери обясни, че бета тестовете се налагат, защото "трябва да сме напълно сигурни, че Gaikai е в състояние да поддържа всяка една възможна РС конфигурация".

Звучи вълнуващо, нали? А ако имате собствено мнение относно бъдещето на услуги като Gaikai и OnLive, може да го споделите в темата на седмицата, посветена именно на тях.

 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Gaikai

новини:
Отвъд Океана технологията за онлайн стрийминг на по-стари PlayStation заглавия ще се появи малко по-рано, но все още предстоят сериозни бета тестове.
Сайтът на онлайн платформата за игри претърпя редизайн и вече изобразява кадри от култови PS3 игри като God of War 3, Uncharted и Killzone.
OnLive и Gaikai са в състояние да натрупат огромни печалби, твърди нов аналитичен доклад. Така де, при положение, че изобщо успеят да се задържат на пазара.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122