facebook facebook
 
 
 
   
 
Dying Light: Hellraid излиза на 23-ти юли
27.06.2020

Преди няколко години Techland - създатели на хитовите Dead Island и Dying Light - обявиха фентъзи бойната игра от първо лице Hellraid. Тя трябваше да бъде насилствена и брутална екшън игра, но разработката ѝ беше прекратена, когато Techland решиха да се фокусират върху Dying Light 2. Проектът обаче явно не е забравен съвсем, тъй като той ще получи втори живот.

Не, Hellraid все пак няма да излезе самостоятелно, но все пак ще се появи под формата на DLC за Dying Light и то съвсем скоро. Dying Light: Hellraid ще излезе на 23-ти юли за PS4, Xbox One и PC. Това, което е по-интересно е, че вие бивате изпратени директно в ада, след като използвате аркаден автомат. Веднъж озовали се там ще се борите срещу демони, с помощта на брадви, чукове, мечове и т.н. Ще можете да играете Hellraid както кооперативно, така и самостоятелно. В клането на демони могат да се включат до четирима играчи заедно.

Любопитното е, че Techland никога не са обявявали официално прекратяването на работата по Hellraid. Не е изключено DLC-то да е само тийзър, за нещата които Techland са планирали. 


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Dying Light

новини:
Dying Light излезе преди повече от три години и наистина е похвално, че полското студио Techland продължава поддръжката толкова дълго.
Изтупайте прахта от вашия диск с Dying Light, защото зомби екшънът е на път да получи цели 10 нови DLC пакета.
Тя се прави не от кой да е, а от полското студио Techland, което не крие амбициите си за заглавието.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122