facebook facebook
 
 
 
   
 
Diablo III ще иска постоянен интернет
06.08.2011

Компанията Blizzard препотвърди, че работи неуморно върху своята игра Diablo III и се надява да я изкара на пазара преди края на тази година.

Въпреки това феновете все още могат да тръпнат в очакване, тъй като шефовете на Blizz не са склонни да се обвържат с определена дата. Подобно становище беше изказано още през пролетта, но до момента не сме видели съществено развитие.

"Все още работим сериозно върху това да пуснем Diablo III преди края на тази година, но на този етап не сме готови да посочим определена дата", обяви пред годишното събрание на инвеститорите президентът на Blizzard Майк Морхайм. На него гигантът Activision Blizzard разкри финансовите си резултати и плановете, свързани с двете си подразделения, включително и Wii версията на Modern Warfare 3.

"Това кога ще излезе Diablo III ще се определи от няколко различни плаващи фактора", продължава той.

По-нататък стана ясно още, че когато и да излезе, ролевата игра ще изисква постоянна онлайн връзка. Дори и да играете само сингъл кампанията, ще ви бъде необходима връзка със сайта Battle.net.

Изпълнителният продуцент на играта Роб Пардо побърза да тушира напрежението, обявявайки постоянната връзка не за DRM, а за средство за защита от чийтове.

"Представете си, че играете предимно офлайн, лесно ще може да развиете героя си до 30-то или 40-ниво. Но ако след това решите, че искате да се пуснете онлайн в Battle.net, ще трябва да започнете развиването на героя си отначало, защото ние няма как да разберем дали преди това не са били използвани чийтове".

"Честно казано, когато обсъждахме тази мярка между нас изобщо не ни е хрумвало, че става въпрос за DRM или подобен тип ограничение", защити решението на Blizz вицепрезидентът на компанията Робърт Бриденбекер в интервю за MTV.

"За нас са важни гаранциите, че няма да се използват хакове и чийтове... пиратството и защитата срещу копиране никога не са били причина за това, което решихме", изтъква той.

"Ако за играчите има сериозна причина да бъдат винаги онлайн и по този начин да получат по-добро изживяване, това не е лошо. Напротив, това е страхотно!"

Това оправдание изглежда малко скалъпено, но старши продуцентът Алекс Мейбъри има доблестта да признае, че пиратството е "една" от причините, довели до нуждата от постоянна интернет връзка.

На събранието на инвеститорите екипът на Blizzard разисква и новината за аукицоните с реални пари.

"Вече ви представихме новата технология за сделките и търговете, но тя все още не е напълно тествана. Дори не сме взели в бета статус, така че едва когато го направим и наистина проверим новите функции, ще знаем повече за излизането на играта".

"В предишните версии на Diablo не предложихме такава регулирана финансова система, поради което доста играчи се опариха от безскрупулни предприемачи и услуги, които уж им предлагаха предмети. Според нас феновете вече искат подобна услуга и затова беше логично да я поставим в Diablo III", разясни мотивацията зад този ход Морхайм. 

напиши коментар
 


22 мнения
профил »
wolfmanbg каза на 07.08.2011, 06:32 ч. :

С този нов вид начин за трейд с истински пари scammer-ите ще се мобилизират и ще работят на по-дълъг работен ден.

55 мнения
профил »
pachogipsovo каза на 07.08.2011, 09:16 ч. :

Ами хората, които нямат интернет? Няма да могат да я играят?...no comment

127 мнения
профил »
lyubohar каза на 08.08.2011, 07:04 ч. :

Ти колко геймъри без постоянен интернет познаваш?

360 мнения
профил »
Fallout FAnbOY каза на 08.08.2011, 17:42 ч. :
Редактиран на 08.08.2011, 17:42 ч.

lyubohar,ше ти дам пример- от някое село/малък град си. Връзката прекъсва от време на време. Много ше е гадно, ако изведнъж спре и си изгубиш всичкия прогрес за сега.Това не важи само за България, и в другите страни връзката в селата не е добра.

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 07.08.2011, 09:17 ч. :
Редактиран на 07.08.2011, 09:19 ч.

С какво помага постоянната интернет връзка? Правите различни герои за сингъл и за мултиплейър и готово. А и за пиратството не помага, вижте StarCraft II. Още си го играя пиратски, защото няма да дам 100 лв. за 1/3 игра, а доколкото разбрах вече има начин да се играе LAN с пиратско копие.
А това за аукциона с истински пари - ето как може да се избегне от същите безкрупулни измамници - "Get Diablo III items cheаper than in the Diablo AH!" по разни сайтове и готово (само пример, не го приемайте сериозно, но все пак...).
Сетих се какво могат да направят! Да пуснат кампания само с Barbarian, а другите кампании да са експанжъни!
Като финал - ТЪПАЦИ!

