facebook facebook
 
 
 
   
 
EA баннаха FIFA играч и стриймър от всичките си игри и услуги
25.02.2020

През ноември 2019 г. коментаторът и стриймър на FIFA игри - Kurt0411 - е бил баннат от FIFA 20, от издателя Electronic Arts. Нещата обаче не спират до тук, след като от понеделник той вече е баннат от цялото портфолио от игри и услуги на EA.

В официално съобщение, пуснато вчера, EA обясняват, че причините са повтарящи се сериозни нарушения. Съобщението е пуснато в Twitter, като в него издателя пояснява, че Kurt0411 е баннат от FIFA състезания и live събития, след като отправил заплахи към служители и други играчи. В деня след бана, множество служители на EA са се оказали с хакнати Twitter акаунти, като през тях били публикувани съобщения в подкрепа на Kurt Fenech.

Самият Fenech е доста критичен по отношение на EA, както през своя YouTube акаунт, така и през Twitter, където той има над 93,9 хил. последователи. Той обвинява компанията в „тирания“ и „глупости“. В не чак толкова далечното миналото той също е бил доста гласно критичен към FIFA игрите, като конкретно последната е отправял обвинения към ЕА, че са „направили всичко през тази година, но не и да погледнат към себе си и да признаят, че са я прецакали. Те сами са убили своята игра и своя е-спорт.” Той коментира наложената му в понеделник забрана, чрез серия от публикации в Twitter, заявявайки, че има конспирация срещу него.

В своята публикация EA заявиха, че Fenech продължава да публикува обидни и заплашителни съобщения и видеа в социалните мрежи, отнасящи се до служители на EA и състезатели, като окуражава и други да постъпват така. Неговите съобщения са пресекли линията на благоприличие и са се изродили в изключително личностни нападки. От компанията допълниха, че са винаги отворени за отзиви и конструктивна критика. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Electronic Arts

новини:
Това е най-силното второ тримесечие в 38-годишната история на Electronic Arts.
Electronic Arts преобразуват Ghost Games в софтуерно-инжененрен хъб, разработката на бъдещите Need for Speed заглавия ще бъде поверена на Criterion.
Electronic Arts прекратиха ексклузивността на заглавията си.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122