facebook facebook
 
 
 
   
 
EA на път да постигнат рекорд на Гинес за най-мразен коментар
06.09.2019

Имаше един разказ на Илф и Петров „Пагубното опровержение“. В него ставаше дума за директор, който бива осмян заради злоупотребата си с положение, от анонимен подчинен. Вместо да се покае обаче, той решава да използва всичките си сили, за да защити публично деянията си и резултатът беше автогол, след автогол. В подобна ситуация се озоваха и от Electronic Arts, които са на път да счупят рекорд на Гинес за най-downvote-ван коментар в Reddit, на всички времена.

Коментарът е свързан с бурята, която се разрази заради спорните решения, които представляваха loot кутиите в хита Star Wars: Battlefront 2, който излезе през 2017 г. Някой от маркетинг мениджърите е решил да застане на пътя на хорското недоволство и публично в Reddit да защити механиките, залегнали в играта, без да си дава сметка срещу какво се изправя. Коментарът в последствие е получил 667 821 гласа (и някак си е получил и 109 Reddit Gold Awards), след като успява да привлече към себе си вниманието на всеки, който си има на понятие от проблема и лакомията на ЕА. От EA (логично) влязоха в режим на обяснение и всеки от техните коментари беше солидно downvote-нат.

Нещата обаче не спират до тук, тъй като коментарът е на път да получи признание за световен рекорд на Гинес, за най-downvote-ван коментар в Reddit. Това е било забелязано от потребителя „-amsha-”, който е открил коментара в най-новото издание на Световните рекорди на Гинес и споделил скрийншот в Star Wars subreddit-а. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Star Wars: Battlefront II

новини:
Популярният онлайн шутър Paladins стана поредната игра, въвела модела на микротранзакциите и геймърите закономерно не са доволни.
На същата дата ще може да свалите пакета от мисии Resurrection, които разказват историята на възхода на First Order.
С това се опровергава слуха от май тази година, че поне PlayStation 4 версията ще работи с PlayStation VR.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122