116 мнения
профил »
MARiNZ0 каза на 07.08.2011, 10:11 ч. :

StarCraft 2 е 1/3 игра?! Ако за теб игра с напълно функциониращ multiplayer, map editor с почти неограничени възможности и кампания с 29 мисии е 1/3 игра, значи шуутърите дето излизат последно време и се минават за 5-6 часа трябва да са демо -.-

503 мнения
профил »
The Chameleon каза на 07.08.2011, 10:59 ч. :

маринзо, слешъра се е доказал като дебил относно Близз игрите, така че няма смисъл да си губиш времето с него

378 мнения
профил »
dakovi4 каза на 07.08.2011, 11:29 ч. :

Човеко не си играл StarCraft 2 в Battle.net като гледам и ще кажа едно, глупавия Lan който направиха ама по нищо не може да се мери с оригинала. Незнам сигурно трябва да си с мозъчен капацитет на калинка за да сравниш. Колкото до парите 100 лв , ами аз поразрових из интернет и намерих играта за 70 лв и си я купих от там така , че по добре млъквай защото се излагаш.

127 мнения
профил »
Drusalin каза на 07.08.2011, 11:44 ч. :
Редактиран на 07.08.2011, 11:45 ч.

добре бре мозък как ще направиш един герой за сингъл като иска постоянна интернет връзка ? По - горе беше обяснено защо ще се играе онлайн , а не че ще можеш въобще да играеш оффлайн. Дано такива лекета като теб да им отрежат кранчето и който иска да играе играта да си я купува. Много по - добре е според мен е тази идея. А и всякакви лапета дет нямат грам стотинка ( заедно с това и мозък ) няма да я играят - чисто и просто.
Как може да говориш за игра която не си играл въобще ? Все едно да играе човек Wow в някой пиратски сървар и да ми говориш каква е играта... същото и е при SC 2 .
Щом я нямаш оригинална и не си в battle.net , защо въобще пишеш ?

412 мнения
профил »
Serious Sam 1.0 каза на 07.08.2011, 12:35 ч. :

Тук съм съгласен със слешера. Контента който е в момента в СК 2 ще изглежда постен пред това което ще е играта след Legacy of the Void.

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 07.08.2011, 12:38 ч. :
Редактиран на 07.08.2011, 12:41 ч.

Всичките сте просто малоумни. StarCraft II е 1/3 игра в сравнение с първия StarCraft. StarCraft - мултиплейър, map editor, 3 КАМПАНИИ
StarCraft II - милтиплейър, задължителен Battle.net акаунт за singleplayer, map editor, 1 КАМПАНИЯ и нищо, ама нищо ново в сравнение със StarCraft. Плащаш 100 лв. за една кампания, която е част от графичен ъпдейт.
Аз и глупавият LAN не съм играл, но това е друг въпрос.
Говорех за това да не може да се използва сингъл герой в multiplayer. Това, че се изразявам прекалено сложно за близардското ти мозъче е също друг въпрос. А и аз multiplayer не играя заради точно такива като вас, просто не искам досег с такива хора. За какво ми е battle.net тогава? И защо да не мога да коментирам сингъла на играта? И извинявам се, че не съм от богаташите даващи 100 лв. (добре, ако си нямаш работа и поровиш в интернет - 70 лв.) за графичен ъпдейт. Dumbass Blizzard fanboys!
@MARINZO - шутъри по 5-6 часа не играя, играя RPG-та по 60-70-80 часа. Както съм казвал преди - има повече от 3 издадени игри и повече от 2 жанра, повече от 2 компании, които вече са една алчна паплач с талант за копиране и липса на оригиналност. Без лоши чувства, тъпаци.

378 мнения
профил »
dakovi4 каза на 07.08.2011, 12:51 ч. :

Ами това си е твой проблем казвам ти , че не си играл изцяло играта и просто критиките ти са без мислени. То ако критиците гледаха само една кампания смятай.

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 07.08.2011, 13:02 ч. :

Критиките ми не са безмислени, отправени са към това, което съм играл. А в този случай само много смислени. А сега се сетих...работещ мултиплейър?! Да...работещ...без LAN. Най-работещият, който съм виждал. Направо можеш да си играеш, както си искаш! Хората мрънкаха като луди, когато MW2 нямаше dedicated servers, за StarCraft II такова нещо не чувам, а е същата простотия. Искат ви 100 лв., после за експанжъни ви искат поне още толкова, не ви дават да играете сингъл без да се регистрирате при тях, дават ви една кампания за 100 лв. Няма значение колко мисии има кампанията, само една е! Еми ако не ми се играе кампанията с Terran? Ако искам Protoss кампанията? Не може, ще си плащаш и ще чакаш, защото те решават какво ще играеш. Еми ако искам да играя LAN с брат ми на PC-то и лаптопа? Не мога, Blizzard не ми разрешават. Еми ако искам нова игра, различна от StarCraft поне малко?! Не може, Blizzard такива неща не правят!

