facebook facebook
 
 
 
   
 
Epic ще нанесат съществени промени по мачмейкинга на Fortnite
23.09.2019

Epic планират да нанесат множество промени във Fortnite, всички от които фокусирани върху това да подобрят мачмейкинга в Battle Royale режима. Според самите тях, стратегията, върху която е изграден мачмейкинга е непроменена от старта на играта през 2017 г. Това обаче ще се промени със следващия ъпдейт, като Epic твърдят, че той ще внесе подобрена мачмейкинг логика. Тя от своя страна ще направи по-добро групирането на играчите със сходни умения и по този начин играта ще предложи по-справедливи мачове.

Ъпдейтът, който ще внесе промените, е 10.40 и ще се появи по някое време тази седмица. Epic заявяват, че ще наблюдават и тестват влиянието, което той оказва, за да може евентуалните проблеми да се изчистят с бъдещите ъпдейти. В сезон 11 пък ще ни очакват ботовете, за които Epic обещават, че успешно ще копират поведението на човешките играчи. Тяхното основно предназначение да помогнат на играчите да подобрят своите умения. Ботовете няма да са част от competitive мачовете.

Все още нямаме ясна дата за излизането на Сезон 11 на Fortnite, но очакванията са, че той ще се появи през първата половина на октомври. Какво друго ще донесе той – можем само да гадаем. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Fortnite

новини:
И трите режима на играта ще изоставят Early Access етикета след почти три години
Компанията е забелязала нов метод за заобикаляне на правилата в турнирите
По време на стрийма те ще разцъкват Fortnite.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122