facebook facebook
 
 
 
   
 
Duke Nukem 3D се завръща
28.08.2016

Тази есен легендарният шутър Duke Nukem 3D навършва 20 години и по всичко личи, че феновете на играта ще бъдат зарадвани с преработена версия, която да отбележи нейната годишнина.

Дебютирал за пръв път през 1996 г. на РС, шутърът се помни най-вече със своя груб хумор и с това, че е една от първите популярни FPS игри, коти осе възползваха от популярността на новия жанр, породена то Doom. В момента, официалният сайт на играта отброява времето до предстоящия анонс по-късно тази седмица, който трябва да стане на 2-ри септември. Именно на този ден студиото Gearbox има участие на голямото геймърско изложение PAX West и е изключително вероятно точно там да чуем и съобщението.

В интернет вече изтече информация, че името на преработената версия ще бъде Duke Nukem 3D: World Tour и по нея работи студиото Nerve Software.  Играта ще предложи кооперативен режим и мултиплейър,  преработена графично оригинална версия, както и ново съдържание, което досега не сме виждали.
 

напиши коментар
 


220 мнения
профил »
radi каза на 28.08.2016, 21:21 ч. :

Добре е
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Duke Nukem Forever

новини:
Това трябва да стане на 1 декември, потвърди шефът на студиото Ранди Пичфорд.
Gearbox обяви, че преработената версия Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Edition World Tour ще бъде пусната на 11 октомври.
Според нови съдебни документи, студиото 3D Realms може да си върне правата върху своето най-известно IP - Duke Nukem.

Ревю:
Какво получаваме след близо 15 години търпение и лъжливи обещания? В най-добрия случай - една посредствена игра с грозна графика и плоски шеги.

Превю:
Не бих се изненадал, ако това превю се окаже десетото подред, което ние в PC Mania сме правили през последните 12 години. Но със сигурност ще бъде последното!

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122
Blizzard също прави разпродажба на игри 122