378 мнения
профил »
dakovi4 каза на 07.08.2011, 14:11 ч. :

Ти май наистина не искаш да ме разбереш 100 лв за кампания :D Ти както го каза все едно няма мулти......Омг ами като не си фен на старкрафт какво мрънкаш като бабичка. За мен ти не си играл играта на цяло , а си я изпиратствал и я врътнал 1-2 пъти и хайде изиграх играта и вече да оплюваме. Не можеш ли да разбереш самата система на SC 2 "Battle.net" е страхотна това отделните карти които са направени да са съберете с някой приятел да разцъкате малко "забавляваме". Ти си мислиш че са събирате и само играем 1vs1 2vs2 3vs3 4vs 4 . Това , че играта е скъпа и не можеш да си я купиш мисля че парите наистина си заслужават всичко. Никой не ти е крив ! Критик божее аз поне не се опитвам да се правя на такъв......те ако Gamtrailers и IGN бяха като теб сега трябваше да се гръмнат :D

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 07.08.2011, 14:21 ч. :
Редактиран на 07.08.2011, 14:22 ч.

Май се изразявам прекалено сложно за вас. Аз мултиплейър не играя! И си искам трите кампании. Фен съм на StarCraft, но на този целия StarCraft. Как беше? Ааа, да - първия. Фен съм на всичко, което Blizzard правеха преди да станат абсолютни тъпаци. StarCraft, Diablo, Diablo II, Warcraft II, Warcraft III. Това са добри игри. Защо? Защото StarCraft имаше пълна кампания и добър геймплей, StarCraft II има неразнообрзна кампания и същия геймплей като първата част. Diablo I и II бяха игри, които можеше да играеш както в Singleplayer, така и в Multiplayer и да се забавляваш напълно. Diablo III няма да е така, независимо какво казват. Warcraft II - страхотна стратегия, Warcraft III - добро продължение, което имаше нещо ново и ПЪЛНА КАМПАНИЯ! Сега какво получаваме? Някое тролче или върколак с друго име за WoW, магазин за Diablo предмети и графичен ъпдейт за StarCraft. Проблема не е че нямам пари за StarCraft II, купувам повечето игри. Проблемът е, че не виждам смисъл да плащам когато съм си платил вече веднъж за StarCraft.

ПП: Кажете ми за кое не съм прав. С АРГУМЕНТИ!

378 мнения
профил »
dakovi4 каза на 07.08.2011, 14:34 ч. :

Ами на скоро не съм видял Blizzard да правят боклуци незнам ти къде видя . Както казах никой не ти е крив.

116 мнения
профил »
MARiNZ0 каза на 07.08.2011, 14:59 ч. :

@Slesher Щом не играеш мулти, значи просто SC2 не е за теб. Тя е мулти ориентирана и кампанията има функцията по-скоро да въведе играча в основите на геймлея. Нормално е като SP играч да се чувстваш прецакан, но играта е предназначена за е-sport. От там идва и запазването на геймплея. SC1 беше, а в Корея все още е, спорт. За разлика от WC2, която беше морално остаряла, SC1 все още е еталон за RTS. Blizzard нямат причина да променят геймплея на игра, която се играе вече над 10 години, просто защото явно нищо в геймплея й не куца. Просто вкараха "дедовото" в 21 век, като по този начин спечелиха много фенове от по-младото поколение, които иначе въобще не бяха чували за Brood War. If it ain't broken, don't fix it! Ще ми се и BioWare да се бяха вслушали, вместо да окепазяват Mass Effect и Dragon Age, ама това е друга тема...

174 мнения
профил »
ClyNe каза на 07.08.2011, 09:22 ч. :
Редактиран на 07.08.2011, 09:26 ч.

Това с интернета е глупаво но пиратите отново ще се постараят :)

И аз не бих дал 120 лева за игра при средна заплата 300-400 лева , и то забележете за ИГРА :D .Но е пълно с нърдове които по цял ден играят и харчат парите на родителите си за игрички - пффф колко гнусно само :D

12 мнения
профил »
Aware каза на 07.08.2011, 10:49 ч. :

Ако ти взимаш 300-400лв, понеже си некадърен и без образование, аз вземам 800лв гарантирани ,а някои месеци и над 1000лв. Така че ако ми хареса как е направена, нищо не ме спира от носталгични спомени по детството да си я взема.

