facebook facebook
 
 
 
   
 
Epic пак погват чийтърите във Fortnite
21.01.2020

Epic въвеждат нови политики за борба с нов метод на измами в организираните от тях турнири по изключително популярната си игра Fortnite през 2020 г. Компанията ще наказва играчи, които си „сигнализират" едни на други, което вече се приема за начин за заобикаляне на правилата.

Миналата година Epic са забелязали, че играчи си изпращат скрити сигнали - противници замахват с кирката си, правят емоут, хвърлят играчки или просто подскачат без причина, за да „говорят" един с друг. Това би могло да е проблем например във Free for all мач - двама или повече играчи, които неофициално се договарят да работят заедно, за да се справят по-лесно с останалите, които играят сами.

Поради тази причина, тази година Epic ще наказват „всеки вид комуникация в играта". Хората, хванати да си изпращат сигнали, ще бъдат предупреждавани за нерегламентирано сътрудничество. При повторно провинение, наказанията ще са по-сурови.

Компанията със сигурност вземат насериозно състезателните си мачове, но новите правила без съмнение ще са доста трудни за прилагане. На това мнение е и Ninja, един от най-популярните играчи на Fortnite, който определи системата като потенциално проблематична. Конкретно той коментира, че дори невинно действие като подскачането може да е причина за наказание. От Epic уверяват, че всяко наказание ще бъде давано само след съгласие между няколко различни съдии, така че безобидните подскачания няма да бъдат санкционирани.

 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Fortnite

новини:
И трите режима на играта ще изоставят Early Access етикета след почти три години
По време на стрийма те ще разцъкват Fortnite.
Освен това обещават Сезон 11 да вкара ботове в играта.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122