Dying Light: Hellraid излиза на 23-ти юли

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Преди няколко години Techland – създатели на хитовите Dead Island и Dying Light – обявиха фентъзи бойната игра от първо лице Hellraid. Тя трябваше да бъде насилствена и брутална екшън игра, но разработката ѝ беше прекратена, когато Techland решиха да се фокусират върху Dying Light 2. Проектът обаче явно не е забравен съвсем, тъй като той ще получи втори живот.

Не, Hellraid все пак няма да излезе самостоятелно, но все пак ще се появи под формата на DLC за Dying Light и то съвсем скоро. Dying Light: Hellraid ще излезе на 23-ти юли за PS4, Xbox One и PC. Това, което е по-интересно е, че вие бивате изпратени директно в ада, след като използвате аркаден автомат. Веднъж озовали се там ще се борите срещу демони, с помощта на брадви, чукове, мечове и т.н. Ще можете да играете Hellraid както кооперативно, така и самостоятелно. В клането на демони могат да се включат до четирима играчи заедно.

Любопитното е, че Techland никога не са обявявали официално прекратяването на работата по Hellraid. Не е изключено DLC-то да е само тийзър, за нещата които Techland са планирали.