facebook facebook
 
 
 
   
 
GTA 4 ще се завърне в Steam
19.02.2020

Нико Белик се завръща, след като Rockstar обявиха, че Grand Theft Auto 4 отново ще бъде достъпна в Steam. Това ще стане на 19-ти март тази година. Уви, играта ще претърпи една драстична промяна - тя ще се завърне в Steam без никакъв мултиплеър и онлайн класации. Това е така, тъй като Microsoft вече не поддържат Games for Windows Live - услугата, която GTA 4 използваше, за да могат тези неща да функционират на PC.

Уви, това далеч не изчерпва списъка с неща, които ще липсват в играта. Въпреки, че имат по-скоро козметичен ефект, от играта все пак ще липсват радиостанциите RamJam FM, Self-Actualization FM и Vice City FM. Добрата новина е, че те ще липсват само временно и се очаква по някое време след завръщането на играта да бъдат добавени отново.

Ако вече притежавате играта, ще трябва да свалите ъпдейт, който ще ви позволи да я играете и след 19-ти март. Той е задължителен, тъй като Grand Theft Auto 4 и нейното DLC "Episodes from Liberty City" ще бъдат заменени от Grand Theft Auto 4: Complete Edition, което предоставя двете неща в един общ пакет. Промяната не би трябвало да се отрази върху вашите сейфове, тъй като те ще бъдат прехвърлени към новата версия без проблем. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Grand Theft Auto IV

новини:
Все още не е ясна причината за това, но спекулации не липсват.
Лъскавият визуален мод за екшън приключението с отворен свят на Rockstar получи ъпдейт, който за пореден път увеличава качеството на графиката в играта.
Компанията Take-Two изнесе интересни данни относно количествата от различните й игри и поредици, които са били пуснати в продажба на пазара до сега.

Ревю:
Струваше ли си чакането? Да, ако това, което искате е една кървава, вандалски жестока и вулгарна във всяко едно отношение игра.

Превю:
Разбира се, че революция в геймплея не се очаква. Има много променливи в гейм индустрията, но едно правило доминира - ако нещо работи добре, не го променяй.

Чийт:
Нико Белич има един-единствен верен приятел - мобилния си телефон. Добави следните номера в списъка си за бързо набиране.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122