119 мнения
профил »
SharkLord каза на 07.08.2011, 15:29 ч. :

ClyNe, замисли се. Хората на ресторант опаткват 100 лева за 1 час ядене. А не дават 100 лева за от десетки, до хиляди часове игра. Ако се замислиш, игрите са евтини. Защото ако хубаво ядене за 1 час ти струва 100 лв , то хубава игра която можеш да играеш когато си искаш, колкото си искаш ще е на минимум 1000 лв :D . Диаблото бих си го взел(както и всички игри на близз :D ) за 500 лева всяка ако трябва. Радвай се, че игрите се оценяват по различен начин :)

331 мнения
профил »
Koshmar каза на 07.08.2011, 09:26 ч. :

Стига да е около 100-на лв. ще си я взема оригинална и ми дреме на шмайзера :D. Тази хрумка с директното вкарване на сингъл геройите в мулти е добре дошло. Да излиза вече и стига е правило "новини". Редно е обаче, да има ваирант за игра и без интернет.

341 мнения
профил »
BreenGuyLOL каза на 07.08.2011, 12:40 ч. :

идеята не е нова.

19 мнения
профил »
Bobby Kotick каза на 07.08.2011, 09:35 ч. :

Голяма работа, всеки има интернет!

46 мнения
профил »
doom123 каза на 07.08.2011, 09:39 ч. :

Айде пак драми. Сега си мисля, че като месечните такси за интернет варират между 10-15лв. не би било толкова непосилно за обикновенния геймър да си осигури интернет. Вярно че ще е непосилно да се играе на почивка в Гърция или самолет и влак, ама все някак ще го преживеете нали. А относно цената - SC2 може да се намери на официалния сайт за 80лв. , а ако потърси човек би я намерил и за по малко. Чакайте си Torchlight 2 или пък lan crack 1 година - ваш проблем.

140 мнения
профил »
STARS каза на 07.08.2011, 09:45 ч. :

Имам усещането, че тука новините са с някакво огромно закъснение ?!? Това е известно от преди няколко дена, а чак сега РС мания се сеща да го пусне като новина.

167 мнения
профил »
SniperDwarf91 каза на 07.08.2011, 09:57 ч. :

Яка тениска.

503 мнения
профил »
The Chameleon каза на 07.08.2011, 10:00 ч. :

Да живеят Близз, най-големите !!!

241 мнения
профил »
mooncrosser каза на 07.08.2011, 10:10 ч. :

Склонен съм, да вярвам, че Blizzard не си дават зор с пиратството- все пак всеки знае текстовия файл, в който с 1 ред сменяш сървъра на WoW. Ако искаха, този файл отдавна щеше да се е изпарил.

1220 мнения
профил »
vasito каза на 07.08.2011, 10:21 ч. :

MTV не е ли за музика?

167 мнения
профил »
SniperDwarf91 каза на 07.08.2011, 10:46 ч. :

VH1 е за музика, MTV е за педерастки реалити шоута.

2206 мнения
профил »
iddqd каза на 07.08.2011, 10:50 ч. :

Тая игра вече изглежда грозна и с дървена анимации, пък представям си докато излезе колко зле ще е вече. Тея вместо да направят нещо по графиката ще ръгат още негативни екстри в играта с мисълта, че така ще изкарат повече кинти. Точно за това ще пуснат грозна дървена игра, която да иска постоянна връзка за да си плащат бедните деца.

26 мнения
профил »
B.R.U.M. каза на 07.08.2011, 11:05 ч. :

Стига с тая графика, бе. Пууууууу....

341 мнения
профил »
BreenGuyLOL каза на 07.08.2011, 12:42 ч. :

+1

46 мнения
профил »
doom123 каза на 07.08.2011, 14:37 ч. :

Еee Idd на тебе никой не може да ти угоди. The witcher 2 беше много хубава, тая пък е много грозна. Ама нищо, важното е че Halo си е най - красивата поредица нали. Другите да бегат на майаната си.

2206 мнения
профил »
iddqd каза на 07.08.2011, 15:32 ч. :

Кво общо има па хало с даибло. Нещо май избиваш комплекси на конзолна тема. Това че диабло 3 е дървено дори е много умен ход от близар защото ще може да го продадът на всеки с по-става машина и така увеличават продажбите си с 50% поне. Иначе кофтито е, че използва хавок енджин за физака, а той вече излежда дървено и стара версия на дх. Иначе уичер не ме кефи как изглежда. Става дума добри детайли и текстури, но прекалено шароне и под дх9.

