facebook facebook
 
 
 
   
 
DooM: Eternal е най-силното заглавие на Bethesda за последните няколко години
24.03.2020

Разчленяването и разкъсването на демони явно е по-популярно отвсякога, защото DooM: Eternal (продължението на DooM от 2016-та) отбеляза нов рекорд за целия франчай, след като достигна до 100 000 играчи едновременно в Steam. Според издателите Bethesda в сравнение с предишната игра, DooM: Eternal има двойно повече приходи за дебютния уикенд, а също така играта бе и най-продаваната игра в Steam за този период.

Броят играчи едновременно в Steam е доста по-висок от всички останали по-нови заглавия на Bethesda. Wolfenstein II: The New Colossus успя да достигне едва 16 000, докато DooM (2016) успя да удвои този резултат. Да не забравяме и ситуацията с глобалната пандемия, която тласна човечеството в търсене на някакви развлечения, докато стои затворено вкъщи. Трябва да отбележим, че продажбите на физическите копия на играта са по-слаби, спрямо тези на предшественика ѝ, но това определено не е тенденция за другите канали, по които се предлага заглавието. Точно цифри за финансовия успех на DooM: Eternal все още не са обявени, но директора на продажбите на Bethesda Рон Сегер вече благодари на милионите фенове, в своето обръщение към общността на играта.

Играта беше приветствана и от критиката като революционизираща жанра със своята динамика и напрегнати битки. Ние също няма да я подминем, очаквайте скоро и нашето детайлно ревю за DooM: Eternal. 

напиши коментар
 


153 мнения
профил »
Toadragon каза на 26.03.2020, 10:36 ч. :
Редактиран на 26.03.2020, 10:39 ч.

Първо във тази част кръвта и насилието е по малко от предишната. Фаталните удари са скучни и неоригинални .Някой звучат все едно разкъсваш балон.Чудовищата имат много по лош дизайн и са по ниски от преди.Сега се разкъсват все едно откъсваш парчета тиква.
Напрегнатите битки са защото. Имаш малко патрони не се намират лесно и нараняват прекалено слабо чодовищата .Лесно могат да те наранят дори по лесно от предната част .Имаш животи все едно си Супер Марио . Живот без патрони не променя нещата. По просто си направен по слаб .
Доом 2016 пушка 60 патрона .
Новата пушка 24 патрона .
120 лева за игра която е дълга колкото предишната .
Тосе знае защо толкова е харесват . Всяка година стандарта пада на игрите и повечето хора не им пука вече .
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
DooM: Eternal

новини:
Винаги сте си мечтали да убивате демони в DOOM, на фона на атлетичното тяло на DOOM Guy, подскачащо из нивата?
Преди да видите ревюто, защо не пробваме заедно самата игра?
От Bethesda ни дават информация и каква конфигурация е нужда, за да подкараме играта на максимум.

Ревю:
Най-добрият шутър до този момент.

Превю:
Ако поне малко имате интерес към FPS-ите, навярно отбелязвате дните до излизането на DOOM Eternal или поне сте си направили олтар със свещи и пентаграм.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122