facebook facebook
 
 
 
   
 
F.E.A.R. 2: Project Origin е златна и ще излезе на пазара на 10 февруари
27.01.2009

WBIE съобщиха, че F.E.A.R. 2: Project Origin е достигнала златен статус и ще излезе на пазара на 10 февруари.
По отношение на геймплей, очакват ни няколко промени както в системата за възстановяване на кръв, която вече прилича по-скоро на Call of Duty и на Halo, така и в броя на оръжията, които можем да носим в себе си. Ако във F.E.A.R. той бе ограничен до три, то в Project Origin ще разполагаме с още един допълнителен слот.
Като едно от най-яките нововъведения в Project Origin обаче се очертават големите бронирани роботи, в които ще можем да се качваме и да сеем хаос по напълно унищожимото бойно поле.
Що се отнася до историята, Project Origin ще подхване събитията, разиграли се малко преди края на първия F.E.A.R, когато отряд на специалните сили е изпратен на рутинна мисия в град Аубърн, разтърсен от свръхестествени експлозии. Ще може ли да спрете Алма отново? 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
F.E.A.R. 2: Project Origin

новини:
Той ще се казва Reborn и засега от Monolith говорят само за XBOX 360 версия, която ще бъде пусната през август, но е възможно по-късно да се появи и за PC.
В най-новия пач v1.03 за F.E.A.R. 2 ще открием и прословутия пакет от мултиплейър карти, озаглавен Toy Soldiers, който ще смали играчите до няколко сантиметра!

Ревю:
Ако за първата част ви трябваше нечовешка машина, за да я подкарате гладко на най-високи детайли, то сега продължението изглежда не чак толкова претенциозно.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122