facebook facebook
 
 
 
   
 
From Software и Джордж Мартин работят по съвместен проект?
21.05.2019

Създателите на Demon Souls, Darks Souls, Bloodborne и най-новия хардкор хит Sekiro: Shadows Die Twice – From Software, и създателят на поредицата „A Song of Fire and Ice“ - George R. R. Martin, изглежда са обединили сили и работят по ново заглавие, което се очаква да бъде обявено следващия месец, на пресконференцията на Microsoft по време на Е3. Според източници близки до From Software, проектът е в разработка от три години и два от елементите, които включва, са отворен свят и езда.

Колаборацията между студиото и G.R.R. Martin едва ли изненадва хората, запознати с творчеството и на двете страни. Игрите на From Software до голяма степен отговарят на световете, които създава Мартин, и игра с отворен свят от From Software, чийто сюжет да е написан от Джордж Мартин изглежда като идеалното решение, още повече че From Software са отворени за експерименти с Dark Souls формулата, след излизането на Dark Souls 3.

Допълнителни детайли за сега са неясни, но не можем да се оплачем от липса на слухове. Според такива, тръгнали от 4Chan, светът в играта ще е базиран на скандинавската митология – явно оформяща се нова мода, след успеха на God of War и слуховете за предстоящата Assasin’s Creed Ragnarok. Геймплейният стил, степента до която Мартин ще участва в проекта, както и това дали играта ще има „easy mode“ – си остават мистерия. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
From Software

новини:
Според нови слухове съвместната игра ще се казва "Great Rune", но няма да предложи пълноценно open world изживяване.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122