46 мнения
профил »
doom123 каза на 07.08.2011, 15:53 ч. :

Объркал си се. Blizzard отдавна смениха Havoc и разработват собствен engine. А и да беше Havoc няма нищо лошо. Uncharted използва Havoc, а си изглежда великолепно, защото светът изглежда толкова жив. Иначе може да си изпуснал, че Blizzard не разчитат на някаква великолепна графика, а на уникален art style. Ако си гледал последните gameplay клипчета не може да не кажеш, че всеки противник си има уникална визия, death animation, и куп други детайли, а това е само началото. На този етап трябва да се съглася, че светът ми се струва малко пуст, но има предостатъчно време докато излезе играта. Не разбирам как така от 2-3 gameplay клипчета и няколко картинки реши, че играта е грозна. Се едно аз от 2-3 screen да кажа, че Halo е копие на HL. И да това са конзолни комплекси.

2206 мнения
профил »
iddqd каза на 07.08.2011, 16:15 ч. :

Е как реших много лесно. Гледам и щом движенията са ми дървени занчи физиката куца, арт стилът е нещо тип уоу демек за деца. Старият арт си беше по-добър на диабло дарк да е а тук е анимационен стил шарен много. Собствената физика също ще им навреди.

46 мнения
профил »
doom123 каза на 07.08.2011, 16:28 ч. :

Еми от последното видео, което видях във PC gamer - Old Tristram си изглеждаше доста готик. По мрачен и от предишното Diablo. А относно physics enigne явно няма как да те убедя. Ще трябва да изчакаме Бетата и тогава всеки ще реши за себе си.

1715 мнения
профил »
Danivanov каза на 07.08.2011, 17:23 ч. :
Редактиран на 07.08.2011, 17:23 ч.

iddqd, както винаги е на линия със шопските си, самоуверени изказвания, ама не го хранете. Да си яде шопската салата и да си вярва.

2206 мнения
профил »
iddqd каза на 07.08.2011, 18:28 ч. :
Редактиран на 07.08.2011, 18:32 ч.

Е сигорно не ме кефи понеже разбриам от графика малко повече от другите хроа тук.
Иначе, че си е готик готик атмосфера е, но не е дарк защото дарк не е съвсметимо с шарения. Тука хвърчат зелини, лилави, сини, розови и вскякакви други сърчица и темподобни. Ама луд на шарено се радва.

1152 мнения
профил »
teodosi_ivanov каза на 07.08.2011, 11:57 ч. :

Blizzard да го д*хат

341 мнения
профил »
BreenGuyLOL каза на 07.08.2011, 12:42 ч. :

+безкрайност

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 07.08.2011, 13:18 ч. :

Новите Blizzard да го духат, старите ставаха.

1296 мнения
профил »
hyper' каза на 07.08.2011, 13:40 ч. :

Хах, мислех да напиша "Близард да ходят да го лизард", ама твоето е по-разбираемо. Много е тъпа тая нова мания за постоянна интернет връзка.

341 мнения
профил »
BreenGuyLOL каза на 07.08.2011, 19:25 ч. :

слешър е прав. преди мн къртеха

61 мнения
профил »
ABR каза на 07.08.2011, 12:24 ч. :
Редактиран на 07.08.2011, 13:01 ч.

Нещо се обърах. В началото на новината чета, че ще иска постоянна онлайн връзка с battle.net дори и за да се играе сингъл кампанията, пък по-надолу пише, че ще може да се играе офлайн. Е това не е ли безмислено ?
Edit - Обърках**

285 мнения
профил »
RogueSpeed каза на 07.08.2011, 12:46 ч. :

Никъде не пише, че може да се играе офлайн. Нещо не си разбрал.

341 мнения
профил »
BreenGuyLOL каза на 07.08.2011, 12:36 ч. :

аве ще ма прощавате за обидата ама тея са егати наглите.

20 мнения
профил »
Brannik каза на 07.08.2011, 14:25 ч. :

ДА бе на тениската отпред пише Diab,а отзад Lo егати тъпото

777 мнения
профил »
veluvian каза на 07.08.2011, 14:26 ч. :
Редактиран на 07.08.2011, 14:27 ч.

Няма да могат да се скрият с оправдания за защита против чийтове, пределно ясно е, а къде пак я зачепкахте тая тема със Starcraft 2, ... и то при такава чудесна кампания само при сингъл, за някой може да е третинка игра, но аз едва ли ще съжалявам някога, че съм си я купил. Това с храненето трябва да престане, и на мен не ми харесва WoW, но не съм тръгнал по всяка новина свързано с нея да ругая.

