Devolver Direct 2020 ще се излъчи на 11-ти юли

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

През последните няколко години независимият издател Devolver Digital успя да намери трайно място в съзнанието на геймърите, най-вече със своите откачени пресконференции от E3. Разбира се, "пресконференциите" бяха най-често предварително записани видеа, но това има малко значение, когато съдържанието им беше невероятно и безпощадно, спрямо баналността и клишираността с която останалите участници, подхождат към своите панели.

Е, тази година Е3 няма, но това едва ли по някакъв начин влияе на плановете на Devolver Digital, които не страдат от липса на нестандартни решения. В случая те също ще организират своя дигитална пресконференция, която ще се проведе на 11-ти юли, от 22:00 ч. българско време.

"Тазгодишната презентация продължава традицията на прекалени обещания, като на нея ще ви покажем нови игри, анонси свързани с дати на излизане и специални гости от индустрията, които ще ни въведат в множество важни маркетингови точки. И почти всичко, което ще видите е геймплей, понеже това е което иска днешната младеж." – се чете от не по-малко шантавият им анонс на предстоящото събитие.

Те също така допълват, че по време на събитието ще пуснат достъпни демота за техните предстоящи заглавия Carrion, Disc Room, още една необявена игра и "може би друга игра също, кой би могъл да каже на къде отива всичко това". Да се надяваме, че зад тези две необявени игри ни чака демо на Serious Sam 4. Без значение какво са ни подготвили, най-вероятно всичко ще е щедро гарнирано с техния безграничен хумор, който усмива най-наболелите трендове на любимата ни индустрия.