facebook facebook
 
 
 
   
 
Discovery Tour-овете на Assassin's Creed Origins и Odyssey са безплатни в Uplay
14.05.2020

Вчера ви съобщихме, че GTA V е безплатна в Epic Games Store до 21 май, а днес допълваме безплатния каталог за седмицата с още две предложение – Discovery Tour режимите на Assassin’s Creed Origins и Odyssey.

Последните две части на хитовата поредица на Ubisoft направиха някои промени в геймплейно отношение, които предизвикаха противоречия из геймърските среди. Изоставянето на стелт механиките и по-екшън ориентираният геймплей се харесаха на едни геймъри, а на други не. Един факт обаче е неоспорим – и двете игри притежават красиви и пълнокръвни светове, с тонове информация и малки детайли, които заслужават да им отделите време.

Навярно ще се съгласите, че докато се промъквате между тежковъоръжени стражи и се опитвате да останете незабелязани, планирайки следващият си смъртоносен ход, е напълно възможно да пропуснете голяма част от всички тези неща, които карат световете им да се чувстват живи. На помощ идват изследователските режими на Assassin’s Creed Origins и Assassin’s Creed Odyssey, които са безплатен бонус при закупуването на игрите. Те ви предоставят уникалната възможност да се впуснете в интерактивно пътешествие в Древността и да се запознаете отблизо с културата, архитектурата и обичаите на тези две древни цивилизации. Discovery Tour-овете на двете игри включват пълните светове на игрите на Ubi и „тежат“ около 50 GB всяка. Може да се впуснете в самостоятелно изследване на древните светове или в компанията на виртуален гид, все едно сте в интерактивен музей.

Assassin’s Creed Origins и Odyssey Discovery Tours са ще бъдат безплатни за сваляне до 21 май през UPlay.

  


напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Assassin's Creed

новини:
От трейлъра става ясно, че навярно ще станем свидетели от първо лице на военните действия между викинги и англо-саксонци датиращи от втората половина на 9 век.
Assassin's Creed, Splinter Cell и Ghost Recon ще бъдат екранизирани, съобщи Variety. И трите филма ще бъдат заснети и в 3D...
Скоро ще се появи повече информация за следващата Assassin's Creed игра. Тя ще излезе на пазара за 2011 и няма да бъде за Nintendo 3DS! Официално продължение?

Ревю:
От една страна, това е поразително добре изглеждащо екшън-приключение с не една и две оригинални идеи. Но от друга, то става жертва на собствените си амбиции.

Тактика:
Пътят към перфектното покушение не е лесен. В този гайд обаче ще научите всичко, което ви е необходимо да знаете за Assassin’s Creed.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122