PS: Тениската наистина кърти!
PS#2: Какви Близард, какви 5 лева... Deus Ex HR идва след близо десетилетие чакане! :))

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 07.08.2011, 15:03 ч. :

"Какви Близард, какви 5 лева... Deus Ex HR идва след близо десетилетие чакане! :))"
Ето нещо добро!
А аз ще прекъсна спора за това в какво се превърнаха Blizzard, фенбойчетата са си фенбойчета.

1565 мнения
профил »
n00b каза на 07.08.2011, 14:51 ч. :

Усещам как Котик ще вземе от мен 0.00 лева за Диабло 3! Fuck you, fatass.

6 мнения
профил »
Bobby Kotick каза на 07.08.2011, 15:05 ч. :
Редактиран на 07.08.2011, 15:05 ч.

Бегай... http://www.diygamer.com/wp-content/upload s/2010/02/bobby-kotick-money-bags.jpg

1715 мнения
профил »
Danivanov каза на 07.08.2011, 15:09 ч. :
Редактиран на 07.08.2011, 15:12 ч.

Единственият проблем на Боби е, че не може да играе и да се прави на компетентен. Ако го можеше, всички щяхме да го обичаме. Липсата на публични изяви, също е голям пропуск. Ако не се появи на CoD XP-то, значи е страхливец с пари. Нищо ново под слънцето.

6 мнения
профил »
Bobby Kotick каза на 07.08.2011, 14:52 ч. :

Трябва да интегрираме сексуално полова система в тази игра... Да, абсолютно!

768 мнения
профил »
Kazomir каза на 07.08.2011, 16:06 ч. :

Абе пич ти наистина ли се мислиш за Боби котик?
Я ходи да ти проверат главата ;)

6 мнения
профил »
Bobby Kotick каза на 07.08.2011, 16:12 ч. :

Фамилията ми се пише с главна буква, кОзомире!
Главата си ми е добре, само където косата ми е присъдена...

1565 мнения
профил »
n00b каза на 07.08.2011, 15:13 ч. :

Единствения проблем на Боби е, че е изрод и че по грешка на природата все още дебелото му туловище е живо и трови и паразитира.

149 мнения
профил »
fridge каза на 07.08.2011, 16:03 ч. :

Ш'я кракнат :)

768 мнения
профил »
Kazomir каза на 07.08.2011, 16:03 ч. :
Редактиран на 07.08.2011, 16:05 ч.

Slesher е много тъп. Мисли си че за старкрафт плащаш за да играеш кампанията. Хаха :D

Приятелю, Старкрафт се купува ако искаш да играеш всеки ден мултиплейър в една от най добрите компетитивни игри някога. И не стига това, но на опреденело време излизат нови модове и карти за мултипейър, и не стига това, но тази игра ще се играе следващите ДЕСЕТ ГОДИНИ, ако и не повече, през който през цялото време ще излизат нови модове и карти. ЕТО ЗАТОВА плащаш 100 лева.

Колкото до това че старкрафт 1 имала 3 кампаний, старкрафт 1 нямаше ли и той експанжън?

407 мнения
профил »
Damnation каза на 07.08.2011, 16:28 ч. :

Diablo 3 няма да го купя докато не излезне хак, главно защото не съм достатъчно голям фен на поредицата. Както и СК2.
Преди да ме обвини някой в нещо, СК 1, Уар 2 и 3 ги имам оригинални и си ги цъках в батълнет, а на WoW съм кръводарител от 6 години....
Това което мен ме дразни е плоския им опит да замажат. Не е до това дали ще има кракове и хакове, неминуемо ще има дори в прехваления батънет ( както сега спокойно се цъка с мултибокс в WoW - и това ти дава нечестно предимство над противниците ).
Проблема е в това, че Близз и Котик не искат да изпуснат нито стотинка печалба. В което няма нищо лошо, стига да имаха доблеста да си го кажат ( пак се връщаме на мултибокса - така човек си плаща за 4-5 акаунта, демек Близ са доволни. Това че играча с 5 героя има нечестно предимство хич не ги е** ).
И да, някаква лейка горе се хвали че взима 800 лева. На мен ми се събират над 2к чисти на месец, но познай умнико - пак няма да си взема Дебило-то. Панимайш ?

12 мнения
профил »
Aware каза на 07.08.2011, 16:48 ч. :

2000 се събират в девствения ти зациклил WoW-ски мозък :)

119 мнения
профил »
SharkLord каза на 07.08.2011, 16:50 ч. :

Еми, тъпите хора не вземат хубави игри. :)
Като толкова мразиш близзард, ЗАЩО ЧЕТЕШ И КОМЕНТИРАШ ПО ТЕЗИ ТЕМИ?

25 мнения
профил »
fear_toni каза на 07.08.2011, 19:47 ч. :

Дебило? Тъп,нуб хейтър.

