Dusk Golem сподели нова информация за Resident Evil 4

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

През април стана ясно, че Capcom вече усилено работят на Resident Evil 4 Remake. Въпреки, че играта няма да се появи скоро, човекът, който е отговорен за всички течове на информация относно предстоящи Resident Evil проекти, която информация в последствие се оказва вярна – Dusk Golem – сподели нови детайли около предстоящия римейк.

Според него Resident Evil 4 ще предложи разширена история и нови зони в нивата. По-специално Dusk Golem акцентира върху dr. Salvador, така че най-вероятно можем да очакваме разширена сюжетна линия в тази посока. Той прави също така и някои предположения по отношение на излизането на играта. Според него тя ще излезе през 2022 г. или 2023 г. и ще бъде изцяло Next-Gen заглавие. Екипът, работещ над играта, също се е увеличил.

Разбира се с оглед на големия период, който ни дели от излизането на играта, много от нейнтие аспекти могат да претърпят промени. Според Dusk Golem също така не трябва да очакваме официален анонс в скоро време, тъй като в момента Capcom са фокусирани върху промотирането на Resident Evil 8.