33 мнения
профил »
bootdisk каза на 07.08.2011, 16:52 ч. :
Редактиран на 07.08.2011, 16:53 ч.

Абе кви сте такива PC gamers дето се съгласявате на игра постоянно изискваща нет... Диабло не е ММО... нито е Хало! Не е като да не забравя да си платя нета или да си занеса лаптопа на работа и да цъкам без да го пускам в локалната мрежа и някой да не забелязва или просто да се съберем с приятели на яко място и да не се съобразяваме има ли нет или не..... всички се съгласяват с всичко. И да, SC2 е половин игра.... няма да се изненадам ако пуснат Диабло с един герой и останалите след година за допълнителни 30 долара... що да не, като има кой да преглъща...

П.с. аз няма да си закупя играта ако изисква постоянно нет! Напротив бих си я свалил кракната с някакъв емулиран сървър и бих я цъкал offline!

503 мнения
профил »
The Chameleon каза на 07.08.2011, 17:20 ч. :

еми цъкай си я офлайн, ако мислиш, че някой го боли

2206 мнения
профил »
iddqd каза на 07.08.2011, 23:01 ч. :

Само Близард ги боли бахаха

1152 мнения
профил »
teodosi_ivanov каза на 07.08.2011, 17:35 ч. :

Не разбирам с какво ще им помогне това.Разбирам да попречи на пиратството,ама няма да го бъде,но ако не е това, за къв к*р им е ?

768 мнения
профил »
Kazomir каза на 07.08.2011, 18:46 ч. :

Ще попречи на пиратството и още как.

Ще направи хакването по-бавно и през това време хората който се чудят да я купяли или та я изтеглят хакната ще я купят щотс нямат търпение.

33 мнения
профил »
oziato каза на 07.08.2011, 18:58 ч. :

Тъпа работа. Ако зависеше от Близард, скоро и ютията ще иска интернет връзка за да работи :d

25 мнения
профил »
fear_toni каза на 07.08.2011, 19:44 ч. :

XD защо си мислиш че вече не иска XDXD

55 мнения
профил »
dani96bs каза на 07.08.2011, 18:58 ч. :

еми пак ще си я купя...

9 мнения
профил »
ЛанселотГей каза на 07.08.2011, 20:19 ч. :

фенбойче недно

399 мнения
профил »
Dreadz каза на 07.08.2011, 19:40 ч. :

Тази постоянна интернет връзка е задължителна за да не могат чийтърите да си генерират предмети и да ги продават за истински пари. Благодарение на това само Близард ще може да манипулира пазара. >_<
Което пак не е хубаво и можеше да бъде напълно избегнато ако Близард не бяха толкова алчни, че да искат истински пари за предмети.

И да, знам че някой ще каже, че Близард няма да продават предмети, а само играчите, но моля ви нека не се лъжем толкова нагло и очевидно.

205 мнения
профил »
nozo каза на 10.08.2011, 12:53 ч. :

Най-доброто мнение до момента.
Диабло 2 е играта която съм играл най-много време въбще, но 3-ката няма да си я купя хайде 100-120 лева ще ги прежаля за играта, но някакви ботове дето не знаят какво да си правят парите да се грухат като невидели, че то мултито особено дуелите се превръща до голяма степен в надпревара кой ще пръсне повече пари за да вземе "ушенце" така да се каже

196 мнения
профил »
White Emperor каза на 07.08.2011, 20:18 ч. :

Не ми пука особено за constant internet connectiona някой да ми каже откъде мога да докопам яката тениска

9 мнения
профил »
ЛанселотГей каза на 07.08.2011, 20:19 ч. :

е ти си поредния простак, който ще олекне с 50 долара за евтина китайска щампа като на илиенци. фенбойче

167 мнения
профил »
SniperDwarf91 каза на 07.08.2011, 20:30 ч. :

А такааааааа! Покажи му кой е кучката!

9 мнения
профил »
ЛанселотГей каза на 07.08.2011, 20:18 ч. :

аз мисля, че близард много добре знаят как да ви вземат парите. онзи плебей с 300лв на месец сам си е виновен. близард и котик не се интересуват от такива беднюги. на останалите обаче ще вземат джобните.

806 мнения
профил »
pi4aama каза на 07.08.2011, 21:07 ч. :

Поредният кур между бузките на PC тълпата.

86 мнения
профил »
Бате Бойко каза на 07.08.2011, 23:55 ч. :

Мисля, че осигурих Интернет за всяко домакинство в България. Не виждам къде е проблема и причината за безпокойството ви. Гледайте по-общо на нещата, за да ви е по-лек живота.

Не съм фен на Blizzard, но тези момчета съществуват благодарение на мен. Аз им дадох листата на които рисуват красивите си, концептуални рисунки. Аз им дадох дървото с което сглобиха бюрата си. Аз им дадох кашона, в който държат наградите си. Те са ми благодарни за всичко.

Ако искате да научите нещо ново за Diablo III, просто ми кажете. Ще им се обадя.

25 мнения
профил »
Nuzzobuliwyf каза на 10.08.2011, 13:02 ч. :

Хаха! Свеж коментар! Браво, пич!

3 мнения
профил »
pacmanz каза на 08.08.2011, 00:39 ч. :

Дядо ми не яде интернет. Трябва му увеличение на пенсията!

86 мнения
профил »
Бате Бойко каза на 08.08.2011, 01:22 ч. :

Напиши ми ЕГН-то на дядо ти и проблема е решен.
Аз съм много зает човек и ще ме извините, ако съм пропуснал да обърна внимание на ваш дядо или баба. Съсредоточен съм в подготовката на младежта в интелектуално и физическо отношение. Бъдещето на България е в тях.

1565 мнения
профил »
n00b каза на 08.08.2011, 07:43 ч. :

ЛанселотГей и Бате Бойко са страшни никове и направо им завиждам че не съм си ги регистрирал преди тях :D

321 мнения
профил »
X-ray каза на 08.08.2011, 11:06 ч. :

Надявах се този път да сложат OTS камера ама не. На всичкото отгоре очакват да ме отръскат от парите ми с номера на които и 5 годишен няма да се хване. Blizzard is no more.

180 мнения
профил »
Grubiqn каза на 08.08.2011, 13:58 ч. :
Редактиран на 08.08.2011, 13:59 ч.

Доста глупав народ е събран тук,някой изобщо прочете ли текста или ей така за спорта спорите?Хората са си го казали,играеш си сингъл както досега,просто си се логнал в батъл нет.Нито те гледа някой как играеш,нито играеш онлайн.Просто идеята е хем да не ползвате хакчета и чийтове,хем когато си кажете абе я дай да влезна онлайн да ги потрепя с 2 бутона да си влезете с любимия РАЗВИТ герой,а не да играете наново 1234214 часа за да го правите машина.Освен това има хора с лош интернет на които би им засичало примерно да развиват героя си 2-3 месеца,а на сингъл на собствения им компютър няма да има проблем.Винаги съм знаел че българина е прост по душа,но вие със всяка изминала година деградирате все повече и повече чак да ви съжали човек....Айде успех на тези които разбраха идеята и коментираха смислено.

1152 мнения
профил »
teodosi_ivanov каза на 08.08.2011, 14:12 ч. :

ако нямаш нет - к*рец
ако ти спре нета докато играеш - к*рец

25 мнения
профил »
Anarchy1 каза на 08.08.2011, 14:26 ч. :

Ia si kajete interneta li vi e problem ili parite ? 6ot samo gluposti pi6ete !

1140 мнения
профил »
Slesher каза на 08.08.2011, 16:45 ч. :

И двете, та даже и глупавата политика на Blizzard, които станаха гадни копеленца.

768 мнения
профил »
Kazomir каза на 09.08.2011, 09:33 ч. :

че кой не е гадно копеленце днеска освен Valve и индитата?

321 мнения
профил »
X-ray каза на 09.08.2011, 10:35 ч. :

Bioware?

25 мнения
профил »
Anarchy1 каза на 09.08.2011, 17:29 ч. :

breh ne6tat da puskat betata :(
напиши коментар
 
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Diablo III

новини:
Версията на Blizzard North, която така и не видя бял свят, си остава забулена в мистичност.
Ежегодното in-game събитие е отворено до 31-ви януари.
Не се съобщава за откраднати данни или други щети, така че атаката е предизвикала единствено неудобство.

Ревю:
Eдна доста мащабна кръпка, която добавя много нови неща, но не променя играта изоснови

Превю:
Популярната ролева игра вече не е РС ексклузив, а конзолната й версия е оптимизирана във всяко едно отношение за максимална наслада на играчите с геймпад.

Интервю:
Главният дизайнер на света на дългоочакваната игра Леонард Болярски разкрива как се правят куестовете за играта, нейната история и как се създава едно чудовище.

НАЙ-КОМЕНТИРАНО
Игрите през новата седмица 17.08-23.08 177
Завръщането на една легенда! 163
Grand Theft Auto V идва за PS4, XBO и PC 158
Петото "яйце", награди и регламент 154
Слух за изискванията на АС: Unity 152
The Division за PC няма да е прост порт 145
Assassin's Creed: Syndicate е официална, но закъснява за РС 131
Blizzard също прави разпродажба на игри 122
Най-разочароващо заглавие за 2014 г. 122